Η γκάμα προϊόντων μας

Αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

Οι μονάδες Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούν τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα-νερού για να θερμάνουν, να δροσίσουν και να παράγουν ζεστό νερό με εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

Αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική μας αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma.

Υβριδική αντλία θερμότητας

Υβριδική αντλία θερμότητας

Συνδυάστε αποδοτικά ανανεώσιμες και παραδοσιακές μορφές ενέργειας με υβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

Αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

Επιλέξτε το πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ζεστού νερού στην αγορά με τις αντλίες μας θερμότητας ζεστού νερού χρήσης.

Αντλία θερμότητας αέρα-αέρα

Αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα της Daikin χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας από τον εξωτερικό αέρα για αποδοτική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

Αντλία θερμότητας εδάφους-νερού

Αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές)

Οι αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές) της Daikin εξάγουν θερμότητα από το έδαφος για να παρέχουν με αποδοτικό τρόπο θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

Sky Air

Sky Air

Το σύστημα Sky Air της Daikin είναι μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού, που παρέχει θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα για κτίρια μεσαίου ή μικρού μεγέθους.

Συμπύκνωσης πετρελαίου

Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου

Η Daikin παρέχει τον πιο αποδοτικό λέβητα πετρελαίου, με χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας συμπύκνωσης για τη θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας.

Συμπύκνωση αερίου

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι ενεργειακά αποδοτικοί και εύκολοι στην εγκατάσταση, πράγματα που τους καθιστούν ιδανικούς για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παραδοσιακών λεβήτων αερίου.

Εξαερισμός

Εξαερισμός

Από μικρά συστήματα ανάκτησης θερμότητας έως μονάδες διαχείρισης αέρα μεγάλης κλίμακας, η Daikin προσφέρει μια ποικιλία λύσεων εξαερισμού που εξασφαλίζουν καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Έξυπνα συστήματα ελέγχου

Συστήματα ελέγχου

Από κεντρικό online έλεγχο του κλιματισμού σας στο σπίτι, έως συστήματα διαχείρισης κτιρίων πολλαπλών ζωνών, με τη Daikin έχετε τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

VRV

VRV

Τα συστήματα VRV της Daikin παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού για οποιοδήποτε κτίριο, μεγάλο ή μικρό. Ένα αυθεντικό, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό προϊόν της Daikin.

Επαγγελματική ψύξη

Επαγγελματική ψύξη

Τα συστήματα επαγγελματικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί για αξιόπιστη και αποδοτική βιομηχανική και επαγγελματική ψύξη

Ψύκτες

Ψύκτες και εξοπλισμός κυκλώματος αέρα

Η Daikin προσφέρει αποδοτικούς και αξιόπιστους υδρόψυκτους και αερόψυκτους ψύκτες, καθώς και μονάδες διαχείρισης αέρα και μονάδες fan coil για κάθε ανάγκη, μικρή ή μεγάλη.

Αεροκουρτίνα Biddle

Αεροκουρτίνες Biddle

Αποτρέψτε τις απώλειες θερμότητας και διατηρήστε άνετη ατμόσφαιρα στο κτίριό σας με τις αεροκουρτίνες μας Biddle.

Λύσεις για κάθε ανάγκη κλιματισμού

Στη Daikin, προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή λύσεων θέρμανσης και ψύξης που εξυπηρετούν όλα τα περιβάλλοντα και όλες τις προσωπικές προτιμήσεις. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για εσάς επιλέγοντας μια εφαρμογή.