Κάντε οικονομία στο ρεύμα!

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»


Λάβετε επιδότηση έως και 85% για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας.Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Όλες οι λύσεις μας για ψύξη κατατάσσονται στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις στην αγορά. Χάρη στην εστίασή μας στις καινοτόμες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη λύση που μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσής σας. Η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών κλιματιστικών λύσεων εγγυάται ότι οι μονάδες της Daikin όχι μόνο συμμορφώνονται, αλλά είναι χρόνια μπροστά από τα νομικά πρότυπα.

Σύστημα Split

Σύστημα Split

Για ένα δωμάτιο

Ένα απλό σύστημα split συνδέει μια εσωτερική μονάδα σε μια εξωτερική μονάδα, για εύκολη εγκατάσταση και εύκολη ψύξη και θέρμανση.

Σύστημα multi-split

Σύστημα multi-split

Για όλο το σπίτι

Με τις αντλίες θερμότητας αέρα σε αέρα μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε μια εξωτερική μονάδα για αποτελεσματική ψύξη ή θέρμανση έως και πέντε διαφορετικών δωματίων. Η θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να ελέγχεται ανεξάρτητα.

Βραβευμένα σχέδια για τον χώρο σας

Χάρη στην ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων και σχεδιαστικών επιλογών, πάντα θα βρίσκετεμια λύση κλιματισμού που ταιριάζει στους εσωτερικούς χώρους σας.

Έχετε πάντα τον έλεγχο
 

Έχετε πάντα τον έλεγχο

Τα κλιματιστικά μηχανήματα Daikin προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους για τη διαχείριση του περιβάλλοντος σπιτιού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Daikin Residential Controller στο smartphone, το τηλεχειριστήριο υπερύθρων ή τις φωνητικές εντολές μέσω των Alexa ή Google Home.

Με το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»  μπορείτε να καλύψετε μέρος του κόστους αγοράς μιας αντλίας θερμότητας και να κάνετε απόσβεση μέσα σε μόλις λίγα χρόνια!

 

Η αντλία θερμότητας είναι ένας καινοτόμος τρόπος να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας για θέρμανση και ψύξη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας. Σε σχέση με συμβατικές μεθόδους θέρμανσης όπως ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η αντλία θερμότητας έχει σημαντικά μικρότερο λειτουργικό κόστος χάρη στον υψηλό βαθμό απόδοσης. Ακόμη, με την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία της μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 

Με τις αντλίες θερμότητας της Daikin απολαμβάνετε θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη με τον πιο αποδοτικό τρόπο! Αποκτήστε τη δική σας αντλία θερμότητας Daikin και επωφεληθείτε με τον συνδυασμό μέγιστης εξοικονόμησης, αθόρυβης λειτουργίας και τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον.

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

Η εξαίρετη επίτοιχη λύση Α+++ για ψύξη, θέρμανση, ύγρανση, αφύγρανση, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα και κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διατίθεται σε ματ κρυσταλλικό λευκό και κομψό ασημί φινίρισμα.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Η επίτοιχη ή επιδαπέδια λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και άνεση.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Βελτιστοποιημένη θέρμανση 4

Μονάδες θέρμανσης και ψύξης για ψυχρότερα κλίματα έως και -25°C ενεργειακή αποδοτικότητα έως και A+++ στη λειτουργία θέρμανσης.

Bluevolution

Με τη σειρά Bluevolution, η Daikin ανεβάζει την άνεση σε εντελώς νέο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας ένα νέο ψυκτικό, το R-32, βελτιώσαμε την ενεργειακή απόδοση έως και A+++ για την ψύξη και τη θέρμανση.

Βρείτε την κατάλληλη λύση Daikin για το σπίτι

1.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

Για νέες κατοικίες ή ανακαινίσεις

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα άνεσης για το σπίτι που λειτουργεί καλύτερα σε καινούρια σπίτια ή σπίτια που χρησιμοποιούν ενδοδαπέδια θέρμανση ή/και fan coils.

αερα- νερού υψηλών θερμοκρασιών.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Για κατοικίες που χρησιμοποιούν σώματα καλοριφέρ

Μια εύκολη λύση εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα αποτελεσματικό σύστημα άνεσης στο σπίτι, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τα υφιστάμενα καλοριφέρ και να παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό.

 

υβδρική αντλία θερμότητας.png

Υβριδική αντλία θερμότητας

Για αναβάθμιση κατοικιών με παροχή φυσικού αερίου 

Τα υβριδικά συστήματα αντλιών θερμότητας είναι ένας συνδυασμός αντλίας θερμότητας αέρα-νερού και λέβητα αερίου. Μαζί μπορούν να παρέχουν θερμότητα από την καλύτερη πηγή ανάλογα με τις εποχιακές συνθήκες και τις τιμές ενέργειας. Η ιδανική επιλογή εάν πρέπει να αντικαταστήσετε τον λέβητα σας και θέλετε να κάνετε ένα βήμα προς τα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

εδαφικης πηγης.png

Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας

Για νέες eco-friendly «πράσινες» κατοικίες ή ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας

Tο πιο ευέλικτο και αποδοτικό σύστημα άνεσης για το σπίτι, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 30%. Μια επένδυση με σημαντικά οφέλη, κατάλληλη για νέα σπίτια ή ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας.