Υποστήριξη για τον εγκαταστάτη

Προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρη πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο δίκτυο τεχνικών και επιτόπιων επιλογών τεχνικού ελέγχου που θα σας βοηθήσουν στην άνετη διαχείριση του συστήματός σας Daikin.

Did you mean:

Ταξινόμηση κατά

{{compares.length}}/{{maxNumberOfCompares}} {{ getLabel('finder.compare.selected') }}

Δεν βρήκαμε αυτό που ψάχνατε.

404

Διαδικτυακή πύλη Daikin

Η διαδικτυακή πύλη της Daikin σάς παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας. Από εγχειρίδια και παρουσιάσεις, μέχρι βίντεο και λογισμικό επιλογής, χρησιμοποιήστε αυτή την πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης ως εργαλείο για να πάρετε απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Συχνές ερωτήσεις

Από την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η μονάδα σας μέχρι γενική συντήρηση και φροντίδα, στη σελίδα μας «Συχνές ερωτήσεις» θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις.

Πληροφορίες προϊόντος

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν και τα υλικά του συστήματός σας Daikin.

velocity_day_710x460.jpg

Αποκτήστε πιστοποιήσεις

Ως πρωτοπόρος εταιρεία συστημάτων HVAC-R, η Daikin είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για έργα πράσινων κτιρίων.

header-stand-by-me.png

Stand By Me

Το Stand By Me παρακολουθεί συνεχώς όλα όσα σχετίζονται με τη μονάδα σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα έγγραφα καταχώρισης της μονάδας σας, αρχεία συντήρησης, σχόλια σέρβις και πολλά άλλα.

VRVIV-iseries-Header-930x870.png

International Key Accounts (IKA)

Η ομάδα International Key Account είναι μια ομάδα κορυφαίων ειδικών στον τομέα των επιχειρήσεων και των λιανικών πωλήσεων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την εταιρεία σας.