Ελέγξτε τις συνθήκες άνεσης και το ενεργειακό κόστος του μεγάλου κτιρίου σας

Ελέγξτε τις συνθήκες άνεσης και το ενεργειακό κόστος των γραφείων σας

Με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού της Daikin για γραφεία και μεγάλα κτίρια, θα μειώσετε σημαντικά το λειτουργικό σας κόστος.

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας

Ο κλιματισμός σας είναι προτεραιότητά μας.  Με τις λύσεις κλιματισμού της Daikin, εξασφαλίζεται άνετο εργασιακό περιβάλλον για όλους.  Παράλληλα, σας παρέχουμε την πιο ενεργειακά αποδοτική λύση, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Επενδύστε στην ενεργειακή σας απόδοση

Η επένδυση σε μια λύση Daikin σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση.  Το κόστος θέρμανσης και ψύξης αποτελεί τουλάχιστον το 50% της ενεργειακής σας κατανάλωσης, που σημαίνει ότι η εγκατάσταση μιας ενεργειακά αποδοτικής λύσης κλιματισμού έχει σημαντικό αντίκτυπο στο συνολικό σας ενεργειακό κόστος.

energyefficiency_offices.png

Ο προσωπικός σας αντιπρόσωπος Daikin

Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, ορίζουμε έναν μόνο αντιπρόσωπο της Daikin, με τον οποίο θα συνεννοείστε για οτιδήποτε χρειαστείτε. Ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει σε όλες τις φάσεις του έργου σας, από την αρχική ανταλλαγή ιδεών μέχρι τη συντήρηση μετά την εγκατάσταση.

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον έλεγχο του κλιματισμού στο κτίριό σας

Από ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και κλιματισμό, μέχρι Συστήματα Διαχείρισης Κτιρίων, προσφέρουμε λύσεις κλιματισμού για χώρους γραφείων και μεγάλα κτίρια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για το κτίριό σας.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Είσοδος και υποδοχή

  • Ελαχιστοποιήστε την απώλεια ζεστού και κρύου αέρα μέσω της εισόδου με τις αεροκουρτίνες μας Biddle και κερδίστε έως και 72% οικονομία από τη σύνδεσή τους με αντλίες θερμότητας αντί με ηλεκτρικό ρεύμα.
  • Έξυπνα προγράμματα κάνουν τον έλεγχο του κλιματισμού σας εύκολο σε ολόκληρο το κτίριο και το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) σας επιτρέπει να ενσωματώσετε και να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του κτιρίου σας (θέρμανση, ψύξη, ηλεκτρικό, φωτισμό, ανελκυστήρες, κ.λπ.).

2. Χώρος γραφείου

  • Η μοναδική, απόλυτα επίπεδη κασέτα ενσωματώνεται άψογα σε ψευδοροφές και δεν θα διαταράξει τη συγκέντρωση των εργαζομένων με την αθόρυβη λειτουργία της.
  • Αναπνεύστε καθαρό και υγιεινό αέρα, απαλλαγμένο από μούχλα και αλλεργιογόνα.

3. Αίθουσα συνεδρίων

  • Εξυπηρετεί ψηλοτάβανους χώρους, με την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης για τη θέρμανση του αέρα κοντά στο δάπεδο.

4. Κουζίνα και τουαλέτα

  • Ενσωματώστε εύκολα λύσεις ζεστού νερού για κουζίνες και τουαλέτες.

5. Δωμάτιο διακομιστή

  • Αξιόπιστη ψύξη υποδομών πληροφορικής έως και -20 °C για τις αίθουσες των server σας.

6. Αίθουσα συνεδριάσεων

  • Το έξυπνο μάτι κατευθύνει τη ροή αέρα μακριά από άτομα ή αλλάζει αυτόματα τη μονάδα σε πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ή την απενεργοποιεί, όταν ανιχνεύει άδειο χώρο.

Οι θερμοπομποί μας εσωτερικών χώρων έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνονται αρμονικά στο κτίριό σας.

Κασέτα γραφεία και μεγάλα κτίρια

Κασέτα

Οι κασέτες οροφής έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη ροή αέρα σε όλους τους τύπους μικρών και μεγάλων χώρων, αφήνοντας ταυτόχρονα ελεύθερο χώρο στον τοίχο ή στο δάπεδο.  Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά, εγγυόμαστε τέλειο συνδυασμό με το κτίριο και την εσωτερική σας διαρρύθμιση.

Ανακαλύψτε την εντελώς επίπεδη κασέτα μας

Ανακαλύψτε την κασέτα μας κυκλικής ροής

λύση γραφείου κρυφή μονάδα οροφής

Κρυφή οροφής

Οι κρυφές μονάδες οροφής είναι ιδανικές για όλους τους τύπους εσωτερικών χώρων, επειδή δένουν αρμονικά με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση.  Εγκαθίστανται διακριτικά σε ψευδοροφές, ώστε να είναι ορατοί μόνο οι αεραγωγοί.

επίτοιχη γραφεία

Επίτοιχη

Οι επίτοιχες μονάδες μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένες για τον σχεδιασμό τους. Η λεπτή και λιτή εμφάνισή τους προσδίδει κομψότητα σε κάθε χώρο.

Αναρτώμενη οροφής γραφεία και μεγάλα κτίρια

Αναρτώμενη οροφής

Οι αναρτώμενες κασέτες οροφής έχουν σχεδιαστεί για ευελιξία. Είναι η ιδανική λύση για χώρους που δεν διαθέτουν ψευδοροφές ή έχουν περιορισμένο χώρο στο δάπεδο. Ο έλεγχος μεμονωμένων πτερυγίων και η δυνατότητα ρύθμισης διαφόρων γωνιών εξόδου αέρα, κάνουν εύκολη την εγκατατάστασή τους σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Δαπέδου γραφεία και μεγάλα κτίρια

Δαπέδου

Οι επιδαπέδιες μονάδες είναι ιδανικές για ψηλοτάβανους χώρους.  Η εγγύτητά τους με το δάπεδο είναι βέλτιστη για περιμετρική θέρμανση ή ψύξη.

Αναβαθμίστε ή αντικαταστήστε εύκολα τις υπάρχουσες κλιματιστικές σας μονάδες.

Οι μονάδες της Daikin θεωρούνται «έτοιμες για χρήση ως αντικατάσταση».  Οι λύσεις μας για γραφεία και μεγάλα κτίρια επαναχρησιμοποιούν υπάρχουσες σωληνώσεις και καλωδιώσεις, ώστε να εξαλείψουν το επιπλέον κόστος και να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο εγκατάστασης. Ευέλικτες μονάδες, όπως η εντελώς επίπεδη κασέτα Daikin, τοποθετούνται απευθείας σε στάνταρτ ψευδοροφές, ενώ ο intelligent Touch Manager είναι ένα σύστημα διαχείρισης κτιρίων που συνδυάζεται με εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών που ήδη έχετε.  Με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστο κόστος εγκατάστασης, είναι βέβαιο πως θα αποσβέσετε την επένδυσή σας πολύ γρήγορα.

replacement_logo.png
Επαναχρησιμοποίηση σωληνώσεων και καλωδιώσεων γραφεία και μεγάλα κτίρια

Σχεδιασμένες για γρήγορη εγκατάσταση, οι λύσεις μας για γραφεία και μεγάλα κτίρια επαναχρησιμοποιούν υπάρχουσες σωληνώσεις και καλωδιώσεις, ώστε να εξαλείψουν το επιπλέον κόστος και να ελαχιστοποιήσουν τον νεκρό χρόνο.

Ελαχιστοποίηση κόστους εγκατάστασης γραφεία και μεγάλα κτίρια

Ευέλικτες μονάδες, όπως η εντελώς επίπεδη κασέτα Daikin, τοποθετούνται απευθείας σε στάνταρ ψευδοροφές ελαχιστοποιώντας το κόστος εγκατάστασης.

Σύνδεση σε εξοπλισμό 3ου κατασκευαστή γραφεία και μεγάλα κτίρια

Ο intelligent Touch Manager είναι ένα σύστημα διαχείρισης κτιρίων που συνδυάζεται με εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών που ήδη έχετε.

Από μικρά γραφεία έως μεγάλους ουρανοξύστες

Είτε το έργο σας είναι μεγάλο είτε μικρό, έχουμε τις κατάλληλες λύσεις θέρμανσης και ψύξης για το κτίριό σας. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, επιλέγοντας το μέγεθος του κτιρίου ή τις ανάγκες που θέλετε να ικανοποιήσετε.

 
office-small-710x460.png

Μικρά γραφεία

Η λύση Sky Air είναι ιδανική για μικρότερους χώρους, με ξεχωριστά χειριστήρια για κάθε μονάδα.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Κτίρια γραφείων μεσαίου μεγέθους

Οι λύσεις μας VRV ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για κλιματισμό. Ιδανικές για χώρους μικρού έως μεσαίου μεγέθους με προαιρετική δυνατότητα ελέγχου των μονάδων σας κεντρικά ή μεμονωμένα.

Office-large-710x460.png

Κτίρια γραφείων μεγάλου μεγέθους και ουρανοξύστες

Οι ψύκτες και οι μονάδες διαχείρισης αέρα είναι η βέλτιστη λύση για χώρους μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους και καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες για κλιματισμό χρησιμοποιώντας ένα κεντρικά διαχειριζόμενο σύστημα.

Office-lobby-710x460.png

Λόμπι μεγάλων γραφείων

Οι αεροκουρτίνες Biddle βελτιώνουν τη σταθερότητα των συνθηκών στο εσωτερικό, μειώνοντας τις απώλειες θέρμανσης και κλιματισμού. Οι αεροκουρτίνες Biddle αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση έως και 72%.

offices-controls.png

Έξυπνα συστήματα ελέγχου

Το Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων και ο intelligent Touch Manager σάς επιτρέπουν να χειρίζεστε τον κλιματισμό σας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Επιλέξτε ανάμεσα σε κεντρικά ή τοπικά χειριστήρια, ρυθμίστε προγράμματα χρονοδιακόπτη, βελτιστοποιήστε την ενεργειακή σας κατανάλωση με τα εργαλεία μας διαχείρισης ενέργειας και συνδυάστε εύκολα με εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών.

freshair.png

Φρέσκος αέρας

Απολαύσετε φρέσκο και υγιεινό αέρα με τις μονάδες μας διαχείρισης αέρα. Είναι ιδανικές για χώρους μεσαίου έως πολύ μεγάλου μεγέθους και συμβατές με όλες τις λύσεις της Daikin με τη χρήση του συστήματος κλιματισμού μας.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity case

Learn how Daikin helped Velocity improve its green credentials by installing a Daikin VRV heat recovery system.

VMD business centre case

Discover how our heat pumps provided a total climate solution for Croatia's tallest office building.

VMD business centre
Crystal Tower

Crystal tower case

Discover how Daikin provides a modern, energy-efficient and versatile air conditioning solution for the entire building.

Torre Serenissima case

An 11-storey office building, the Torre Serenissima serves as the headquarters of the Brescia Padova Motorway in Verona, Italy. Equipped with an outdated R-22 refrigerant system, we gave the Torre Serenissima a full upgrade to deliver more energy efficiency and comfort.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας

Ένα καλά συντηρημένο σύστημα HVAC προσθέτει αξία και διάρκεια. Η λήψη μέτρων για την παράταση της λειτουργικής ζωής της εγκατάστασής σας, διασφαλίζει την παραγωγικότητα και την υγεία των υπαλλήλων σας.

Μάθετε περισσότερα