Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Τελευταία τροποποίηση: 1η Αυγούστου 2018

Η Daikin Europe N.V. είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της ιαπωνικής εταιρείας Daikin Industries Ltd. Ο Όμιλος Daikin παράγει, πωλεί, διανέμει και διεξάγει εμπορία στον κλάδο του εξοπλισμού και των λύσεων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και ψύξης, μαζί με τις. ευρωπαϊκές θυγατρικές του.

Η Daikin Europe N.V., μαζί με τις ευρωπαϊκές θυγατρικές της (εφεξής «DENV-G», «εμείς», «εμάς», «μας» κ.λπ.) και τη μητρική της εταιρεία Daikin Industries Ltd. (εφεξής «DIL»), δεσμεύεται ειλικρινώς για την προστασία των Προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από τα Υποκείμενα δεδομένων (εφεξής «Χρήστης», «εσείς», «σας») τόσο εκτός σύνδεσης, μέσω π.χ. εντύπων, συμβάσεων, δηλώσεων (εφεξής «Έντυπα») όσο και ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας https://www.daikin.eu/ (εφεξής «Διαδικτυακή τοποθεσία») ή https://www.daikin.gr/ (διαδικτυακή τοποθεσία χώρας)  αλλά και, ενδεικτικά, μέσω των (διαδικτυακών) εφαρμογών, του λογισμικού και των ψηφιακών εργαλείων της DENV-G (εφεξής «Εφαρμογές»)

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 679/2016 (ΓΚΠΔ), προκειμένου:

  • να διασφαλίζεται η διαφάνεια στη φύση των Προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε εκτός σύνδεσης μέσω Εντύπων ή ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και μέσω Εφαρμογών,
  • να διασφαλίζεται η διαφάνεια στη χρήση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται,
  • να διευκολύνονται τα Υποκείμενα δεδομένων στην άσκηση των δικαιωμάτων τους.

θεσπίζουμε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο νόμιμο, κατάλληλο και διαφανή.

Αφιερώστε λίγο χρόνο σας για να διαβάσετε αυτή την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και τους κύριους βασικούς όρους της, που θα βρείτε στο παρόν με κεφαλαία αρχικά.

Στο πλαίσιο αυτό, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Daikin Europe NV και οι ευρωπαϊκές θυγατρικές της, ως εγκατεστημένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπόκεινται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016 (ΓΚΠΔ), καθώς και σε κάθε μελλοντική νομοθεσία κατ’ εφαρμογή του ανωτέρω κανονισμού που τίθεται σε ισχύ στο κράτος μέλος όπου βρίσκονται εγκατεστημένες.
 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι τα Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε εκτός σύνδεσης μέσω Εντύπων ή ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και των Εφαρμογών χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω από τη Daikin Europe NV, με έδρα στη διεύθυνση Zandvoordestraat 300, B-8400 Οστάνδη (αριθμός εταιρείας 412.120. 336), με την ιδιότητα του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων (βλ. βασικούς όρους).

Οι ευρωπαϊκές θυγατρικές της Daikin Europe N.V. ενεργούν με την ιδιότητα των Υπεύθυνων επεξεργασίας δεδομένων όσον αφορά την Επεξεργασία Προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται εκτός σύνδεσης μέσω Εντύπων ή ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και Εφαρμογών.

 

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στο μέλλον, η Daikin Europe N.V., μαζί με την DIL, ενδέχεται να καθορίσουν από κοινού, δυνάμει γραπτής συμφωνίας, σκοπούς και μέσα Επεξεργασίας Προσωπικών δεδομένων, ως Από Κοινού Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων.

Επίσης, στο μέλλον η Daikin Europe N.V., μαζί με τις ευρωπαϊκές θυγατρικές της, ενδέχεται να καθορίσουν από κοινού, δυνάμει γραπτής συμφωνίας, σκοπούς και μέσα Επεξεργασίας Προσωπικών δεδομένων, ως Από Κοινού Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων (για παράδειγμα, ενδεικτικά, σε κάθε περίπτωση που η θυγατρική ασχολείται ιδιαίτερα με την Επεξεργασία Προσωπικών δεδομένων σε τοπικό επίπεδο για την ανάπτυξη ενός έργου).

Στις παραπάνω περιπτώσεις τα Υποκείμενα δεδομένων των οποίων τα Προσωπικά δεδομένα πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία από τους από κοινού υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων θα ενημερωθούν αναλόγως.

 

ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Daikin Europe N.V. μπορεί επίσης να ενεργεί ως Εκτελών την επεξεργασία δεδομένων εξ ονόματος των ευρωπαϊκών θυγατρικών της για οποιαδήποτε Επεξεργασία, εκτός σύνδεσης ή ηλεκτρονικά, Προσωπικών δεδομένων που ελέγχονται από τις ευρωπαϊκές θυγατρικές.

Οι ευρωπαϊκές θυγατρικές της Daikin Europe N.V. μπορούν να ενεργούν με την ιδιότητα των Εκτελούντων την επεξεργασία δεδομένων εξ ονόματος και σύμφωνα με τις οδηγίες της Daikin Europe N.V., εάν έχουν συναφθεί συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων.

 

2. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Στον βαθμό που είναι απαραίτητο, η DENV-G συλλέγει, επεξεργάζεται, καταγράφει, αποθηκεύει και διαβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων που παρέχονται εκτός σύνδεσης μέσω εντύπων ή ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και των Εφαρμογών, όπως, μεταξύ άλλων: η επίσκεψη στη Διαδικτυακή τοποθεσία, η χρήση εφαρμογών, η συμπλήρωση εντύπων εγγραφής εκτός σύνδεσης ή ηλεκτρονικά, η αναφορά περιπτώσεων μη συμμόρφωσης, η επικοινωνία με τη DENV-G, η υποβολή αιτήσεων εργασίας, οι ενέργειες στα κουμπιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η παροχή ανατροφοδότησης (π.χ. σχετικά με τα Έντυπα, τα προϊόντα, τις Εφαρμογές, τη Διαδικτυακή τοποθεσία, την εξυπηρέτηση πελατών), η συμμετοχή σε έρευνες κοινής γνώμης και άλλες δραστηριότητες.

Τα Προσωπικά δεδομένα συλλέγονται είτε σε προαιρετική, είτε σε υποχρεωτική βάση. Εάν είναι υποχρεωτική η παροχή των Προσωπικών δεδομένων, αυτό θα επισημαίνεται ανάλογα. Σε περίπτωση που ένα Υποκείμενο δεδομένων παραλείψει ή αρνηθεί να παράσχει τα Προσωπικά δεδομένα που έχουν χαρακτηριστεί ως υποχρεωτικά από τη DENV-G, τότε η DENV-G δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τη διαδικασία ή τη δραστηριότητα που έχει ζητήσει το συγκεκριμένο Υποκείμενο Δεδομένων.

Ένα παράδειγμα Προσωπικών δεδομένων που χαρακτηρίζονται ως υποχρεωτικά είναι η κατάσταση κατά την οποία ένα Υποκείμενο δεδομένων επιθυμεί να υποβάλει Έντυπα εγγραφής. Στην περίπτωση αυτή, η DENV-G χρειάζεται κάποια προσωπικά στοιχεία για να διεκπεραιώσει το σχετικό αίτημα εγγραφής. Εάν το Υποκείμενο δεδομένων επιθυμεί να εγγραφεί, αλλά δεν παρέχει τα προσωπικά στοιχεία που έχουν επισημανθεί ως υποχρεωτικά, η DENV-G δεν θα μπορεί να δεχτεί και να διεκπεραιώσει την αίτηση εγγραφής.

Η DENV-G μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα με βάση τη συναίνεση ή χωρίς τη συναίνεση του εμπλεκόμενου Υποκειμένου δεδομένων εάν: 1) πρέπει να εκπληρωθεί μια νομική υποχρέωση, ή 2) πρέπει ή πρόκειται να εκτελεστεί σύμβαση στην οποία το Υποκείμενο δεδομένων είναι συμβαλλόμενο μέρος, ή 3) υπάρχουν Έννομα Συμφέροντα, Δημόσια Συμφέροντα ή Ζωτικά Συμφέροντα προς προστασία ή 4) μια αρχή ζητάει από τη DENV-G να επεξεργαστεί τα Προσωπικά δεδομένα.

Η DENV-G μπορεί να επεξεργαστεί περαιτέρω τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο:

  • εάν ο σκοπός της περαιτέρω επεξεργασίας είναι συμβατός με τον σκοπό της αρχικής συλλογής των Προσωπικών σας δεδομένων, 
  • εάν παράσχετε τη συναίνεσή σας για περαιτέρω επεξεργασία για σκοπό που είναι νέος και μη συμβατός με τον σκοπό της αρχικής συλλογής των Προσωπικών σας δεδομένων.

Παρακάτω, στις υποπαραγράφους 2.1. και 2.2, βλέπετε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε.

 

2.1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ή ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Μπορεί να σας ζητηθεί να μας παράσχετε, ανάλογα με το σκοπό της κάθε Επεξεργασίας και στο βαθμό που είναι απαραίτητο, διαφορετικό είδος Προσωπικών δεδομένων, όπως, ενδεικτικά, όνομα, επώνυμο, ημερομηνία και τόπος γέννησης, τίτλος, διεύθυνση, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γλώσσα, χώρα, εθνικότητα, δελτίο ταυτότητας, αριθμός άδειας οδήγησης, αριθμός εθνικού μητρώου, αριθμός διαβατηρίου, πληροφορίες προγράμματος σπουδών, εργοδότης, επάγγελμα, αριθμός πελάτη, προσωπική διεύθυνση URL στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιστωτική κάρτα, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, ανατροφοδοτήσεις.

Ενδέχεται επίσης να σας ζητηθεί να μας παρέχετε, ανάλογα με το σκοπό κάθε Επεξεργασίας και στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο, κάποιες Ειδικές Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων (π.χ. συμμετοχή σε σωματείο, Προσωπικά Δεδομένα όσον αφορά στην υγεία).  Η DENV-G θα επεξεργαστεί τις Ειδικές Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων βάσει: 1) της ρητής συναίνεσης του Υποκειμένου Δεδομένων ή 2) την εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων ή/και άσκηση των δικαιωμάτων του Υπευθύνου Επεξεργασίας Δεδομένων στο πεδίο της νομοθεσίας περί απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλειας ή 3) Ζωτικών Συμφερόντων του Υποκειμένου Δεδομένων ή 4) της κατοχύρωσης, άσκησης ή υπεράσπισης νομικών αξιώσεων ή 5) ουσιώδους Δημοσίου Συμφέροντος.  

Χρησιμοποιούμε επίσης Προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει σε τρίτους, για παράδειγμα σε παρόχους υπηρεσιών, ή Προσωπικά δεδομένα που εμπίπτουν στον δημόσιο τομέα, όπως κοινώς αναγνωρισμένα Προσωπικά δεδομένα, Προσωπικά δεδομένα που είναι ορατά στη διαδικτυακή τοποθεσία ή το ιστολόγιό σας ή αναρτώνται στο δημοσίως προσβάσιμο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η DENV-G μπορεί επίσης να λαμβάνει Προσωπικά δεδομένα μέσω τρίτων μετά από συγχωνεύσεις, εξαγορές ή οποιαδήποτε άλλη μετασχηματιστική διαδικασία.
 

2.1.1 Σκοποί της συλλογής Προσωπικών δεδομένων.

Αφού συλλεχθούν, χρησιμοποιούμε τα προαναφερθέντα Προσωπικά δεδομένα για διάφορους σκοπούς. Βρείτε τους στη λίστα παρακάτω:

 

Διοίκηση επιχειρήσεων και διαχείριση πελατών.

Η DENV-G πρέπει να είναι σε θέση να εκτελεί δεόντως και σωστά τις συναφθείσες συμβάσεις της και να διεξάγει όλες τις απαραίτητες νομικές και λογιστικές διαδικασίες. Συνεπώς, η DENV-G θα χρειαστεί κάποια Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τα Υποκείμενα δεδομένων εκτός σύνδεσης μέσω Εντύπων ή ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας και Εφαρμογών. Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 679/2016, για τον σκοπό της εκτέλεσης συμβάσεων, δεν απαιτείται η συναίνεση του Υποκειμένου δεδομένων που είναι ή πρόκειται να γίνει συμβαλλόμενο μέρος σε μια σύμβαση. Η συναίνεση του Υποκειμένου Δεδομένων δεν απαιτείται σε περίπτωση υποχρέωσης εκπλήρωσης νομικής υποχρέωσης.

Όσον αφορά τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και την παροχή υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, η DENV-G χρησιμοποιεί Προσωπικά δεδομένα (π.χ. όνομα, χώρα, εθνικότητα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός πελάτη, πληροφορίες πιστωτικής κάρτας) προκειμένου:

  • να εκτιμά κατά πόσον θα ήταν εφικτό να πωληθούν προϊόντα ή να παρασχεθούν υπηρεσίες σε έναν πελάτη πριν από τη σύναψη της σύμβασης ή
  • να επεξεργάζεται τα γραπτά αιτήματα των πελατών, τις παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών και τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή
  • να εντοπίζει και να επικοινωνεί με τους πελάτες για κάποια έκπτωση ή
  • να ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών και τις πρόσθετες υπηρεσίες που σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία που αγοράζεται ή
  • να ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με τις διαφημιστικές καμπάνιες και εκδηλώσεις της Daikin και να αποστέλλει σχετικές προσκλήσεις ή
  • να διαχειρίζεται την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της DENV-G, στη Διαδικτυακή τοποθεσία και τις Εφαρμογές ή
  • να οργανώνει και να προβαίνει σε παρεμβάσεις υπηρεσιών για πελάτες και εγκαταστάτες ή
  • να ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με μια επικείμενη προθεσμία συντήρησης.
     

Διανομή προϊόντων.

Η DENV-G χρησιμοποιεί Προσωπικά δεδομένα για τη διανομή προϊόντων, βάσει εκτέλεσης σύμβασης/ εκπλήρωσης νομικής υποχρέωσης, και ιδιαίτερα προκειμένου:

  • να διευκολύνει τις ευρωπαϊκές θυγατρικές μας στη διανομή προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών μέσω εξουσιοδοτημένων οργανισμών, επιχειρηματικών εταίρων, της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/ και Εφαρμογών ή
  • να διευκολύνει τους διανομείς στην παράδοση προϊόντων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών (για παράδειγμα, Προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνονται στις δελτία παράδοσης που συνοδεύουν τη μεταφορά ενός αγορασθέντος προϊόντος) ή
  • να βελτιστοποιεί τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες εκπονώντας προσφορές για τους πελάτες ή
  • να βελτιώνει και να σταθεροποιεί τη διανομή των προϊόντων και υπηρεσιών μας ή
  • να παρακολουθεί τα τεχνικά δεδομένα από τις εγκαταστάσεις και το καθεστώς των συμβάσεων και των έργων ή
  • να οργανώνει και να παρέχει κατάρτιση σε πελάτες, τεχνικούς εγκατάστασης, υπαλλήλους και υπεργολάβους..
     

Διαχείριση Προμηθευτών.

Η DENV-G χρησιμοποιεί Προσωπικά δεδομένα για να τηρεί αρχεία προμηθευτών και παρόχων υπηρεσιών, να καταγράφει και να διαχειρίζεται εντολές αγοράς, επιχειρηματικά έξοδα και τιμολόγια που παρέχονται από προμηθευτές ή παρόχους υπηρεσιών, βάσει της εκτέλεσης σύμβασης/ εκπλήρωσης νομικής υποχρέωσης.
 

Άμεσο μάρκετινγκ.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής στον κλάδο του εξοπλισμού και των λύσεων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (συμπεριλαμβανομένων των αντλιών θερμότητας και ψύξης), η DENV-G είναι σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες κατάλληλα προσαρμοσμένες σε εσάς και στις ανάγκες σας (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της συναλλαγής σας, η DENV-G μπορεί να σας ενημερώνει για υπηρεσίες, προσφορές και προτάσεις που σχετίζονται με την αγορά σας. Αυτό είναι το λεγόμενο «άμεσο μάρκετινγκ»).

Η DENV-G χρησιμοποιεί τα Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, τα Προσωπικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο κοινό (π.χ. πληροφορίες διαθέσιμες στο Internet, μέσω αποτελεσμάτων των αναζητήσεων, αποτελέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) ή Προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από τρίτους (π.χ. παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου) για λόγους άμεσου μάρκετινγκ και για την προσέλκυση νεών πελατών.

Η DENV-G διεξάγει άμεσο μάρκετινγκ και με σκοπό την οργάνωση εσωτερικών εκδηλώσεων, ταξιδιών, παρουσιάσεων, συναντήσεων για υπαλλήλους, πελάτες και επιχειρηματικούς εταίρους.

Η DENV-G διεξάγει άμεσο μάρκετινγκ με ποικίλα μέσα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται, ενδεικτικά, μηνύματα κειμένου κινητού τηλεφώνου, έρευνες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η Διαδικτυακή τοποθεσία, ηλεκτρονικές διαφημίσεις, μάρκετινγκ βάσεων δεδομένων, Εφαρμογές και εκδηλώσεις.

Η DENV-G διεξάγει άμεσο μάρκετινγκ με βάση το έννομο συμφέρον της για την επιδίωξη επιχειρηματικών της στόχων.

Η DENV-G μπορεί να διεξάγει άμεσο μάρκετινγκ ανταποκρινόμενη στη ρητή συναίνεση του Υποκειμένου δεδομένων. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά, δεν θα πρέπει να συναινέσετε στη λήψη άμεσου μάρκετινγκ όταν σας ζητηθεί.

Η DENV-G δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες άμεσου μάρκετινγκ παρέχονται με τρόπο σαφή και επαρκή και αυτό με τη χρήση του καναλιού που ορίζεται από τον αποδέκτη, προκειμένου να διατηρείται στο ελάχιστο η ταλαιπωρία και η ενόχλησή του.
 

Βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Η DENV-G, βάσει του Έννομου Συμφέροντος του επιχειρείν ή της συναίνεσης των Υποκειμένων Δεδομένων, χρησιμοποιεί Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω Εντύπων, αιτήσεων εργασίας, ερευνών, ερωτήσεων, σχολίων και ανατροφοδότησης που υποβάλλονται στη DENV-G ή σε άλλες εταιρείες του Ομίλου Daikin για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών, την ανάπτυξη μοντέλων ανάλυσης, κινδύνου, μάρκετινγκ και άλλων μοντέλων και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Η DENV-G χρησιμοποιεί επίσης τα στοιχεία της εκάστοτε συναλλαγής σας για την ανάπτυξη παγκόσμιων μοντέλων και την εκτέλεση αναλύσεων.

Παράδειγμα: Η DENV-G χρειάζεται ενδεχομένως να επεξεργαστεί τον αριθμό των ατόμων που αγόρασαν ένα συγκεκριμένο προϊόν Daikin ή έχουν υποβάλει αίτηση για συγκεκριμένη υπηρεσία.

Από αυτή την άποψη, η DENV-G δεσμεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο να συγκεντρώνει Προσωπικά δεδομένα σε ανώνυμη ή ψευδο-ανώνυμη μορφή, ώστε να διασφαλίζεται ότι αυτά τα Προσωπικά δεδομένα δεν αναγνωρίζονται εύκολα ή δεν μπορούν πλέον να αναγνωριστούν ως δικά σας.

Η πρακτική της Επεξεργασίας Προσωπικών δεδομένων για στατιστικούς σκοπούς δικαιολογείται ιδιαίτερα από την επιθυμία της DENV-G να εφαρμόσει στρατηγικές επιλογές για την καλύτερη απόδοση στην αγορά και την παροχή καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών.

Τα Προσωπικά δεδομένα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση, την απλούστευση και τη βελτίωση των διαδικασιών της DENV-G, για παράδειγμα, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι καμπάνιες, οι διαδικασίες και οι πωλήσεις, είτε εκτός σύνδεσης είτε ηλεκτρονικά, μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και μέσω Εφαρμογών.

Παράδειγμα: αν δεν έχετε ολοκληρώσει μια διεργασία ή διαδικασία πώλησης, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μάθουμε τι συνέβη και αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Σε αυτή την περίπτωση, περιορίζουμε την επαφή μας με την παροχή τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης για τη συγκεκριμένη διαδικασία ή διεργασία.

 

Πρόσληψη και επιλογή.

Για την πρόσληψη ταλέντων, η DENV-G συλλέγει Προσωπικά δεδομένα όπως, μεταξύ άλλων, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, πληροφορίες προγράμματος σπουδών, διεύθυνση URL του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από εκκρεμείς αιτούντες και στοχοθετημένους αιτούντες που υποβάλλουν αίτηση για κενές θέσεις εργασίας, διεθνή πρακτική εξάσκηση ή φοιτητική πρακτική άσκηση. Αυτή η επεξεργασία επιτρέπεται καθώς οι υποψήφιοι εθελοντικώς δρουν για να συνάψουν σύμβαση με την DENV-G. 

Τα Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τους αιτούντες (συμπληρώνοντας Έντυπα ή κατά την εγγραφή τους και τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στη Διαδικτυακή τοποθεσία ή κατά την είσοδο σε Εφαρμογές) χρησιμοποιούνται για εφαρμογές Επεξεργασίας, επικοινωνία με τους αιτούντες για δραστηριότητες διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, διαχείριση διαδικασιών πρόσληψης (π.χ. προσκλήσεις αιτούντων για συνεντεύξεις και για τη διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων) και τη σύνταξη συμβάσεων εργασίας.

Η DENV-G δεσμεύεται να διαγράφει από τα αρχεία της τα Προσωπικά δεδομένα που ανήκουν σε αιτούντες, οι οποίοι δεν προσλήφθηκαν στο τέλος της διαδικασίας επιλογής, όταν δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για να τα διατηρήσει.

 

Διοίκηση προσωπικού και Παροχές μισθών.

Η DENV-G χρησιμοποιεί Προσωπικά δεδομένα, βάσει της εκτέλεσης σύμβασης (απασχόλησης), για τη διαχείριση του προσωπικού και ιδιαίτερα για:

  • διαχείριση και τήρηση μητρώων των συμβάσεων εργασίας και μισθοδοσίας ή/και
  • καταβολή μισθών ή/και
  • τήρηση αρχείων σχετικά με τη συμμετοχή, τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητες κατάρτισης των εργαζομένων ή/και
  • επικοινωνία με τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας ή/και
  • παροχή στους εργαζόμενους ασφαλίσεων, περιουσιακών στοιχείων και παροχών μισθών που σχετίζονται με την απόδοση.
     

Τήρηση λογιστικών βιβλίων και λογιστική.

Η DENV-G χρησιμοποιεί Προσωπικά δεδομένα, βάσει της εκτέλεσης σύμβασης, για σκοπούς τήρησης λογιστικών βιβλίων και λογιστικής και με σκοπό:

  • την τήρηση αρχείων συναλλαγών ή
  • την έκδοση τιμολογίων σχετικά με τις πωλήσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή
  • τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και των σχετικών εντύπων για την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων ή
  • την εκπόνηση στατιστικών με βάση τα αρχεία συναλλαγών (για παράδειγμα σχετικά με τον αριθμό των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν και σε ποια περιοχή) ή
  • τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και τις κανονιστικές απαιτήσεις τόσο σε εθνικό, ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
     

Νομικές αξιώσεις και Διαφορές.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά δεδομένα ως αποδεικτικά στοιχεία και για την εξακρίβωση, άσκηση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων της DENV-G ή όσων εκπροσωπεί (π.χ. σε διαφορές) ενώπιον οποιασδήποτε δικαιοδοσίας οποιασδήποτε χώρας (για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα της DENV-G να αμυνθεί από πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού ή το δικαίωμα της DENV-G να ζητήσει την πληρωμή ενός ανεξόφλητου τιμολογίου).
 

Απάτη ή πρόληψη εγκλήματος.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιούμε Προσωπικά δεδομένα για την πρόληψη, ανίχνευση και διερεύνηση εγκλημάτων και κινδύνων στον κυβερνοχώρο για Έννομο Συμφέρον ή όταν το ζητήσει μια δημόσια αρχή.
 

Εταιρικές σχέσεις και εσωτερική διαχείριση.

Η DENV-G μεταβιβάζει ή/και χρησιμοποιεί από κοινού τα Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την DIL ή/και άλλες εταιρείες του Ομίλου Daikin ή/και τους επιχειρηματικούς εταίρους της μόνο όταν απαιτείται και με σκοπό την εκπόνηση περιοδικών εκθέσεων σχετικά με τα αποτελέσματα και επιχειρηματικές πτυχές, επιχειρηματικά σχέδια και εταιρικές στρατηγικές. Η επεξεργασία βασίζεται στο Έννομο Συμφέρον της DENV-G προς επιχειρείν.

Η DENV-G επεξεργάζεται τα Προσωπικά δεδομένα Ευρωπαίων Πολιτών που έχουν συλλεχθεί νομίμως από άλλη εταιρεία του Ομίλου Daikin, εκτός εάν υπάρχει νομικό κώλυμα (π.χ. υποχρέωση εμπιστευτικότητας ή διάταξη στη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων).

Η DENV-G δεσμεύεται να εφαρμόζει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των Προσωπικών δεδομένων όσον αφορά τις ενδο-ομιλικές επικοινωνίες, σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 679/2016.

 

2.2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.

2.2.1 Σκοποί της συλλογής Προσωπικών δεδομένων.

Όταν επισκέπτεστε τη Διαδικτυακή τοποθεσία ή/και τις Εφαρμογές, η DENV-G συλλέγει μερικά από τα Προσωπικά δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς :

Διευκόλυνση της χρήσης της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και των Εφαρμογών.

Με τη συλλογή ορισμένων Προσωπικών δεδομένων (π.χ. διεύθυνση IP, δεδομένα σύνδεσης) βάσει της συναίνεσης του Υποκειμένου Δεδομένων ή του Έννομου Συμφέροντος,  η DENV-G μπορεί να προσαρμόσει περισσότερο τη Διαδικτυακή τοποθεσία ή/και τις εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μέσω της χρήσης Cookies, η DENV-G συλλέγει αυτόματα ορισμένα Προσωπικά δεδομένα όπως, ενδεικτικά, πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή (π.χ. διεύθυνση IP, τύπος προγράμματος περιήγησης), πληροφορίες σύνδεσης (π.χ. ερωτήματα αναζήτησης), πληροφορίες γεω-εντοπισμού (π.χ. μέσω σημείου πρόσβασης Wi-fi), προκειμένου να διευκολυνθεί η χρήση της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και των Εφαρμογών και να αυξηθεί η άνεσή σας κατά τη χρήση τους.

Παράδειγμα: προκειμένου να υποστηρίξουμε και να απλοποιήσουμε τη διαδικασία ταυτοποίησης σας, αποθηκεύουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ενός Cookie, επομένως δεν χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία αναγνώρισής σας ή τα προσωπικά σας στοιχεία σε κάθε επίσκεψη.

Η DENV-G χρησιμοποιεί διάφορους τύπους cookies: απαραίτητα, λειτουργικά, παρακολούθησης κοινωνικών προσθηκών, διαφήμισης τρίτου μέρους, αναλυτικά πρώτου μέρους. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Cookies, τι είναι αυτά, ποιους τύπους χρησιμοποιούμε και γιατί τα χρησιμοποιούμε, στην «Πολιτική Cookies».

 

Παρακολούθηση των ενδιαφερόντων και των προτιμήσεων των Υποκειμένων των δεδομένων.

Η DENV-G, στο πλαίσιο της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή/και των Εφαρμογών της, βάσει της συναίνεσης του Υποκειμένου Δεδομένων ή του Έννομου Συμφέροντος, μπορεί να παρακολουθεί με συστηματικό και τακτικό τρόπο τα Προσωπικά δεδομένα μέσω Αυτοματοποιημένων Τεχνολογιών Λήψης Αποφάσεων/Δημιουργίας Προφίλ και Cookies. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να εκτιμηθούν ορισμένες προσωπικές πτυχές που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο, και συγκεκριμένα να αναλυθούν και να προβλεφθούν πτυχές που αφορούν την απόδοση του φυσικού προσώπου στην εργασία, την οικονομική κατάσταση, τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, την αξιοπιστία, τη συμπεριφορά, τη θέση ή τις στιγμές (γεω-εντοπισμός).

Διαβάστε περισσότερα στην «Πολιτική Cookies».
 

3. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ;

Για τους παραπάνω σκοπούς, η DENV-G μπορεί να χρειαστεί υπηρεσίες, συμβουλές ή/και βοήθεια από τρίτους, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, της συντήρησης εφαρμογών και διόρθωσης σφαλμάτων, της αγοράς εφαρμογών, της φιλοξενίας δεδομένων, της παροχής συμβουλών σχετικά με τη συμμόρφωση με τους νόμους και κανονισμούς, της ανάπτυξης εφαρμογών, των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, των υπηρεσιών προμήθειας, των υπηρεσιών παρόχων Διαδικτύου, της εκπόνησης στατιστικών και άλλων.

Από την άποψη αυτή, στον βαθμό που είναι απαραίτητο, μπορούμε να διαβιβάσουμε ή να αποκαλύψουμε Προσωπικά δεδομένα που συλλέξαμε σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, σε υπεργολάβους και επιχειρηματικούς εταίρους που είναι τρίτοι όσον αφορά την DENV-G ή τον Όμιλο Daikin.

Κάθε φορά που χρειαζόμαστε να διαβιβάσουμε ή να αποκαλύψουμε ορισμένα Προσωπικά δεδομένα που συλλέξαμε σε τρίτους, εκτός εάν υπάρχει Έννομο Συμφέρον τρίτου, η DENV-G θα διασφαλίσει ότι θα έχει στη διάθεσή της μια συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με αυτό το τρίτο μέρος σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 679/2016, ζητώντας από το εν λόγω τρίτο μέρος να συμμορφωθεί με τις αρχές και τις διατάξεις του ίδιου κανονισμού και να ευθυγραμμιστεί με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας.
 

4. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΕ)

Στο πλαίσιο των ανωτέρω περιγραφέντων σκοπών, η DENV-G διαβιβάζει και χρησιμοποιεί τα Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, τα οποία ανήκουν σε υποκείμενα δεδομένων που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από κοινού με την DIL ή/και άλλες εταιρείες του Ομίλου Daikin ή/και επιχειρηματικούς εταίρους που είναι εγκατεστημένοι σε οποιεσδήποτε χώρες εκτός ΕΕ.

Σας ενημερώνουμε ότι η DENV-G έχει θεσπίσει κατάλληλες τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες και επαρκείς διασφαλίσεις σχετικά με οποιαδήποτε μεταφορά Προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται μεταξύ της Daikin Europe και της DIL. Σε κάθε περίπτωση μεταφοράς προσωπικών δεδομένων προς χώρα εκτός ΕΕ, η DENV-G δεσμεύεται να:

  • εξασφαλίζει επαρκές επίπεδο προστασίας, καθορίζοντας τις κατάλληλες διασφαλίσεις και συμμορφούμενη με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 679/2016, 
  • διαχειρίζεται τη μεταφορά Προσωπικών δεδομένων με βάση:
        α) αποφάσεις επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αν όχι
        β) τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες/ δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες, αν όχι
        γ) κώδικα δεοντολογίας που έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές/ επίσημες πιστοποιήσεις ασφαλείας. 
  • διαχειρίζεται τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων με βάση τη συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων του οποίου τα Προσωπικά δεδομένα πρέπει να διαβιβαστούν ή βάσει παρεκκλίσεων κατά το άρθρο 49 του Κανονισμού (ΕΕ) 679/2016, εάν η διαβίβαση δεν μπορεί να εκτελεσθεί με βάση τις ανωτέρω περιπτώσεις α), β), γ)..

 

5. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Η DENV-G δεν διατηρεί τα Προσωπικά σας δεδομένα για πάντα. Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο και μόνο με σκοπό την επίτευξη των στόχων που περιγράφονται παραπάνω. Όταν ο στόχος πλέον δεν υφίσταται, δεσμευόμαστε να διαγράψουμε τα Προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν η αρχειοθέτησή τους απαιτείται από το νόμο, σε διεθνές, ευρωπαϊκό ή εθνικό επίπεδο.

Το σημείο εκκίνησης για την αποθήκευση των Προσωπικών δεδομένων σας είναι η υποχρεωτική περίοδος διατήρησης (η οποία είναι συχνά δέκα έτη και διαρκεί μέχρι τη λήξη της σύμβασης ή τη λήξη μιας επιχειρηματικής σχέσης). Η περίοδος μπορεί να είναι μεγαλύτερη όταν απαιτείται για την άσκηση των δικαιωμάτων μας.

Εάν δεν προβλέπεται από το νόμο καμία περίοδος διατήρησης, η περίοδος διατήρησης μπορεί να είναι μικρότερη, σύμφωνα, μεταξύ άλλων, με ένα από τα ακόλουθα κριτήρια: διάρκεια σύμβασης και νομικές υποχρεώσεις, επιχειρηματικές και οργανωτικές ανάγκες, μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση, επιδίωξη άμεσης εμπορίας, στατιστική.

Ορισμένες πληροφορίες καθίστανται σαφέστερες όταν προβάλλονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, για ορισμένους τύπους Προσωπικών δεδομένων μπορεί να χρειαστεί ένας πιο εκτεταμένος χρονικός ορίζοντας (π.χ. για εκείνα που απαιτούνται για τον σχεδιασμό μοντέλων εμπορίας και κινδύνου).

Όπως έχει αναφερθεί, η DENV-G δεσμεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο να εργάζεται με συγκεντρωτικά, ανώνυμα ή ψευδο-ανώνυμα Προσωπικά δεδομένα και σε όλες τις περιπτώσεις θα διακόπτει τις συνδέσεις με συγκεκριμένα άτομα το ταχύτερο δυνατόν.

 

6. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ.

I Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή γράφοντας στη Daikin Europe NV ή σε μία από τις ευρωπαϊκές θυγατρικές της, καλώντας τη Daikin Europe NV ή μία από τις ευρωπαϊκές θυγατρικές της, αποστέλλοντας μέσω ταχυδρομείου ένα συγκεκριμένο Έντυπο ή υποβάλλοντας το Έντυπο που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο σε κάθε τμήμα "Επικοινωνήστε μαζί μας" σε ολόκληρη τη Διαδικτυακή τοποθεσία ή/και τις Εφαρμογές.

Εφόσον τα Προσωπικά σας Δεδομένα υπόκεινται σε Επεξεργασία, έχετε πολλά δικαιώματα ως Υποκείμενο δεδομένων, τα οποία μπορείτε να ασκήσετε, όπως αναφέρονται παρακάτω.

Να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι οποτεδήποτε επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας. Η DENV-G μπορεί να απαντήσει σωστά μόνο σε ερωτήσεις που διατυπώνονται με επαρκείς λεπτομέρειες. Η DENV-G θα χρειαστεί να επαληθεύσει την ταυτότητά σας όσο το δυνατόν λεπτομερέστερα, προκειμένου να αποφευχθεί η απόπειρα άλλου να ασκήσει τα δικαιώματά σας. Ως εκ τούτου, όταν υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, θα σας ζητηθεί να επιδείξετε ένα έγκυρο έγγραφο αναγνώρισης.

 

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα Προσωπικά σας δεδομένα

Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα Προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η DENV-G για εσάς ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με:

  • τους σκοπούς της επεξεργασίας μας, 
  • τις κατηγορίες των επηρεαζόμενων Προσωπικών δεδομένων, 
  • τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους έχουν αποκαλυφθεί ή πρόκειται να αποκαλυφθούν τα Προσωπικά δεδομένα, 
  • την προβλεπόμενη περίοδο αποθήκευσης ή τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθορισμό της εν λόγω περιόδου, 
  • τα δικαιώματα του Υποκειμένου δεδομένων, 
  • τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε σε σχέση με την επεξεργασία μας, 
  • την ύπαρξη Αυτοματοποιημένης Λήψης Αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της Δημιουργίας Προφίλ και των προβλεπόμενων συνεπειών
     

και οποιεσδήποτε άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας δεδομένων, συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο κάνοντας κλικ εδώ

Θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε μέσω του εντύπου μόνο για τον έλεγχο και την διεκπεραίωση του αιτήματός σας.

Εάν ασκήσετε το δικαίωμά σας για πρόσβαση, η DENV-G θα σας δώσει όσο το δυνατόν πληρέστερη λίστα ή αντίγραφο των Προσωπικών σας δεδομένων.

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε/ διορθώσετε/ διαγράψετε/ περιορίσετε την επεξεργασία των Προσωπικών σας δεδομένων κάνοντας κλικ εδώ

Μπορεί να τύχει ορισμένα Προσωπικά δεδομένα που τηρούνται σχετικά με εσάς από την DENV-G να μην είναι (ή να έχουν πάψει να είναι) σωστά. Μπορεί επίσης να τύχει να θέλετε να προσθέσετε κάτι στα Προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει. Μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση ή συμπλήρωση των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ εδώ.

Αν θέλετε η DENV-G να διαγράψει τα Προσωπικά σας δεδομένα, το αίτημά σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία, εκτός αν δεν προκύψει κώλυμα ή ασυμβίβαστο σύμφωνα με το νόμο ή τα έννομα συμφέροντα για τη διαγραφή. Αν θέλετε να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας δεδομένων, κάντε κλικ εδώ.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε περιορισμό στην επεξεργασία των Προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ εδώ.
 

Μπορείτε να ζητήσετε τη φορητότητα των Προσωπικών σας δεδομένων προς τον εαυτό σας ή τρίτους, κάνοντας κλικ εδώ.

Εάν τα Προσωπικά σας δεδομένα συλλέχθηκαν με ηλεκτρονικά μέσα, μπορείτε να ζητήσετε τη φορητότητα των Προσωπικών δεδομένων που μας δώσατε προς τον εαυτό σας ή τρίτους, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, κάνοντας κλικ εδώ.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε φορά που παρέχετε στη DENV-G τη συναίνεσή σας να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε ακολούθως να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας την προτεινόμενη διαδικασία, τόσο εύκολα όσο την δώσατε.

Αν θέλετε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ εδώ.

 

Μπορείτε να προβάλετε ένσταση στην επεξεργασία ή να προβάλετε ένσταση στην επεξεργασία με αυτοματοποιημένα συστήματα λήψης αποφάσεων, κάνοντας κλικ εδώ.

Εάν διαφωνείτε με τον τρόπο με τον οποίο η DENV-G επεξεργάζεται ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να προβάλετε ένσταση κάνοντας κλικ εδώ. Θα επεξεργαζόμαστε τις ενστάσεις, εκτός εάν υπάρχουν έγκυροι λόγοι να μην το πράξουμε ή λόγοι που προβλέπονται από τον νόμο (για παράδειγμα, μια ένσταση θα απορριφθεί αν η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων έχει διεξαχθεί για την καταπολέμηση απάτης).

Εάν διαφωνείτε με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων αποκλειστικά και μόνο μέσω Αυτοματοποιημένης Λήψης Αποφάσεων (συμπεριλαμβανομένης της Δημιουργίας Προφίλ), δημιουργώντας έτσι νομικές επιπτώσεις ή παρομοίως επηρεάζεται ένα Υποκείμενο Δεδομένων, μπορείτε να προβάλετε ένσταση ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ εδώ.

Εάν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο με τον οποίο η DENV-G επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ή έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων της χώρας διαμονής σας (για παράδειγμα αν κατοικείτε στο Βέλγιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση: www.privacycommission.be; Επιτροπή Προστασίας της Ιδιωτικότητας, Rue de la Presse, 35, 1000 Βρυξέλλες).
 

7. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων της DENV-G:

  • διεύθυνση email: DPO@daikin.com;
  • Data Protection Officer, Umeda Center Bldg., 2-4-12, Nakazaki-Nishi, Kita-ku, Osaka  530-8323, Japan
     

8. ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας ή των Εφαρμογών της, η DENV-G δεν επεξεργάζεται οποιαδήποτε Προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων ηλικίας κάτω των 16 ετών, ούτε κάνει εμπορικές προσφορές ή προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, εκτός εάν ο νόμιμος κηδεμόνας / εκπρόσωπός τους έχει συναινέσει.

 

9. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η DENV-G έχει εφαρμόσει επαρκή μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια και να αποτρέψει τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση σε Προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή άλλως υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 679/2016.

 

10. ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η DENV-G δεσμεύεται πριν την έναρξη δραστηριοτήτων Επεξεργασίας με χρήση νέων τεχνολογιών να προβεί σε εκτίμηση αντικτύπου στην προστασία δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και αναλαμβάνοντας τις κατάλληλες δράσεις αναλόγως.    
 

11. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η DENV-G επιδιώκει τακτικά να βελτιώσει τις προσπάθειές της για την προστασία των Προσωπικών δεδομένων. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων δύναται να τροποποιηθεί ή να ενημερωθεί ενόψει των επερχόμενων νομοθεσιών, σε διεθνές, ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Η DENV-G θα σας ενημερώνει για όλες τις ουσιαστικές αλλαγές αυτής της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων χρησιμοποιώντας μέσα εκτός σύνδεσης η ηλεκτρονικά (για παράδειγμα, μέσω της Διαδικτυακής τοποθεσίας, κατά την πρώτη σας επίσκεψη ή με κάθε ουσιώδη ενημέρωση αυτής της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων).

Μπορείτε πάντοτε να βρείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση https://www.daikin.eu/en_us/data-protection-policy.html / https://www.daikin.gr/el_gr/data-protection-policy ή για κάθε Εφαρμογή κάνοντας κλικ στην ενότητα «Πολιτική Προστασίας Δεδομένων».