Κάντε οικονομία στο ρεύμα!

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»


Λάβετε επιδότηση έως και 85% για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας.Με το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»  μπορείτε να καλύψετε μέρος του κόστους αγοράς μιας αντλίας θερμότητας και να κάνετε απόσβεση μέσα σε μόλις λίγα χρόνια!

 

Η αντλία θερμότητας είναι ένας καινοτόμος τρόπος να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας για θέρμανση και ψύξη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας. Σε σχέση με συμβατικές μεθόδους θέρμανσης όπως ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η αντλία θερμότητας έχει σημαντικά μικρότερο λειτουργικό κόστος χάρη στον υψηλό βαθμό απόδοσης. Ακόμη, με την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία της μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 

Με τις αντλίες θερμότητας της Daikin απολαμβάνετε θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη με τον πιο αποδοτικό τρόπο! Αποκτήστε τη δική σας αντλία θερμότητας Daikin και επωφεληθείτε με τον συνδυασμό μέγιστης εξοικονόμησης, αθόρυβης λειτουργίας και τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον.

Βρείτε την κατάλληλη λύση Daikin για το σπίτι

1.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

Για νέες κατοικίες ή ανακαινίσεις

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα άνεσης για το σπίτι που λειτουργεί καλύτερα σε καινούρια σπίτια ή σπίτια που χρησιμοποιούν ενδοδαπέδια θέρμανση ή/και fan coils.

αερα- νερού υψηλών θερμοκρασιών.png

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Για κατοικίες που χρησιμοποιούν σώματα καλοριφέρ

Μια εύκολη λύση εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα αποτελεσματικό σύστημα άνεσης στο σπίτι, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τα υφιστάμενα καλοριφέρ και να παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό.

 

υβδρική αντλία θερμότητας.png

Υβριδική αντλία θερμότητας

Για αναβάθμιση κατοικιών με παροχή φυσικού αερίου 

Τα υβριδικά συστήματα αντλιών θερμότητας είναι ένας συνδυασμός αντλίας θερμότητας αέρα-νερού και λέβητα αερίου. Μαζί μπορούν να παρέχουν θερμότητα από την καλύτερη πηγή ανάλογα με τις εποχιακές συνθήκες και τις τιμές ενέργειας. Η ιδανική επιλογή εάν πρέπει να αντικαταστήσετε τον λέβητα σας και θέλετε να κάνετε ένα βήμα προς τα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

εδαφικης πηγης.png

Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας

Για νέες eco-friendly «πράσινες» κατοικίες ή ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας

Tο πιο ευέλικτο και αποδοτικό σύστημα άνεσης για το σπίτι, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 30%. Μια επένδυση με σημαντικά οφέλη, κατάλληλη για νέα σπίτια ή ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας.