Skip to main content

Καθαρός αέρας, επειδή νοιαζόμαστε

Με τους καθαριστές αέρα της Daikin, σας υποσχόμαστε πιο καθαρό, πιο υγιεινό και πιο φρέσκο αέρα.

Αποτελεσματικοί για τον καθαρισμό του αέρα και την απομάκρυνση:

Ιών

Αλλεργιογόνων

Σωματιδίων σκόνης

Οσμών

Ελεγμένο από

IPL

Το 99,98% του κορονοϊού απομακρύνεται σε 2,5 λεπτά*
Κατόπιν ελέγχου από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ

Σύμφωνα με τις δοκιμές που διεξήχθησαν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστέρ της Λιλ οι καθαριστές αέρα της Daikin απομακρύνουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά*. Αυτός ο ιός ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον SARS-CoV-2, τον κορονοϊό πίσω από την πανδημία του COVID-19.

Οι μονάδες αξιολογήθηκαν επίσης ως αποτελεσματικές στο 99,93% έναντι του ιού Η1Ν1 σε 2,5 λεπτά*.
Ο Η1Ν1 είναι ο ιός που προκαλεί την κοινή γρίπη.
Αυτό σημαίνει ότι οι καθαριστές αέρα της Daikin είναι ένα επιπρόσθετο μέτρο στον αγώνα ενάντια στους ιούς του αναπνευστικού. Χάρη στους μικρούς σε διαστάσεις plug-and-play καθαριστές αέρα, η αποτελεσματικότητα των οποίων επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού του υψηλής απόδοσης ηλεκτροστατικού φίλτρου HEPA, το οποίο παγιδεύει τον ιό, και στη μετέπειτα εντατική έκθεση στην πατενταρισμένη τεχνολογία Flash Streamer της Daikin, με την οποία απομακρύνεται ο ιός, είναι δυνατή η συνεισφορά στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης ιών του αναπνευστικού.

Αποτελεσματικότητα έναντι αλλεργιογόνων όπως αναγνωρίζεται από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation - BAF)

Η έγκριση από την Allergy UK επιβεβαιώνει ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό στη μείωση μικρών σωματιδίων τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν αλλεργιογόνα, βακτήρια και ιούς.

Η εγκεκριμένη φιλική προς τους έχοντες αλλεργίες ποιότητα αυτού του προϊόντος/της υπηρεσίας πιστοποιείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο του Ιδρύματος Ερευνών για τις Αλλεργίες

Μια ανεξάρτητη συμβουλευτική επιτροπή 15 ηγετικών επιστημόνων και τεχνικών ανά τον κόσμο δημιούργησε τα κριτήρια που χρησιμοποιεί το ECARF για την αξιολόγηση διαφορετικών ομάδων προϊόντων. Περιλαμβάνουν τιμές κατωφλίου και κριτήρια εξαίρεσης που κάνουν μια αλλεργική αντίδραση σχεδόν απίθανη. Τα κριτήρια ενημερώνονται τακτικά ώστε να αντανακλώνται τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα. Ένα προϊόν λαμβάνει τη σφραγίδα όταν μέσω ελέγχων ή μελετών αποδεικνύει ότι πληροί τα κριτήρια. Οι καθαριστές αέρα της Daikin έχουν περάσει αυτά τα τεστ και θεωρούνται φιλικά προς τους έχοντες αλλεργίες. ​

*Η συσκευή Daikin MCK55WVM (εμπορική ονομασία MCK55W), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,996 % του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 0,47 m3, χωρίς ανανέωση αέρα). Ο ανθρώπινος κορονοϊός HCoV-229E είναι διαφορετικός από τον ιό που είναι υπεύθυνος για τον COVID-19, SARS-CoV-2, αλλά ανήκει στην ίδια οικογένεια κορονοϊών. Η συσκευή Daikin MC55WVM (εμπορικές ονομασίες MC55W/VB), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,98 % του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 1,4 m3, χωρίς ανανέωση αέρα). Ο ανθρώπινος κορονοϊός HCoV-229E είναι διαφορετικός από τον ιό που είναι υπεύθυνος για τον COVID-19, SARS-CoV-2, αλλά ανήκει στην ίδια οικογένεια κορονοϊών. Η συσκευή Daikin MCK55WVM (εμπορική ονομασία MCK55W), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,986 % του ιού της γρίπης Α, υποτύπος H1N1 σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 0,47 m3, χωρίς ανανέωση αέρα). Η συσκευή Daikin MC55WVM (εμπορικές ονομασίες MC55W/VB), που ελέγχθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, απομακρύνει το 99,93 % του ιού της γρίπης Α, υποτύπος H1N1 σε 2,5 λεπτά χρόνο λειτουργίας, στην ταχύτητα «τούρμπο» σε εργαστηριακές συνθήκες (αεροστεγής θάλαμος με εσωτερικό όγκο 0,47 m3, χωρίς ανανέωση αέρα).

Χωρίς έξοδα συντήρησης τουλάχιστον για 10 χρόνια

Δεν απαιτείται αλλαγή φίλτρων τα πρώτα 10 χρόνια μετά την αγορά της μονάδας, αποφεύγοντας επιπρόσθετα έξοδα για τις τακτικές αλλαγές φίλτρων.

Μια από τις πιο αθόρυβες σειρές καθαριστών αέρα στην Ευρωπαϊκή αγορά

Οι καθαριστές αέρα είναι εντελώς αθόρυβοι κατά τη διάρκεια της αθόρυβης λειτουργίας (στάθμη ηχητικής πίεσης: 19 dBA), παρέχοντάς σας καθαρό αέρα χωρίς να το καταλάβετε.

Μικρών διαστάσεων & αποδοτική

Μικρών διαστάσεων αλλά τέλεια και για πολύ μεγάλες επιφάνειες.

Ζευγάρι με μωρό

Αναπνεύστε υγιή και καθαρό αέρα

Οι καθαριστές αέρα της Daikin μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργίας, απομακρύνοντας από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης και διατηρώντας σας υγιείς, κατακρατώντας αερομεταφερόμενα βακτήρια και ιούς.

Αναπνεύστε αέρα που είναι υγιής και καθαρός.

Οι καθαριστές αέρα της Daikin μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, απομακρύνοντας από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης και διατηρώντας σας υγιείς, κατακρατώντας αερομεταφερόμενα βακτήρια και ιούς.

Μητέρα και κόρη στην πόρτα

Ισορροπημένη υγρασία σημαίνει υγιεινή ατμόσφαιρα.

Το λεπτό δοχείο νερού του καθαριστή αέρα Ururu διοχετεύει υγρασία στον αέρα όταν είναι πολύ ξηρός και αποτρέπει την εμφάνιση ξηροδερμίας ή στεγνού λαιμού.

Πατέρας και παιδί στον καναπέ

Διατηρήστε τον αέρα σας φρέσκο

Οι καθαριστές αέρα που διαθέτουμε ελέγχουν τις οσμές, έτσι ώστε το σπίτι σας να μυρίζει πάντα φρεσκάδα και καθαριότητα.

bg-image

Διατηρήστε την οσμή φρεσκάδας στον αέρα του χώρου σας

Οι καθαριστές αέρα που διαθέτουμε ελέγχουν τις οσμές, έτσι ώστε το σπίτι σας να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα. Ο καθαριστής αέρα της Daikin έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση επιβλαβών σωματιδίων, καθώς και σκόνης, οσμών, βακτηρίων, τριχών κατοικίδιων, μούχλας, γύρης, ακάρεων και λοιπών αλλεργιογόνων, αφήνοντας τον εσωτερικό αέρα καθαρό και υγιεινό.

Εξερευνήστε τους καθαριστές μας αέρα

 • Καθαριστής αέρα τεχνολογίας Streamer MC30Y

  Ο καθαριστής αέρα MC30Y κατακρατεί αερομεταφερόμενα σωματίδια που συχνά εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Μικρών διαστάσεων και αποδοτικός, έως και για 46 m².

 • Καθαριστής αέρα τεχνολογίας Streamer MC55W

  Η τεχνολογία μας streamer κατακρατεί αερομεταφερόμενα σωματίδια που συχνά εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

 • Καθαριστής αέρα Ururu με Streamer MCK55W

  Ο καθαριστής αέρα Daikin Ururu MCK55W καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Απλώς γεμίζετε που και που το δοχείο 2,7 λίτρων και αυτό θα υγραίνει τον χώρο σας με μέγιστο ρυθμό 500 ml/ώρα.

 • Καθαριστής αέρα Ururu με Streamer MCK70YV

  Ο καθαριστής αέρα Daikin Ururu MCK70YV καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Υγραίνει το χώρο σας με μέγιστο ρυθμό 650 ml/h, επομένως είναι τέλειος για εκτεταμένες επιφάνειες.

bg-image

Το Ινστιτούτο Παστέρ αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα των καθαριστών αέρα της Daikin έναντι των αναπνευστικών ιών.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια του Ινστιστούτου Παστέρ, οι καθαριστές αέρα της Daikin εξαλείφουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά *. O ιός αυτός είναι της ίδιας οικογένειας με το SARS-CoV-2, τον κορονοϊού πίσω από την πανδημία του COVID-19.

Επίσης, μονάδες έχουν αξιολογηθεί ως 99,93% αποτελεσματικές έναντι του ιού Η1Ν1 σε 2,5 λεπτά *. Το H1N1 είναι ο ιός που προκαλεί κοινή γρίπη.

Αυτό σημαίνει ότι οι καθαριστές αέρα της Daikin αποτελούν ένα επιπλέον μέτρο για την καταπολέμηση των αναπνευστικών ασθενειών. Οι συμπαγείς καθαριστές μας, των οποίων η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού του υψηλής απόδοσης ηλεκτροστατικού φίλτρου HEPA, το οποίο παγιδεύει τον ιό, ακολουθούμενο από μια έντονη έκθεση στην πατενταρισμένη τεχνολογία Flash Streamer της Daikin, η οποία εξαλείφει τον ιό και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην μείωση του κινδύνου μετάδοσης ιών του αναπνευστικού.

Συχνές ερωτήσεις

Ο αέρας που αναπνέουμε στο σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους είναι έως και 5 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα. Χάρη στην μοναδική προσέγγιση «catch & clean», ο καθαριστής αέρα της Daikin συγκεντρώνει και απομακρύνει τους ρύπους, μειώνοντας την ρύπανση των εσωτερικών χώρων και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα κ.λπ.

Ο καθαριστής αέρα της Daikin μας βοηθάει να αναπνέουμε καθαρό αέρα μειώνοντας στην ουσία τους ιούς, τη λεπτή σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Σύμφωνα με τις δοκιμές που διεξήχθησαν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστέρ της Λιλ οι καθαριστές αέρα της Daikin απομακρύνουν τουλάχιστον το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά. Αυτός ο ιός ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον SARS-CoV-2, τον κορονοϊό πίσω από την πανδημία του COVID-19. Οι καθαριστές αέρα της Daikin μας βοηθάνε επίσης να προλαμβάνουμε αλλεργίες όπως αναγνωρίζεται για παράδειγμα από το φημισμένο Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation). Το αποσμητικό φίλτρο των καθαριστών αέρα της Daikin συγκεντρώνει με επιτυχία και απορροφάει τις οσμές όποτε αυτό απαιτείται.

Ο καθαριστής αέρα της Daikin είναι εξοπλισμένος με ένα προηγμένο σύστημα φίλτρου που συγκεντρώνει ιούς, βακτήρια και αλλεργιογόνα. Παράλληλα η πατενταρισμένη τεχνολογία Streamer φροντίζει την απομάκρυνση αυτών και διατηρεί τον εσωτερικό αέρα αλλά και τα φίλτρα καθαρισμού αέρα καθαρά. Το προφίλτρο συγκεντρώνει μεγαλύτερα σωματίδια παγιδεύοντάς τα στο εσωτερικό. Χάρη στην ηλεκτροστατική του απόδοση, το φίλτρα HEPA της Daikin συγκεντρώνει τους ρύπους χωρίς να προκαλεί έμφραξη στο πλέγμα, συνεπώς δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί για 10 χρόνια. Το αποσμητικό φίλτρο συγκεντρώνει και απορροφάει τις οσμές χωρίς να φθάνει σε κορεσμό όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά ενεργά φίλτρα άνθρακα. Τέλος το φίλτρο αφύγρανσης (αποκλειστικά στο μοντέλο καθαριστή αέρα της Daikin με υγραντήρα) εξαλείφει τα βακτήρια στη δεξαμενή νερού χάρη στο φίλτρο διπλής στρώσης με ασημένιο φυσίγγιο ιόντων. ​

Ναι, ο καθαριστής αέρα της Daikin έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το υψηλού κύρους ινστιτούτο ECARF ως ιδανικό προϊόν για ανθρώπους με αλλεργίες. Πέραν αυτού ο καθαριστής αέρα της Daikin έχει επίσης αναγνωριστεί ως αποτελεσματικός από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation - BAF). Η σφραγίδα έγκρισης επιβεβαιώνει ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό στη μείωση μικρών σωματιδίων τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν αλλεργιογόνα, βακτήρια και ιούς.

Όχι, η σειρά καθαριστών αέρα της Daikin έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο αθόρυβες στην αγορά. Είναι αθόρυβες κατά την αθόρυβη λειτουργία προσφέροντάς σας καθαρό αέρα χωρίς να το καταλάβετε. ​

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, δεν απαιτείται αλλαγή ενός φίλτρου του καθαριστή αέρα της Daikin τα πρώτα 10 χρόνια μετά την αγορά. Έχετε πολλά χρόνια καθαρού αέρα και ξενοιασιά.

Χάρη στο σχέδιο μικρών διαστάσεων μπορείτε εύκολα να σηκώσετε και μετακινήσετε τον καθαριστή αέρα σε άλλη τοποθεσία. Προκύπτει δυσοσμία στην κουζίνα; Μετακινήστε τον καθαριστή αέρα εκεί και αφήστε τον κάνει τα μαγικά του. Αφήσατε το παράθυρο ανοιχτό κατά την εποχή της γύρης; Μετακινήστε τον καθαριστή αέρα και απομακρύνετε αυτούς τους ρύπους σε λίγα λεπτά.

Φυσικά και υπάρχουν. Ρίξτε μια ματιά στις διαφορετικές μας σειρές καθαριστών αέρα, για διαφορετικές εφαρμογές χώρων.

Με ποιο τρόπο παρέχουν οι καθαριστές αέρα αυτά τα πλεονεκτήματα;

Η μοναδική προσέγγιση Catch & Clean 3 βημάτων της Daikin για την αποσύνθεση επιβλαβών ουσιών

1 Ισχυρή αναρρόφηση

Αναρρόφηση αέρα σε ευρεία περιοχή από 3 κατευθύνσεις.

Απεικόνιση ισχυρής αναρρόφησης

2 Αποτελεσματική κατακράτηση ρύπων

Αιχμαλωτίζει αποτελεσματικά σκόνη και ρύπους με ένα ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA.

Ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA

3 Αποσύνθεση

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Streamer της Daikin για αποσύνθεση, μέσω οξείδωσης, επιβλαβών ουσιών που έχουν παγιδευτεί στο φίλτρο.*

Streamer

* Ουσίες όπως ιοί1, βακτήρια2, γύρη3, σπόρια μούχλας4

Απεικόνιση λειτουργίας ύγρανσης

Ισχυρή ύγρανση για προστασία από την ξηρότητα του αέρα και τους ιούς

 • Προστατεύει το δέρμα, το λαιμό και τη μύτη από την ξηρότητα.
 • Προστατεύει από ιούς διατηρώντας κατάλληλη υγρασία στον χώρο.
 • Διατηρεί άνετα επίπεδα υγρασίας χώρου (40 έως 60% σχετική υγρασία)
 • Το Streamer εξαλείφει τα βακτήρια από το φίλτρο ύγρανσης.

Φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης για κατακράτηση λεπτών σωματιδίων σκόνης

Απομακρύνει το 99% των σωματιδίων μεγέθους μεταξύ 0,1 μm και 2,5 μm

Το φίλτρο συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη με ηλεκτροστατικές δυνάμεις. Δεν είναι επιρρεπές σε απόφραξη σε σύγκριση με μη ηλεκτροστατικά φίλτρα HEPA που συλλέγουν σωματίδια μόνο ανάλογα με το πόσο λεπτό είναι το πλέγμα.

Ηλεκτροστατικά φορτιζόμενο

Ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA

Απομακρύνει το 99,97% λεπτών σωματιδίων μεγέθους 0,3 μm. Οι ίδιες οι ίνες του φίλτρου φορτίζονται με στατικό ηλεκτρισμό και συλλέγουν αποτελεσματικά τα σωματίδια. Δεν αποφράσσεται εύκολα, επομένως προκαλεί χαμηλή απώλεια πίεσης.

Ως εκ τούτου, μεγαλύτερη ποσότητα αέρα μπορεί να περάσει μέσα από το φίλτρο.

ΕΝΑΝΤΙ

Το φίλτρο μπορεί να καθαρίσει μεγαλύτερη ποσότητα αέρα!

Ηλεκτροστατικά ουδέτερο

Μη ηλεκτροστατικό φίλτρο

Επειδή κατακρατεί σωματίδια με βάση μόνο το μέγεθος του πλέγματος, το πλέγμα πρέπει να είναι λεπτότερο, που σημαίνει ότι μπορεί να φράξει ευκολότερα και να προκαλέσει υψηλή απώλεια πίεσης.

Συμπαγές, αποτελεσματικό και αθόρυβο χάρη στη νέα, καινοτόμο δομή

Απεικόνιση δομής καθαριστή αέρα

Οι καθαριστές αέρα της Daikin είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία Streamer

bg-image

Ποιότητα εσωτερικού αέρα, μια εμπειρία Daikin

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;