Λύσεις για κάθε ανάγκη κλιματισμού

Στη Daikin, προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή λύσεων θέρμανσης και ψύξης που εξυπηρετούν όλα τα περιβάλλοντα και όλες τις προσωπικές προτιμήσεις. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για εσάς επιλέγοντας μια εφαρμογή.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x288.png

Επισκεφθείτε το Virtual Experience Center

Η γκάμα των προϊόντων μας

LowTemperature_500x330.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

Οι μονάδες Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούν τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα-νερού για να θερμάνουν, να δροσίσουν και να παράγουν ζεστό νερό με εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

HighTemperature_500x330.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική μας αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma.

Hybrid_500x330.png

Υβριδική αντλία θερμότητας

Συνδυάστε αποδοτικά ανανεώσιμες και παραδοσιακές μορφές ενέργειας με υβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

AirtoAir_500x330.png

Κλιματιστικά τοίχου

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα της Daikin χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας από τον εξωτερικό αέρα για αποδοτική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

GroundSource_500x330.png

Αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές)

Οι αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές) της Daikin εξάγουν θερμότητα από το έδαφος για να παρέχουν με αποδοτικό τρόπο θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

Επιλέξτε το πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ζεστού νερού στην αγορά με τις αντλίες μας θερμότητας ζεστού νερού χρήσης.

OilBoilers_500x330.png

Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου

Η Daikin παρέχει τον πιο αποδοτικό λέβητα πετρελαίου, με χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας συμπύκνωσης για τη θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας.

GasBoilers_500x330.png

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι ενεργειακά αποδοτικοί και εύκολοι στην εγκατάσταση, πράγματα που τους καθιστούν ιδανικούς για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παραδοσιακών λεβήτων αερίου.

HPConvector_500x330.png

Fan-coil αντλίας θερμότητας

Ο Daikin Altherma HPC είναι ένας κονβέκτορας αντλίας θέρμανσης που συνδυάζει θέρμανση και ψύξη σε ένα προϊόν.

HotWaterTank_500x330.png

Δοχεία ζεστού νερού χρήσης

Οι αντλίες θερμότητας και οι λέβητες ζεστού νερού της Daikin παρέχουν ζεστό νερό κατ’ απαίτηση, ανά πάσα στιγμή. Βελτιστοποιήστε την ενεργειακή σας απόδοση με συμπληρωματικούς ηλιακούς συλλέκτες.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Το σύστημα Sky Air της Daikin είναι μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού, που παρέχει θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα για κτίρια μεσαίου ή μικρού μεγέθους.

AHU_500x330.png

Μονάδες διαχείρισης αέρα και συστήματα εξαερισμού

Η Daikin παρέχει εξαιρετικά αποδοτικές μονάδες διαχείρισης αέρα και συστήματα εξαερισμού για εφαρμογές εξαερισμού μικρής και μεγάλης κλίμακας, με την κυκλοφορία νωπού αέρα σε οποιοδήποτε κτίριο.

ControlSystems_500x330.png

Συστήματα ελέγχου

Από κεντρικό online έλεγχο του κλιματισμού σας στο σπίτι, έως συστήματα διαχείρισης κτιρίων πολλαπλών ζωνών, με τη Daikin έχετε τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

VRV_500x330.png

VRV

Τα συστήματα VRV της Daikin παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού για οποιοδήποτε κτίριο, μεγάλο ή μικρό. Ένα αυθεντικό, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό προϊόν της Daikin.

Chiller_500x330.png

Ψύκτες και εξοπλισμός κυκλώματος αέρα

Η Daikin προσφέρει αποδοτικούς και αξιόπιστους υδρόψυκτους και αερόψυκτους ψύκτες, καθώς και μονάδες διαχείρισης αέρα και μονάδες fan coil για κάθε ανάγκη, μικρή ή μεγάλη.

Refrigeration_500x330.png

Επαγγελματική ψύξη

Τα συστήματα επαγγελματικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί για αξιόπιστη και αποδοτική βιομηχανική και επαγγελματική ψύξη

AirCurtains_500x330.png

Αεροκουρτίνες Biddle

Αποτρέψτε τις απώλειες θερμότητας και διατηρήστε άνετη ατμόσφαιρα στο κτίριό σας με τις αεροκουρτίνες μας Biddle.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Μονάδες Rooftop

Οι μονάδες Rooftop της Daikin είναι μια λύση πακέτο ‘plug and play’ στην οποία έχουν προσυνδεθεί η εξωτερική και η εσωτερική πλευρά.​