Skip to main content

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»


Λάβετε επιδότηση έως και 85% για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας.bg-image

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Όλες οι λύσεις μας για ψύξη κατατάσσονται στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις στην αγορά. Χάρη στην εστίασή μας στις καινοτόμες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη λύση που μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσής σας. Η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών κλιματιστικών λύσεων εγγυάται ότι οι μονάδες της Daikin όχι μόνο συμμορφώνονται, αλλά είναι χρόνια μπροστά από τα νομικά πρότυπα.

Σύστημα Split

Σύστημα Split

Για ένα δωμάτιο

Ένα απλό σύστημα split συνδέει μια εσωτερική μονάδα σε μια εξωτερική μονάδα, για εύκολη εγκατάσταση και εύκολη ψύξη και θέρμανση.

Σύστημα multi-split

Σύστημα multi-split

Για όλο το σπίτι

Με τις αντλίες θερμότητας αέρα σε αέρα μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε μια εξωτερική μονάδα για αποτελεσματική ψύξη ή θέρμανση έως και πέντε διαφορετικών δωματίων. Η θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να ελέγχεται ανεξάρτητα.

Βραβευμένα σχέδια για τον χώρο σας

Χάρη στην ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων και σχεδιαστικών επιλογών, πάντα θα βρίσκετεμια λύση κλιματισμού που ταιριάζει στους εσωτερικούς χώρους σας.

bg-image

Έχετε πάντα τον έλεγχο

Τα κλιματιστικά μηχανήματα Daikin προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους για τη διαχείριση του περιβάλλοντος σπιτιού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Daikin Residential Controller στο smartphone, το τηλεχειριστήριο υπερύθρων ή τις φωνητικές εντολές μέσω των Alexa ή Google Home.

Με το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»  μπορείτε να καλύψετε μέρος του κόστους αγοράς μιας αντλίας θερμότητας και να κάνετε απόσβεση μέσα σε μόλις λίγα χρόνια!

 

Η αντλία θερμότητας είναι ένας καινοτόμος τρόπος να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας για θέρμανση και ψύξη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας. Σε σχέση με συμβατικές μεθόδους θέρμανσης όπως ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η αντλία θερμότητας έχει σημαντικά μικρότερο λειτουργικό κόστος χάρη στον υψηλό βαθμό απόδοσης. Ακόμη, με την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία της μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 

Με τις αντλίες θερμότητας της Daikin απολαμβάνετε θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη με τον πιο αποδοτικό τρόπο! Αποκτήστε τη δική σας αντλία θερμότητας Daikin και επωφεληθείτε με τον συνδυασμό μέγιστης εξοικονόμησης, αθόρυβης λειτουργίας και τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον.

 • Ururu Sarara

  Η εξαίρετη επίτοιχη λύση Α+++ για ψύξη, θέρμανση, ύγρανση, αφύγρανση, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα.

 • Stylish

  Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα και κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

 • Daikin Emura

  Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διατίθεται σε ματ κρυσταλλικό λευκό και κομψό ασημί φινίρισμα.

 • Perfera

  Η επίτοιχη ή επιδαπέδια λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και άνεση.

 • Βελτιστοποιημένη θέρμανση 4

  Μονάδες θέρμανσης και ψύξης για ψυχρότερα κλίματα έως και -25°C ενεργειακή αποδοτικότητα έως και A+++ στη λειτουργία θέρμανσης.

Bluevolution

Με τη σειρά Bluevolution, η Daikin ανεβάζει την άνεση σε εντελώς νέο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας ένα νέο ψυκτικό, το R-32, βελτιώσαμε την ενεργειακή απόδοση έως και A+++ για την ψύξη και τη θέρμανση.

Βρείτε την κατάλληλη λύση Daikin για το σπίτι

 • Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών

  Για νέες κατοικίες ή ανακαινίσεις

  Ένα ολοκληρωμένο σύστημα άνεσης για το σπίτι που λειτουργεί καλύτερα σε καινούρια σπίτια ή σπίτια που χρησιμοποιούν ενδοδαπέδια θέρμανση ή/και fan coils.

 • Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

  Για κατοικίες που χρησιμοποιούν σώματα καλοριφέρ

  Μια εύκολη λύση εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα αποτελεσματικό σύστημα άνεσης στο σπίτι, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τα υφιστάμενα καλοριφέρ και να παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό.

   

 • Υβριδική αντλία θερμότητας

  Για αναβάθμιση κατοικιών με παροχή φυσικού αερίου 

  Τα υβριδικά συστήματα αντλιών θερμότητας είναι ένας συνδυασμός αντλίας θερμότητας αέρα-νερού και λέβητα αερίου. Μαζί μπορούν να παρέχουν θερμότητα από την καλύτερη πηγή ανάλογα με τις εποχιακές συνθήκες και τις τιμές ενέργειας. Η ιδανική επιλογή εάν πρέπει να αντικαταστήσετε τον λέβητα σας και θέλετε να κάνετε ένα βήμα προς τα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 • Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας

  Για νέες eco-friendly «πράσινες» κατοικίες ή ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας

  Tο πιο ευέλικτο και αποδοτικό σύστημα άνεσης για το σπίτι, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 30%. Μια επένδυση με σημαντικά οφέλη, κατάλληλη για νέα σπίτια ή ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;