Ενεργειακά αποδοτικός κλιματισμός για το σπίτι σας

Ενεργειακά αποδοτικός κλιματισμός για το σπίτι σας

Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κλιματιστικών συστημάτων είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις πιο άνετες, ενεργειακά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις που διατίθενται στην αγορά.

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για το μέλλον

Όλες οι λύσεις μας για ψύξη κατατάσσονται στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις στην αγορά. Χάρη στην εστίασή μας στις καινοτόμες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη λύση που μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσής σας. Η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών κλιματιστικών λύσεων εγγυάται ότι οι μονάδες της Daikin όχι μόνο συμμορφώνονται, αλλά είναι χρόνια μπροστά από τα νομικά πρότυπα.

Ευέλικτες διαμορφώσεις για το σπίτι σας

Σύστημα Split

Σύστημα Split

Για ένα δωμάτιο

Ένα απλό σύστημα split συνδέει μια εσωτερική μονάδα σε μια εξωτερική μονάδα, για εύκολη εγκατάσταση και εύκολη ψύξη και θέρμανση.

Σύστημα multi-split

Σύστημα multi-split

Για όλο το σπίτι

Με τις αντλίες θερμότητας αέρα σε αέρα μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε μια εξωτερική μονάδα για αποτελεσματική ψύξη ή θέρμανση έως και πέντε διαφορετικών δωματίων. Η θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο είναι δυνατόν να ελέγχεται ανεξάρτητα.

Εξοπλισμένες με την τεχνολογία inverter που φέρει την υπογραφή μας

Η τεχνολογία inverter μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 30% σε σύγκριση με συστήματα που δεν διαθέτουν inverter, απλά προσαρμόζοντας την ταχύτητα του μοτέρ όπως απαιτείται αντί να το σταματάει και εκκινεί συνεχώς.

Σύστημα Split

Σύστημα Split

  • Συνδέει 1 εσωτερική μονάδα σε 1 εξωτερική μονάδα
  • Θερμαίνει ή ψύχει 1 δωμάτιο
  • Εύκολη εγκατάσταση
Κλιματισμός εξοπλισμένος με την τεχνολογία inverter που φέρει την υπογραφή μας
Σύστημα multi-split

Σύστημα multi-split

  • Συνδέει έως και 5 εσωτερικές μονάδες σε 1 εξωτερική μονάδα
  • Θερμαίνει ή ψύχει έως και 5 διαφορετικούς χώρους
  • Ελέγχει μεμονωμένους χώρους

Βραβευμένα σχέδια για τον χώρο σας

Χάρη στην ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων και σχεδιαστικών επιλογών, πάντα θα βρίσκετεμια λύση κλιματισμού που ταιριάζει στους εσωτερικούς χώρους σας.

Βραβευμένες σχεδιαστικές επιλογές για τον χώρο σας

Με τους πολλούς διαφορετικούς τύπους εσωτερικών μονάδων και την πολυπληθέστατη γκάμα επιλογών σχεδιασμού, δημιουργούμε ένα κλιματιζόμενο περιβάλλον που δένει αρμονικά με κάθε χώρο.

Επίτοιχος κλιματισμός

Επίτοιχη

Οι επίτοιχες μονάδες μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένες τόσο για την κορυφαία ποιότητά τους και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, όσο και για τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους. Με τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές που σας προσφέρουμε, σίγουρα θα βρείτε τη μονάδα που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας.

Κλιματισμός οροφής κρυφός

Κρυφή οροφής

Οι κρυφές μονάδες οροφής είναι ιδανικές για κάθε εσωτερικό χώρο. Εγκαθίστανται διακριτικά σε ψευδοροφές, ώστε να παραμένουν ορατοί μόνο οι αεραγωγοί.

Επιδαπέδιος κλιματισμός

Μονάδες δαπέδου

Οι επιδαπέδιες μονάδες Daikin παρέχουν εξαιρετική άνεση και στυλ χάρη στον λιτό σχεδιασμό και τις μικρές διαστάσεις.

Έχετε πάντα τον έλεγχο
 

Έχετε πάντα τον έλεγχο

Τα κλιματιστικά μηχανήματα Daikin προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους για τη διαχείριση του περιβάλλοντος σπιτιού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Daikin Residential Controller στο smartphone, το τηλεχειριστήριο υπερύθρων ή τις φωνητικές εντολές μέσω των Alexa ή Google Home.

Έχετε πάντα τον έλεγχο
 

Έχετε πάντα τον έλεγχο

Κατεβάστε την εφαρμογή Daikin Online Controller, συνδέστε τη μονάδα σας Daikin στο Wi-Fi και ελέγξτε τον κλιματισμό σας από οπουδήποτε. Είναι τόσο εύκολο!

 

Τα πιο δημοφιλή κλιματιστικά μας

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

Η εξαίρετη επίτοιχη λύση Α+++ για ψύξη, θέρμανση, ύγρανση, αφύγρανση, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα και κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

Η βραβευμένη επίτοιχη λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση. Διατίθεται σε ματ κρυσταλλικό λευκό και κομψό ασημί φινίρισμα.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Η επίτοιχη ή επιδαπέδια λύση έως και κλάση Α+++ για ψύξη και θέρμανση, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και άνεση.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Βελτιστοποιημένη θέρμανση 4

Μονάδες θέρμανσης και ψύξης για ψυχρότερα κλίματα έως και -25°C ενεργειακή αποδοτικότητα έως και A+++ στη λειτουργία θέρμανσης.

Bluevolution

Με τη σειρά Bluevolution, η Daikin ανεβάζει την άνεση σε εντελώς νέο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας ένα νέο ψυκτικό, το R-32, βελτιώσαμε την ενεργειακή απόδοση έως και A+++ για την ψύξη και τη θέρμανση.

Μάθετε περισσότερα