Βιομηχανική ψύξη υψηλών επιδόσεων

Βιομηχανική ψύξη υψηλών επιδόσεων

Τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετούν απαιτητικά περιβάλλοντα και μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών.

Επωφεληθείτε από την πολιτική μας μηδενικών ελαττωμάτων

Επωφεληθείτε από την πολιτική μας μηδενικών ελαττωμάτων

Αν είστε ιδιοκτήτης εγκαταστάσεων παραγωγής ή κτιρίου που στεγάζει μεγάλα αποθέματα, η διασφάλιση της ομαλής και αδιάλειπτης λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας.

  • Η πολιτική μας μηδενικών ελαττωμάτων σημαίνει ότι υποβάλουμε κάθε μονάδα σε επανειλημμένες δοκιμές κατά τη διάρκεια της παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα λειτουργεί τέλεια για τα επόμενα χρόνια
  • Πριν από τη συναρμολόγηση των μονάδων, υποβάλουμε επίσης σε δοκιμές κάθε εξάρτημα, για να είμαστε σίγουροι ότι πληροί τα ποιοτικά μας πρότυπα
  • Χρησιμοποιούμε μόνο εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας και τα περισσότερα παράγονται εντός της εταιρείας
Μειώστε το ενεργειακό σας αποτύπωμα

Μειώστε το ενεργειακό σας αποτύπωμα

Οι ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες της Daikin θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα και το λειτουργικό σας κόστος.

  • Η τεχνολογία μας inverter [link to page] αυξάνει την ενεργειακή απόδοση έως και 30%
  • Η διαδικασία ανάκτησης θερμότητας επαναχρησιμοποιεί τη θερμότητα που παράγεται κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής ψύξης για να θερμάνει γραφεία και άλλους χώρους 
  • Αποστολή μας στην Daikin είναι η έρευνα και η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για «πράσινα» κτίρια 
Γνωρίστε τα υψηλότερα επίπεδα καινοτομίας

Γνωρίστε τα υψηλότερα επίπεδα καινοτομίας

Τα κέντρα ανάπτυξης προϊόντων εντός της Daikin και η κατασκευή εξαρτημάτων εσωτερικά, εγγυώνται συστήματα βιομηχανικής ψύξης κορυφαίας ποιότητας.

  • Οι μηχανικοί της Daikin είναι επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών
  • Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αλλαγές στη νομοθεσία, επειδή αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας εσωτερικά 
  • Κατασκευάζοντας τους δικούς μας συμπιεστές, σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε την υψηλή τους ποιότητα 

Συνεργαζόμαστε μαζί σας

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό λύσεων βιομηχανικής ψύξης για τις ανάγκες σας, η Daikin είναι ένας πραγματικός συνεργάτης.  Οι σύμβουλοι και οι εγκαταστάτες της εταιρείας μας συνεργάζονται μαζί σας επί τόπου για να αναπτύξουν μια εξατομικευμένη λύση με βάση τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, την τοποθεσία, τους περιορισμούς του κτιρίου σας και πολλά άλλα. Είτε αναζητάτε μια λύση plug-and-play είτε κάτι απολύτως εξατομικευμένο, έχουμε τους πόρους για να σας παρέχουμε και τα δύο.

Από μικρά οινοποιεία μέχρι μεγάλες βιομηχανικές αποθήκες

Όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, έχουμε λύσεις βιομηχανικής ψύξης κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

agriculture-industrial.jpg

Γεωργία

Αυξήστε την απόδοση των καλλιεργειών σας και επιμηκύνετε τη διάρκεια αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών, ελέγχοντας κάθε μεταβλητή κλιματισμού στο θερμοκήπιό σας.

datacenter-industrial.jpg

Μηχανογραφικά κέντρα

Διασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού πληροφορικής με λύσεις ψύξης της Daikin, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για να διαχειρίζονται μεγάλες ποσότητες θερμότητας.

district-cooling-v2.png

Συνοικιακή ψύξη

Αυξήστε την αποδοτικότητα και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας σε όλα τα κτίρια της κοινότητας ή της συνοικίας σας.

food-industrial.jpg

Επεξεργασία και αποθήκευση τροφίμων

Αξιόπιστη βιομηχανική ψύξη η οποία παρέχει σταθερές θερμοκρασίες για την παραγωγή, τη μεταφορά και την αποθήκευση τροφίμων.

manufacturing-industrial.jpg

Βιομηχανική παραγωγή

Εξασφαλίστε ομαλή λειτουργία με ψύξη εξοπλισμού, επαγγελματική ψύξη και μονάδες διαχείρισης αέρα της Daikin.

marine-industrial.jpg

Ναυτιλία

Τα συμπαγή μοντέλα μας που κατασκευάζονται με αντιδιαβρωτικά υλικά έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε συνθήκες ανοικτής θάλασσας.

petrochemical-industrial.jpg

Πετροχημική βιομηχανία

Οι τεχνολογίες μας ελέγχου θερμοκρασίας διατηρούν τα εργοστάσια πετροχημικών ασφαλή και άνετα, ενώ αυξάνουν την αποδοτικότητα.

pharmaceutical-industrial.jpg

Φαρμακοβιομηχανία

Αποφύγετε τη μόλυνση του αέρα στο εξαιρετικά ελεγχόμενο περιβάλλον σας με τις τεχνολογίες βιομηχανικής ψύξης και ελέγχου της υγρασίας της Daikin.

warehouse-industrial.jpg

Αποθήκες

Προστατέψτε τα αποθέματά σας και μειώστε τις ενεργειακές σας δαπάνες με λύσεις θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού της Daikin.

wineries-industrial.jpg

Οινοποιεία

Με λύσεις κλιματισμού της Daikin, εγγυόμαστε βέλτιστες θερμικές συνθήκες κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της διαδικασίας οινοποίησης.

Ψύξη υποδομών πληροφορικής για μηχανογραφικά κέντρα

Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις ψύξης που έχουν σχεδιαστεί για να διαχειρίζονται τις μεγάλες ποσότητες θερμότητας που παράγονται από μηχανογραφικά κέντρα και τεχνολογικούς κόμβους.

Ψύξη υποδομών πληροφορικής για μηχανογραφικά κέντρα

Μάθετε περισσότερα