Πρωτοπόροι στις λύσεις κλιματισμού

Πρωτοπόροι στις λύσεις κλιματισμού

Χάρη στην ευρεία μας γκάμα ενεργειακά αποδοτικών μονάδων κλιματισμού, πάντα θα βρίσκετε μια λύση ψύξης και θέρμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

κλιματισμός ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Όλες οι λύσεις μας για ψύξη κατατάσσονται στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις στην αγορά. Με έμφαση στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας και τις καινοτόμες τεχνολογίες, όπως ο inverter και η ανάκτηση θερμότητας, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη λύση που μεγιστοποιεί σημαντικά την απόδοση της επένδυσής σας. Η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον κλιματιστικών λύσεων εγγυάται ότι οι μονάδες της Daikin όχι μόνο συμμορφώνονται, αλλά είναι χρόνια μπροστά από τα νομικά πρότυπα.

Ο καλός σχεδιασμός είναι διακριτικός

Χάρη στην ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων και σχεδιαστικών επιλογών, πάντα θα βρίσκετε μια λύση κλιματισμού που ταιριάζει στους εσωτερικούς χώρους σας.

κλιματισμός βέλτιστη άνεση

Η άνεσή σας είναι προτεραιότητά μας

Τα κλιματιστικά μας κάνουν πολλά περισσότερα από το να δροσίζουν απλώς τον αέρα γύρω σας.
Εξισορροπούν προσεκτικά τη θερμοκρασία, τη θέρμανση, τα επίπεδα υγρασίας και την καθαρότητα του αέρα για να σας παρέχουν το πιο άνετο περιβάλλον.

κλιματισμός χειριστήρια

Εύκολη διαχείριση της ενεργειακής σας κατανάλωσης

Ο έλεγχος του κλιματισμού θα πρέπει να είναι απλός, έξυπνος και ενεργειακά αποδοτικός. Είτε αναζητάτε μια λύση για το σπίτι σας είτε για την επιχείρησή σας, σας προσφέρουμε μια ποικιλία συστημάτων που θα σας βοηθήσουν να έχετε τον έλεγχο του κλίματος εσωτερικών χώρων.

Κλιματισμός σύστημα split για έναν χώρο

Για ένα δωμάτιο

Ένα απλό σύστημα split συνδέει μια εσωτερική μονάδα σε μια εξωτερική μονάδα, για εύκολη εγκατάσταση και εύκολη ψύξη και θέρμανση.

κλιματισμός multi-split για το σπίτι σας

Για όλο το σπίτι

Με τις αντλίες θερμότητας αέρα σε αέρα μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε μια εξωτερική μονάδα για αποτελεσματική ψύξη ή θέρμανση έως και πέντε διαφορετικών δωματίων. Η θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να ελέγχεται ανεξάρτητα.

ΝΕΟ: Συνδέστε μια δεξαμενές ζεστού νερού χρήσης και 3 εσωτερικές μονάδες στην αντλία θερμότητας αέρα σε αέρα.

κλιματισμός για εμπορικά κτίρια

Για εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια

Το Daikin Direct Expansion (DX) και το σύστημα που βασίζεται στο νερό συνδέει απεριόριστο αριθμό εσωτερικών μονάδων σε ένα εξωτερικό σύστημα για την παροχή ψύξης, θέρμανσης, εξαερισμού και ζεστού νερού. Η θερμοκρασία στα ξεχωριστά δωμάτια και τις ζώνες είναι δυνατόν να ελέγχεται ανεξάρτητα.

Διάφορες επιλογές σχεδιασμού για τον χώρο σας

FTXJ-AW_02_001.jpg

Επιτοίχιες μονάδες

Οι επιτοίχιες μονάδες διατίθενται σε μια σειρά διαφορετικών στυλ και διαμορφώσεων με διεθνή αναγνώριση για την κορυφαία τους ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό.

κλιματισμός μοντέλο δαπέδου

Μονάδες δαπέδου

Οι επιδαπέδιες μονάδες Daikin παρέχουν εξαιρετική άνεση και στυλ χάρη στο λιτό σχεδιασμό και τις μικρές διαστάσεις.

conceiled-ceiling.png

Κρυφή οροφής

Οι κρυφές μονάδες οροφής είναι ιδανικές για όλους τους χώρους και δένουν αρμονικά με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Εγκαθίστανται διακριτικά σε ψευδοροφές, καθώς παραμένουν ορατοί μόνο οι αεραγωγοί.

κλιματισμός κασέτα

Κασέτα

Οι κασέτες οροφής έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη ροή αέρα σε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά, εγγυόμαστε απόλυτη αρμονία με το κτίριο και την εσωτερική σας διαρρύθμιση.

ceiling-suspended.png

Αναρτώμενη οροφής

Οι αναρτώμενες κασέτες οροφής έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία. Είναι η ιδανική λύση για μέρη  που δε διαθέτουν ψευδοροφές ή έχουν περιορισμένο χώρο στο δάπεδο. Ο έλεγχος μεμονωμένων πτερυγίων και η δυνατότητα ρύθμισης διαφόρων γωνιών εξόδου αέρα, κάνουν εύκολη την εγκατατάστασή τους σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Κλιματισμός για κάθε τύπο κτιρίου

Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού, καταστηματάρχης ή διευθυντής ξενοδοχείου, οι αντλίες θερμότητας της Daikin θα σας εξασφαλίσουν τη θερμοκρασία που θέλετε στο χώρο σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας μαζί μας, επιλέγοντας τον τύπο του κτιρίου σας.