καθαρισμός αέρα

Καθαρός αέρας, επειδή νοιαζόμαστε

Με τους καθαριστές αέρα της Daikin, σας υποσχόμαστε ατμόσφαιρα που είναι 3 φορές πιο καθαρή, πιο υγιεινή και πιο φρέσκια.

Two Daikin air purification devices

Το Ινστιτούτο Παστέρ αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα των καθαριστών αέρα της Daikin έναντι των αναπνευστικών ιών.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια του Ινστιστούτου Παστέρ, οι καθαριστές αέρα της Daikin εξαλείφουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά *. O ιός αυτός είναι της ίδιας οικογένειας με το SARS-CoV-2, τον κορονοϊού πίσω από την πανδημία του COVID-19.

Επίσης, μονάδες έχουν αξιολογηθεί ως 99,93% αποτελεσματικές έναντι του ιού Η1Ν1 σε 2,5 λεπτά *. Το H1N1 είναι ο ιός που προκαλεί κοινή γρίπη.

Αυτό σημαίνει ότι οι καθαριστές αέρα της Daikin αποτελούν ένα επιπλέον μέτρο για την καταπολέμηση των αναπνευστικών ασθενειών. Οι συμπαγείς καθαριστές μας, των οποίων η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού του υψηλής απόδοσης ηλεκτροστατικού φίλτρου HEPA, το οποίο παγιδεύει τον ιό, ακολουθούμενο από μια έντονη έκθεση στην πατενταρισμένη τεχνολογία Flash Streamer της Daikin, η οποία εξαλείφει τον ιό και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην μείωση του κινδύνου μετάδοσης ιών του αναπνευστικού.

*Η συσκευή Daikin MCK55WVM (εμπορική ονομασία MCK55W), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,996 % του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 0,47 m3, χωρίς ανανέωση αέρα). Ο ανθρώπινος κορονοϊός HCoV-229E είναι διαφορετικός από τον ιό που είναι υπεύθυνος για τον COVID-19, SARS-CoV-2, αλλά ανήκει στην ίδια οικογένεια κορονοϊών.
Η συσκευή Daikin MC55WVM (εμπορικές ονομασίες MC55W/VB), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,98 % του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 1,4 m3, χωρίς ανανέωση αέρα). Ο ανθρώπινος κορονοϊός HCoV-229E είναι διαφορετικός από τον ιό που είναι υπεύθυνος για τον COVID-19, SARS-CoV-2, αλλά ανήκει στην ίδια οικογένεια κορονοϊών.
Η συσκευή Daikin MCK55WVM (εμπορική ονομασία MCK55W), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,986 % του ιού της γρίπης Α, υποτύπος H1N1 σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 0,47 m3, χωρίς ανανέωση αέρα).
Η συσκευή Daikin MC55WVM (εμπορικές ονομασίες MC55W/VB), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,93 % του ιού της γρίπης Α, υποτύπος H1N1 σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 0,47 m3, χωρίς ανανέωση αέρα)
Μητέρα και κόρη διαβάζουν σε υγιές περιβάλλον

Αναπνεύστε αέρα που είναι υγιής και καθαρός.

Οι καθαριστές αέρα της Daikin μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, απομακρύνοντας από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης και διατηρώντας σας υγιείς, κατακρατώντας αερομεταφερόμενα βακτήρια και ιούς.

Καθαρός χώρος με ελεγχόμενη υγρασία

Ισορροπημένη υγρασία σημαίνει υγιεινή ατμόσφαιρα.

Το λεπτό δοχείο νερού του καθαριστή αέρα Ururu διοχετεύει υγρασία στον αέρα όταν είναι πολύ ξηρός και αποτρέπει την εμφάνιση ξηροδερμίας ή στεγνού λαιμού.

Μητέρα και κόρη διαβάζουν στον καναπέ

Διατηρήστε τον αέρα σας φρέσκο

Οι καθαριστές αέρα που διαθέτουμε ελέγχουν τις οσμές, έτσι ώστε το σπίτι σας να μυρίζει πάντα φρεσκάδα και καθαριότητα.

1 Ισχυρή αναρρόφηση

Αναρρόφηση αέρα σε ευρεία περιοχή από 3 κατευθύνσεις.

Απεικόνιση ισχυρής αναρρόφησης

2 Αποτελεσματική κατακράτηση ρύπων

Αιχμαλωτίζει αποτελεσματικά σκόνη και ρύπους με ένα ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA.

Ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA

3 Αποσύνθεση

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Streamer της Daikin για αποσύνθεση, μέσω οξείδωσης, επιβλαβών ουσιών που έχουν παγιδευτεί στο φίλτρο.*

Streamer

* Ουσίες όπως ιοί1, βακτήρια2, γύρη3, σπόρια μούχλας4

Απεικόνιση λειτουργίας ύγρανσης

Ισχυρή ύγρανση για προστασία από την ξηρότητα του αέρα και τους ιούς

  • Προστατεύει το δέρμα, το λαιμό και τη μύτη από την ξηρότητα.
  • Προστατεύει από ιούς διατηρώντας κατάλληλη υγρασία στον χώρο.
  • Διατηρεί άνετα επίπεδα υγρασίας χώρου (40 έως 60% σχετική υγρασία)
  • Το Streamer εξαλείφει τα βακτήρια από το φίλτρο ύγρανσης.

Φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης για κατακράτηση λεπτών σωματιδίων σκόνης

Απομακρύνει το 99% των σωματιδίων μεγέθους μεταξύ 0,1 μm και 2,5 μm

arrow-right.png

Το φίλτρο συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη με ηλεκτροστατικές δυνάμεις. Δεν είναι επιρρεπές σε απόφραξη σε σύγκριση με μη ηλεκτροστατικά φίλτρα HEPA που συλλέγουν σωματίδια μόνο ανάλογα με το πόσο λεπτό είναι το πλέγμα.

Ηλεκτροστατικά φορτιζόμενο

Ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA

Απομακρύνει το 99,97% λεπτών σωματιδίων μεγέθους 0,3 μm. Οι ίδιες οι ίνες του φίλτρου φορτίζονται με στατικό ηλεκτρισμό και συλλέγουν αποτελεσματικά τα σωματίδια. Δεν αποφράσσεται εύκολα, επομένως προκαλεί χαμηλή απώλεια πίεσης.

arrow-right.png

Ως εκ τούτου, μεγαλύτερη ποσότητα αέρα μπορεί να περάσει μέσα από το φίλτρο.

ΕΝΑΝΤΙ

arrow-right.png

Το φίλτρο μπορεί να καθαρίσει μεγαλύτερη ποσότητα αέρα!

Ηλεκτροστατικά ουδέτερο

Μη ηλεκτροστατικό φίλτρο

Επειδή κατακρατεί σωματίδια με βάση μόνο το μέγεθος του πλέγματος, το πλέγμα πρέπει να είναι λεπτότερο, που σημαίνει ότι μπορεί να φράξει ευκολότερα και να προκαλέσει υψηλή απώλεια πίεσης.

Συμπαγές, αποτελεσματικό και αθόρυβο χάρη στη νέα, καινοτόμο δομή

Απεικόνιση δομής καθαριστή αέρα

Εξερευνήστε τους καθαριστές μας αέρα

MC55W.jpg

Καθαριστής αέρα με τεχνολογία streamer

Η τεχνολογία μας streamer κατακρατεί αερομεταφερόμενα σωματίδια που συχνά εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

MCK55W.jpg

Καθαριστής αέρα Ururu με Streamer

Ο καθαριστής αέρα Daikin Ururu καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Απλώς γεμίζετε που και που το δοχείο 2,7 λίτρων και αυτό θα υγραίνει τον χώρο σας με μέγιστο ρυθμό 500 ml/ώρα.

clean-air-ururu-sarara-v2.png

Ποιότητα εσωτερικού αέρα, μια εμπειρία Daikin