Δημιουργήστε τέλεια κλιματιζόμενο περιβάλλον με Daikin

Απολαύστε τέλεια κλιματιζόμενο περιβάλλον με Daikin

Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του κλιματισμού, γνωρίζουμε ότι για την επίτευξη ενός τέλεια κλιματιζόμενου χώρου απαιτείται κάτι περισσότερο από απλή θέρμανση και ψύξη.

Μέγιστη άνεση

Σχεδιάστε εγκαταστάσεις κλιματισμού που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής των πελατών σας

Υψηλή ποιότητα

Απολαύστε τη σιγουριά που σας προσφέρουν οι αξιόπιστες λύσεις Daikin

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Εξασφαλίστε ασύγκριτη εξοικονόμηση ενέργειας με λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον

Έξυπνος έλεγχος

Δώστε στους χρήστες τον έλεγχο του κλιματισμού με τις εφαρμογές και τα έξυπνα προγράμματα της Daikin


Διαδικτυακή πύλη Daikin

Η διαδικτυακή μας πύλη σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Από σχέδια BIM και CAD, μέχρι εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε λύσεις μέγιστης απόδοσης, χρησιμοποιήστε αυτή την πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης για να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να υποστηρίξετε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφοριακό ομοίωμα κτιρίου, BIM

Η νέα βιβλιοθήκη αντικειμένων BIM της Daikin δίνει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, συμβούλους μηχανικούς και εγκαταστάτες να σχεδιάσουν την εγκατάσταση HVAC και να μειώσουν τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την κατασκευή. Η δυνατότητα αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των σφαλμάτων κατά τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση και ως εκ τούτου την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Από μικρές κατοικίες έως μεγάλους επαγγελματικούς χώρους

Είτε χτίζετε κατοικία, είτε σχεδιάζετε κατάστημα, είτε κάνετε ανακαίνιση ξενοδοχείου, διαθέτουμε τις λύσεις θέρμανσης και ψύξης που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας μαζί μας, επιλέγοντας τον τύπο του κτιρίου σας.

 

Η Daikin σας βοηθά να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα
 

Σας βοηθάμε να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα

Οι μηχανικοί πωλήσεων της Daikin διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε στάδιο του έργου σας. Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων που αφορούν στο λογισμικό προσομοίωσης και επιλογής, ενώ διαθέτουμε εσωτερικούς ειδικούς συμβούλους για το πρότυπο αειφορίας BREEAM, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό «Πράσινων» κτιρίων. Εστιάζοντας στην καινοτομία και σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, δημιουργούμε λύσεις κλιματισμού στην Ευρώπη για την Ευρώπη.

Περίβλημα χαμηλού θορύβου Daikin

Εκπλήρωση αυστηρών απαιτήσεων ήχου με ταυτόχρονη ευελιξία χρήσης των αντλιών θερμότητας Sky Air και VRV χάρη στη μείωση ηχητικής ισχύος έως και 10 dB(A)​

  • Ειδικά σχεδιασμένο για αντλίες θερμότητας Sky Air και VRV
  • Εργοστασιακά ελεγμένα δεδομένα αναφορικά με ήχο, ισχύ και απόδοση
  • Δεν απαιτούνται επιπρόσθετοι υπολογισμοί
House garden with trees

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας

Λύσεις για κάθε ανάγκη κλιματισμού

Στη Daikin προσφέρουμε μεγάλη γκάμα λύσεων θέρμανσης και ψύξης που εξυπηρετούν κάθε περιβάλλον και κάθε προσωπική προτίμηση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, επιλέγοντας μια εφαρμογή.