Η γκάμα των προϊόντων μας

Αντλία θερμότητας αέρα-αέρα

Κλιματιστικά τοίχου

Tα κλιμαστιστικά τοίχου της Daikin χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας από τον εξωτερικό αέρα για αποδοτική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

Αντλία θερμότητας αέρα-νερού

Αντλία θερμότητας αέρα-νερού

Οι μονάδες Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούν τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα-νερού για να θερμάνουν, να δροσίσουν και να παράγουν ζεστό νερό με εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

Αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική μας αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma.

Υβριδική αντλία θερμότητας

Υβριδική αντλία θερμότητας

Συνδυάστε αποδοτικά ανανεώσιμες και παραδοσιακές μορφές ενέργειας με υβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

Συμπύκνωση αερίου

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι ενεργειακά αποδοτικοί και εύκολοι στην εγκατάσταση, πράγματα που τους καθιστούν ιδανικούς για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παραδοσιακών λεβήτων αερίου.

Αντλία θερμότητας εδάφους-νερού

Αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές)

Οι αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές) της Daikin εξάγουν θερμότητα από το έδαφος για να παρέχουν με αποδοτικό τρόπο θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

Αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

Επιλέξτε το πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ζεστού νερού στην αγορά με τις αντλίες μας θερμότητας ζεστού νερού χρήσης.

Sky Air

Sky Air

Το σύστημα Sky Air της Daikin είναι μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού, που παρέχει θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα για κτίρια μεσαίου ή μικρού μεγέθους.

VRV

VRV

Τα συστήματα VRV της Daikin παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού για οποιοδήποτε κτίριο, μεγάλο ή μικρό. Ένα αυθεντικό, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό προϊόν της Daikin.

Έξυπνα συστήματα ελέγχου

Συστήματα ελέγχου

Από κεντρικό online έλεγχο του κλιματισμού σας στο σπίτι, έως συστήματα διαχείρισης κτιρίων πολλαπλών ζωνών, με τη Daikin έχετε τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Εξαερισμός

Εξαερισμός

Από μικρά συστήματα ανάκτησης θερμότητας έως μονάδες διαχείρισης αέρα μεγάλης κλίμακας, η Daikin προσφέρει μια ποικιλία λύσεων εξαερισμού που εξασφαλίζουν καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

air purification

Καθαρισμός αέρα

Οι καθαριστές αέρα της Daikin μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργίας, απομακρύνοντας από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης και διασφαλίζουν την υγεία σας, εξουδετερώνοντας βακτήρια και ιούς.

Αεροκουρτίνα Biddle

Αεροκουρτίνες Biddle

Αποτρέψτε τις απώλειες θερμότητας και διατηρήστε άνετη ατμόσφαιρα στο κτίριό σας με τις αεροκουρτίνες μας Biddle.

Ψύκτες

Ψύκτες και εξοπλισμός κυκλώματος αέρα

Η Daikin προσφέρει αποδοτικούς και αξιόπιστους υδρόψυκτους και αερόψυκτους ψύκτες, καθώς και μονάδες διαχείρισης αέρα και μονάδες fan coil για κάθε ανάγκη, μικρή ή μεγάλη.

Επαγγελματική ψύξη

Επαγγελματική ψύξη

Τα συστήματα επαγγελματικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί για αξιόπιστη και αποδοτική βιομηχανική και επαγγελματική ψύξη

air-handling-units-header.jpg

Εξαερισμός

Η Daikin παρέχει εξαιρετικά αποδοτικές μονάδες διαχείρισης αέρα και συστήματα εξαερισμού για εφαρμογές εξαερισμού μικρής και μεγάλης κλίμακας, με την κυκλοφορία νωπού αέρα σε οποιοδήποτε κτίριο.

Rooftop_header.jpg

Rooftop

Οι μονάδες Rooftop της Daikin είναι μια λύση πακέτο «plug and play» στην οποία έχουν προσυνδεθεί η εξωτερική και η εσωτερική πλευρά.

Daikin Altherma HPC

Fan-coil αντλίας θερμότητας

Η Daikin Altherma HPC είναι ένας κυκλοφορητής αντλίας θερμότητας που μπορεί να συνδεθεί σε υποδαπέδια θέρμανση και να αντικαταστήσει θερμαντικά σώματα παλαιάς τεχνολογίας. Η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία της και το έξυπνο σχέδιο την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για υπνοδωμάτια και καθιστικά

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε την ιδανική λύση; 

Λύσεις για κάθε ανάγκη κλιματισμού

Στη Daikin, προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή λύσεων θέρμανσης και ψύξης που εξυπηρετούν όλα τα περιβάλλοντα και όλες τις προσωπικές προτιμήσεις. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για εσάς επιλέγοντας μια εφαρμογή.