Κάντε οικονομία στο ρεύμα!

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»


Λάβετε επιδότηση έως και 85% για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας.Με το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»  μπορείτε να καλύψετε μέρος του κόστους αγοράς μιας αντλίας θερμότητας και να κάνετε απόσβεση μέσα σε μόλις λίγα χρόνια!

 

Η αντλία θερμότητας είναι ένας καινοτόμος τρόπος να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας για θέρμανση και ψύξη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας. Σε σχέση με συμβατικές μεθόδους θέρμανσης όπως ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η αντλία θερμότητας έχει σημαντικά μικρότερο λειτουργικό κόστος χάρη στον υψηλό βαθμό απόδοσης. Ακόμη, με την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία της μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 

Η Daikin προσφέρει αντλίες θερμότητας διαιρούμενου τύπου ή μονομπλόκ ικανές να αντικαταστήσουν έναν υπάρχον λέβητα ή να θερμάνουν/ψύξουν μια κατοικία με άλλους τρόπους (ενδοδαπέδια, fan coils) λειτουργώντας με τον καλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης.
Ανακαλύψτε τις αντλίες θερμότητας Daikin:

1.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

Οι μονάδες Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούν τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα-νερού για να θερμάνουν, να δροσίσουν και να παράγουν ζεστό νερό με εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

αερα- νερού υψηλών θερμοκρασιών.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική μας αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma.

υβδρική αντλία θερμότητας.png

Υβριδική αντλία θερμότητας

Συνδυάστε αποδοτικά ανανεώσιμες και παραδοσιακές μορφές ενέργειας με υβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

ζεστού νερού.png

Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

Επιλέξτε το πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ζεστού νερού στην αγορά με τις αντλίες μας θερμότητας ζεστού νερού χρήσης.

αερα- αερα.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα της Daikin χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας από τον εξωτερικό αέρα για αποδοτική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

εδαφικης πηγης.png

Αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές)

Οι αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές) της Daikin εξάγουν θερμότητα από το έδαφος για να παρέχουν με αποδοτικό τρόπο θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.