Skip to main content

International Key Accounts (IKA)

Δίπλα στην επιχείρησή σας, σε κάθε βήμα

Στην Daikin, στόχος μας είναι να κάνουμε τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες πιο εύκολες και πιο απλές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε την ομάδα International Key Account (IKA): μια ειδική ομάδα κορυφαίων ειδικών στον τομέα των επιχειρήσεων και των λιανικών πωλήσεων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την εταιρεία σας να εξερευνήσει τη βιομηχανία HVAC-R και να επιτύχει υψηλά επίπεδα άνεσης όλο τον χρόνο και κορυφαία ποιότητα αέρα για τους πελάτες και το προσωπικό σας.

Ο διεθνής συνεργάτης σας

Με έδρα τα κεντρικά γραφεία μας στην Ευρώπη, η ομάδα IKA της Daikin λειτουργεί ως το κύριο σημείο επαφής σας για τη διαχείριση όλων των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Στηριζόμενοι σε ένα παγκόσμιο δίκτυο συναδέλφων και συνεργατών από διάφορους τομείς, η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παρέχοντας αποδοτικότητα, διαφάνεια και ευελιξία στις επιχειρηματικές σας στρατηγικές.

Αποδοτικότητα Εγκαταστάτης
Αποδοτικότητα Εγκαταστάτης

 

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα για να αυξήσετε τα λειτουργικά σας κέρδη.

  • Σύντομη και απλή επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου
  • Προσφέρουμε μια σειρά λύσεις HVAC-R υψηλής απόδοσης
Διαφανείς επιχειρηματικές δραστηριότητες
Διαφανείς επιχειρηματικές δραστηριότητες

 

Αποκτήστε καλύτερη εικόνα ώστε να πάρετε έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις και να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  • Ακούστε προτάσεις για τον τρόπο βελτιστοποίησης του κόστους κύκλου ζωής της HVAC εγκατάστασής σας
  • Ενημερωθείτε σχετικά με τους πιο πρόσφατους τοπικούς και κρατικούς κανονισμούς
Ευέλικτη εταιρική σχέση
Ευέλικτη εταιρική σχέση

 

Απολαύστε ευελιξία στην εταιρική μας σχέση, καθώς προσφέρουμε προσαρμοσμένες στρατηγικές για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

  • Από τον σχεδιασμό έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η επιχείρησή σας θα έχει πλήρη υποστήριξη ώστε να καλυφθούν όλες σας οι ανάγκες
  • Προγράμματα προμηθειών καλύτερης αξίας, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης όγκου συναλλαγών
Ομοιόμορφες επιχειρηματικές δραστηριότητες
Ομοιόμορφες επιχειρηματικές δραστηριότητες

 

Εναρμονίστε τον τρόπο εργασίας σας σε όλες τις αγορές με την τυποποίηση των κριτηρίων σχεδιασμού HVAC-R και των ροών αγοράς.

  • Πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων πιστοποιημένων εγκαταστατών Daikin και αξιόπιστων συνεργατών τεχνικής υποστήριξης
Βιώσιμη επιχείρηση

Η προστιθέμενη αξία της βιωσιμότητας

Όταν αναφερόμαστε στη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης σημαίνει ότι εστιάζουμε σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η ομάδα IKA της Daikin παρακολουθεί αυτή τη στιγμή περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτουμε πληθώρα δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ενεργειακή κατανάλωση, τα έξοδα επισκευών και τα έξοδα συντήρησης για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Με τα δεδομένα αυτά είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ρεαλιστική και ολοκληρωμένη ανάλυση του κόστους του κύκλου ζωής του εξοπλισμού μας, επιτρέποντας στους πελάτες μας να συγκρίνουν το τρέχον κόστος και να λάβουν έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις που θα τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Παραδείγματα εφαρμογών IKA

Η ομάδα IKA της Daikin είναι έτοιμη να βοηθήσει εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων που περιλαμβάνει από κεντρικά καταστήματα μέχρι σουπερμάρκετ, κι από πρατήρια καυσίμων μέχρι εστιατόρια και ξενοδοχεία. Διαβάστε τα παραδείγματα εφαρμογών σε σημαντικούς πελάτες μας για να δείτε πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να βοηθήσουμε και τη δική σας εταιρεία να επιτύχει.

Κεντρικό κατάστημα

Στην Daikin, γνωρίζουμε ότι η δημιουργία άνετων συνθηκών στο εσωτερικό του καταστήματός σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, επιδρά θετικά στους πελάτες σας. Γι’ αυτό ακριβώς προσφέρουμε ένα συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών για την ενίσχυση της λειτουργικής απόδοσης και του επιπέδου άνεσης του καταστήματός σας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το ενεργειακό κόστος.

Σουπερμάρκετ

Τα σουπερμάρκετ και τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων έχουν πολύ ιδιαίτερες ανάγκες όσον αφορά στη θέρμανση, στην ψύξη, στον εξαερισμό και στην επαγγελματική ψύξη, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το τελικό ενεργειακό κόστος. Η ομάδα IKA της Daikin μπορεί να λειτουργήσει ως ο συνεργάτης σας που θα επιβλέπει όλες τις εγκαταστάσεις και θα παρακολουθεί τη συνολική ενεργειακή κατανάλωση του καταστήματός σας.

Παράδειγμα εγκατάστασης σε σουπερμάρκετ

Παράδειγμα IKA Σουπερμάρκετ
Παράδειγμα IKA Πρατήρια καυσίμων

Πρατήρια καυσίμων και μίνι μάρκετ

Μικροί έως μεσαίοι χώροι με μεγάλη επισκεψιμότητα και μεγάλα ωράρια λειτουργίας έχουν συνήθως πολλαπλές ανάγκες για εξοπλισμό HVAC-R. Όσο μικρότερος είναι ο χώρος πώλησης, τόσο μικρότερος είναι ο κύκλος εργασιών και τόσο σημαντικότερο είναι το κόστος λειτουργίας. Μάθετε πώς προσαρμόζουμε τα προϊόντα επαγγελματικής ψύξης και ανάκτησης θερμότητας ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ.

Παράδειγμα εγκατάστασης σε πρατήριο καυσίμων

Παράδειγμα εγκατάστασης σε κατάστημα

Εστιατόρια

Η παραγωγή ζεστού νερού μπορεί μεν να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους, ωστόσο είναι λίγοι οι τρόποι εκείνοι οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν βιώσιμο ζεστό νερό. Μια αντλία θερμότητας μπορεί όχι μόνο να παράγει βιώσιμο ζεστό νερό, αλλά και να εξασφαλίσει το φορτίο θέρμανσης και ψύξης. Διαβάστε πώς βοηθήσαμε μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων να βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές πρακτικές της.

Παράδειγμα εγκατάστασης σε εστιατόριο

Παράδειγμα IKA εστιατόριο

Ξενοδοχεία

Η Daikin παρέχει κορυφαίας ποιότητας, καινοτόμες λύσεις διαχείρισης κλιματισμού, θέρμανσης και ψύξης για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών των επαγγελματιών στον ξενοδοχειακό τομέα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη άνεση στους επισκέπτες.

Παράδειγμα εγκατάστασης σε ξενοδοχεία

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την ομάδα IKA, επικοινωνήστε με:

Daikin Europe N.V. - Γραφείο Βρυξελλών

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht - Belgium

Τηλ.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;