Εποχιακή απόδοση

Η Daikin είναι πρωτοπόρος στην εποχιακή απόδοση

Ο πρόδρομος της καινοτομίας

Η αποστολή μας βασίζεται στην καινοτομία και τη δέσμευση να προσφέρουμε στους καταναλωτές τα πιο βιώσιμα και ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα. Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε την οδηγία οικολογικού σχεδιασμού (2009/125/ΕΚ) –μια νομοθετική πράξη για τον καθορισμό ελάχιστων προτύπων απόδοσης για προϊόντα που σχετίζονται με την ενέργεια– ήμασταν έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση.

Το 2010, η Daikin έγινε ο πρώτος κατασκευαστής και παραγωγός HVAC-R που καθιέρωση την εποχιακή απόδοση: μια πρωτοποριακή μέθοδο για την ανάπτυξη και χρήση τεχνολογιών με μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση στα προϊόντα της, με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η πρωτοβουλία έθεσε τα θεμέλια για τη Daikin ώστε να γίνει δυναμικός ηγέτης που όχι μόνο συμμορφώνεται με τη μελλοντική νομοθεσία αλλά και την υπερβαίνει με τις προηγμένες τεχνολογίες και τα προϊόντα της.

εποχιακή απόδοση

Τι είναι η εποχιακή απόδοση;

Η εποχιακή απόδοση μετρά την πραγματική ενεργειακή απόδοση των συσκευών θέρμανσης και ψύξης κατά τη διάρκεια ενός έτους. Σε αντίθεση με τα παλαιότερα συστήματα θέρμανσης και ψύξης, η εποχιακή απόδοση παρακολουθεί τις καθημερινές λειτουργίες του συστήματος λαμβάνοντας υπόψη τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις περιόδους αναμονής. Μετά από ένα χρόνο, τα δεδομένα εποχιακής απόδοσης παρέχουν μια εμπεριστατωμένη και πολύ πιο αξιόπιστη επισκόπηση της ενεργειακής κατανάλωσης των συστημάτων. Αυτό βοηθάει τους καταναλωτές να κάνουν τα σωστά βήματα για να μειώσουν το οικολογικό αποτύπωμα του συστήματός τους.

Εποχιακή απόδοση και ενεργειακές ετικέτες

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση αυτών των προτύπων ενεργειακής απόδοσης, η οδηγία οικολογικού σχεδιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτεί την εφαρμογή ενιαίας ενεργειακής ετικέτας σε μια σειρά προϊόντων Daikin. Αυτές οι ενεργειακές ετικέτες παρουσιάζουν την ενεργειακή απόδοση των συσκευών θέρμανσης και ψύξης και επιτρέπουν στους καταναλωτές να κάνουν εύκολα συγκρίσεις μεταξύ των διαφόρων μοντέλων.

Lot10-photogrid.png

Ενεργειακή ετικέτα - LOT 10

Δημιουργία ενεργειακής ετικέτας για αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα.

Lot1-2-photogrid.png

Ενεργειακή ετικέτα - LOT 1 & 2

Δημιουργία ετικέτας για συστήματα θέρμανσης με βάση το νερό.

Lot6-photogrid.png

Ενεργειακή ετικέτα - LOT 6

Δημιουργία ετικέτας και συμβουλές όσον αφορά τεχνικές πληροφορίες για μονάδες εξαερισμού.

EntrLOT1.png

Eco Design - Entr LOT21

σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας 2009/125/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τη θέσπιση πλαισίου για τον καθορισμό απαιτήσεων οικολογικού σχεδιασμού όσον αφορά τα συνδεόμενα με την ενέργεια προϊόντα, συγκεκριμένα όσον αφορά τα προϊόντα για θέρμανση αέρα, τα ψυκτικά προϊόντα, τους ψύκτες διεργασιών υψηλής θερμοκρασίας και τις μονάδες ανεμιστήρα-στοιχείου

EntrLOT1.png

Eco Design - Entr LOT1

Συμβουλές όσον αφορά τεχνικές πληροφορίες για μονάδες επαγγελματικές ψύξεις.

Έξυπνη χρήση ενέργειας

Από το 2010 η Daikin εισήγαγε την εποχιακή απόδοση στην τεράστια γκάμα προϊόντων της, για να βοηθήσει τους καταναλωτές να μειώσουν το κόστος και να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης. Εξερευνήστε μερικές από τις πλέον σύγχρονες λύσεις κλιματισμού της Daikin που χρησιμοποιούν την εποχιακή απόδοση για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του βιομηχανικού, εμπορικού και οικιστικού τομέα.

skyair_RZAG-LV1.png

Daikin Sky Air

Το Sky Air είναι η κορυφαία στον κλάδο ελαφριά εμπορική σειρά της Daikin. Σχεδιασμένη για βέλτιστη εποχιακή απόδοση, η σειρά Sky Air φθάνει ενεργειακά επίπεδα κλάσης έως και A++ τόσο κατά την ψύξη όσο και κατά τη θέρμανση.

bluevolution_emura_710x460.jpg

Daikin Split

Το διαιρούμενο (split) σύστημα της Daikin περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων που ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα σχεδιασμού και απόδοσης. Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως το έξυπνο μάτι και οι εβδομαδιαίοι χρονομετρητές επιτυγχάνουν εποχιακή απόδοση κλάσης έως και A+++.

vrv-485x200.png

Daikin VRV

Η τεχνολογία VRV της Daikin έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει υψηλή εποχιακή απόδοση στον εμπορικό τομέα.  Η μεταβαλλόμενη θερμοκρασία ψυκτικού (VRT) εξασφαλίζει ότι η σειρά VRV επιτυγχάνει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και αποδοτικότητας για τους χρήστες.

Chiller-product-485x200.png

Ψύκτες Daikin

Οι ψύκτες Daikin διαθέτουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες για την επίτευξη της υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και του χαμηλότερου κόστους λειτουργίας.

altherma-500x330.png

Daikin Altherma

Ως η καλύτερη αντλία θερμότητας στην αγορά, η Daikin Altherma εξασφαλίζει χαμηλότερες εκπομπές μέσω βιώσιμης παραγωγής ενέργειας και φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας.