Skip to main content

Ετοιμάζεσαι για το φετινό ρεβεγιόν; Οι Καθαριστές Αέρα Daikin θα σε κάνουν τον καλύτερο οικοδεσπότη!

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν! Πήρες δώρα, γλυκά, στόλισες όμορφα το σπίτι και όλα είναι έτοιμα για το φετινό ρεβεγιόν. Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που θα κάνει πιο άνετη και… ευχάριστη την ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους και την οικογένειά σου; Οι Καθαριστές Αέρα Daikin!

Καθαρός αέρας, επειδή νοιαζόμαστε

Με τους Καθαριστές Αέρα της Daikin, έχεις πιο καθαρό, πιο υγιεινό και πιο φρέσκο αέρα για να απολαύσεις ανέμελα τις γιορτές.

Κάθε μοντέλο Καθαριστή Αέρα Daikin έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση επιβλαβών σωματιδίων καθώς και σκόνηςβακτηρίων, τριχών κατοικίδιων, μούχλας, γύρης, ακάρεων και λοιπών αλλεργιογόνων, αφήνοντας τον εσωτερικό αέρα όσο πιο αγνό γίνεται.

Επιπλέον, ελέγχουν τις οσμές, έτσι ώστε το σπίτι σου να μυρίζει πάντα φρεσκάδα και καθαριότητα.

H ποιότητα εσωτερικού αέρα παίζει ρόλο

Σύμφωνα με ερευνητές, ο εσωτερικός αέρας που αναπνέουμε στο σπίτι, στο γραφείο ή και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μπορεί να είναι πολύ πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα.

Ήξερες ότι:
Το 90% της ζωής μας το ξοδεύουμε σε εσωτερικούς χώρους!

Δες ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Καθαριστών Αέρα Daikin

  • Απομακρύνουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού
    Σύμφωνα με τις δοκιμές που διεξήχθησαν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστέρ της Λιλ, οι Kαθαριστές Aέρα της Daikin απομακρύνουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά. Αυτός ο ιός ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον SARS-CoV-2.  Οι μονάδες αξιολογήθηκαν επίσης ως αποτελεσματικές στο 99,93% έναντι του ιού Η1Ν1 που προκαλεί την κοινή γρίπη, σε 2,5 λεπτά.
  • Ισορροπημένη υγρασία σημαίνει υγιεινή ατμόσφαιρα

H επίτευξη ιδανικής ισορροπίας στο ποσοστό υγρασίας, δημιουργεί ένα πιο βιώσιμο εσωτερικό περιβάλλον και διατηρεί υγιές το ανοσοποιητικό σου σύστημα. 

  • Μια από τις πιο αθόρυβες σειρές καθαριστών αέρα στην Ευρωπαϊκή αγορά  

Οι Kαθαριστές Aέρα Daikin είναι εντελώς αθόρυβοι, αφού η στάθμη ηχητικής πίεσης φτάνει μόλις τα 19 dBA (σε silent mode).

  • Υψηλής αντοχής φίλτρο HEPA
    Με το φίλτρο υψηλής αντοχής των Καθαριστών Αέρα της Daikin, πετυχαίνεις μέγιστη εξοικονόμηση αφού μπορεί να περάσουν έως και 10 χρόνια μέχρι να χρειαστεί αντικατάσταση. 
  • Aποσύνθεση επιβλαβών ουσιών

 Σε πρώτη φάση, οι Καθαριστές Αέρα Daikin αναρροφούν τον αέρα από 3 διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ στη συνέχεια αιχμαλωτίζουν σωματίδια σκόνης και  ρύπους με ένα ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA. Τέλος, μέσω της τεχνολογίας Streamer της Daikin αποσυνθέτουν τις επιβλαβείς ουσίες που έχουν παγιδευτεί στο φίλτρο, απελευθερώνοντας φρέσκο και καθαρό αέρα.

Τι πετυχαίνεις τελικά με έναν Καθαριστή Αέρα Daikin

Ελέγχεις τα επίπεδα υγρασίας. Εξασφαλίζεις κορυφαία ποιότητα αέρα
Διατηρείς μια οσμή φρεσκάδας. Πάνω απ’ όλα όμως, προστατεύεις αυτούς που αγαπάς δημιουργώντας μια ασφαλή, καθαρή και όμορφη ατμόσφαιρα.

 

 

Mάθε περισσότερα για τους καθαριστές αέρα Daikin εδώ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;