Κάντε οικονομία στο ρεύμα!

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»


Λάβετε επιδότηση έως και 85% για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας.Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Όλες οι λύσεις μας για ψύξη κατατάσσονται στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις στην αγορά. Χάρη στην εστίασή μας στις καινοτόμες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη λύση που μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσής σας. Η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών κλιματιστικών λύσεων εγγυάται ότι οι μονάδες της Daikin όχι μόνο συμμορφώνονται, αλλά είναι χρόνια μπροστά από τα νομικά πρότυπα.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι πάντα υπέροχο!

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι πάντα υπέροχο!

Είναι όμως πολύ ζεστό και καθιστά τη χρήση του κλιματισμού απαραίτητη για να γίνει το σπίτι σας μία δροσερή όαση.

Ωστόσο, τις ημέρες που έχει καύσωνα το κλιματιστικό σας θα κληθεί να δουλέψει στο maximum. Υπάρχουν κάποιες πολύ απλές και αποτελεσματικές συμβουλές για να μειώσετε τον λογαριασμό σας και να διατηρήσετε ένα άνετο περιβάλλον!

Σύστημα Split

Σύστημα Split

Για ένα δωμάτιο

Ένα απλό σύστημα split συνδέει μια εσωτερική μονάδα σε μια εξωτερική μονάδα, για εύκολη εγκατάσταση και εύκολη ψύξη και θέρμανση.

Σύστημα multi-split

Σύστημα multi-split

Για όλο το σπίτι

Με τις αντλίες θερμότητας αέρα σε αέρα μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε μια εξωτερική μονάδα για αποτελεσματική ψύξη ή θέρμανση έως και πέντε διαφορετικών δωματίων. Η θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να ελέγχεται ανεξάρτητα.

Βραβευμένα σχέδια για τον χώρο σας

Χάρη στην ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων και σχεδιαστικών επιλογών, πάντα θα βρίσκετεμια λύση κλιματισμού που ταιριάζει στους εσωτερικούς χώρους σας.

Βραβευμένες σχεδιαστικές επιλογές για τον χώρο σας

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους εσωτερικών μονάδων και επιλογές σχεδιασμού, δημιουργούμε ένα κλιματιζόμενο περιβάλλον που δένει αρμονικά με τον χώρο σας.

Έχετε πάντα τον έλεγχο
 

Έχετε πάντα τον έλεγχο

Τα κλιματιστικά μηχανήματα Daikin προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους για τη διαχείριση του περιβάλλοντος σπιτιού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Daikin Residential Controller στο smartphone, το τηλεχειριστήριο υπερύθρων ή τις φωνητικές εντολές μέσω των Alexa ή Google Home.

Η Daikin προσφέρει αντλίες θερμότητας διαιρούμενου τύπου ή μονομπλόκ ικανές να αντικαταστήσουν έναν υπάρχον λέβητα ή να θερμάνουν/ψύξουν μια κατοικία με άλλους τρόπους (ενδοδαπέδια, fan coils) λειτουργώντας με τον καλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης.
Ανακαλύψτε τις αντλίες θερμότητας Daikin:

Τα πιο δημοφιλή κλιματιστικά μας

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

Η εξαίρετη επίτοιχη λύση Α+++ για ψύξη, θέρμανση, ύγρανση, αφύγρανση, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα και κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διατίθεται σε ματ κρυσταλλικό λευκό και κομψό ασημί φινίρισμα.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Η επίτοιχη ή επιδαπέδια λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και άνεση.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Βελτιστοποιημένη θέρμανση 4

Μονάδες θέρμανσης και ψύξης για ψυχρότερα κλίματα έως και -25°C ενεργειακή αποδοτικότητα έως και A+++ στη λειτουργία θέρμανσης.

Bluevolution

Με τη σειρά Bluevolution, η Daikin ανεβάζει την άνεση σε εντελώς νέο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας ένα νέο ψυκτικό, το R-32, βελτιώσαμε την ενεργειακή απόδοση έως και A+++ για την ψύξη και τη θέρμανση.

save-on-electricity-4.jpg
 

Ενεργειακά αποδοτικός κλιματισμός για το σπίτι σας

Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κλιματιστικών συστημάτων είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις πιο άνετες, ενεργειακά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις που διατίθενται στην αγορά.