Skip to main content

Daikin Cloud Plus

Το Daikin Cloud Plus είναι μια λύση απομακρυσμένου ελέγχου και παρακολούθησης με βάση το cloud για εμπορικές εγκαταστάσεις HVAC. Με τη χρήση ενισχυμένου ελέγχου, παρακολούθησης και λογικής πρόβλεψης το Daikin Cloud Plus προσφέρει δεδομένα πραγματικού χρόνου και υποστήριξη από ειδικούς της Daikin για να μπορείτε να αναγνωρίζετε ευκαιρίες εξοικονόμησης κόστους, να αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και να μειώνετε τον κίνδυνο μη αναμενόμενων προβλημάτων.

Οφέλη του Daikin Cloud Plus

bg-image

Έλεγχος & παρακολούθηση από απόσταση

Αποκτήστε τη δύναμη να επιτηρείτε και να διαχειρίζεστε διάφορες λειτουργικές απόψεις των τοποθεσιών σας από απομακρυσμένη τοποθεσία.

Έλεγχος κάτοψης του χώρου σύμφωνα με τοποθεσία

Απεικόνιση και διαχείριση της διάταξης και υποδομής κάθε τοποθεσίας μέσω λεπτομερών κατόψεων χώρου.

Πρόσβαση σε πολλαπλές τοποθεσίες

Κεντρικός έλεγχος και διαδικασίες διαχείρισης για πολλαπλές τοποθεσίες μέσω μιας ενοποιημένης πλατφόρμας.

Πρόσβαση βάσει άδειας

Δημιουργήστε ένα σύστημα άδειας granular που σας επιτρέπει να συντονίζετε τα επίπεδα πρόσβασης για διαφορετικούς χρήστες και ρόλους.

bg-image

Τάσεις κατανάλωσης ενέργειας

Επιτηρείτε τις τάσεις κατανάλωσης ενέργειας με ανάλυση δεδομένων πραγματικού χρόνου. Ανακαλύψτε πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοση του συστήματος HVAC μέσω λεπτομερούς ανάλυσης των δεδομένων λειτουργίας.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Αξιοποιήστε τη δύναμη των έξυπνων αυτοματισμών για να ελέγχετε διάφορα συστήματα στο περιβάλλον σας.

Εξοικονόμηση κόστους

Η εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών στρατηγικών και η απόκτηση πληροφοριών από αποφάσεις μέσω δεδομένων μπορεί να έχει άμεση επίδραση στο λειτουργικό κόστος.

Ουδετερότητα του ισοζυγίου άνθρακα

Μέσω ενεργητικής παρακολούθησης και διαχείρισης της κατανάλωσης ενέργειας, παίζετε έναν σημαντικό ρόλο στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

bg-image

Απλοί έως προηγμένοι ελεγκτές αιχμής

Από εύκολες εγκαταστάσεις έως εξελιγμένες διαμορφώσεις, η σειρά των ελεγκτών αιχμής ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ανεξαρτήτως επιπέδου πολυπλοκότητας.

Πλήθος διεπαφών

Βιώστε την ευκολία των ποικίλων διεπαφών, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας.

Προηγμένη ασφάλεια

Δώστε προτεραιότητα στην προστασία των συστημάτων και των δεδομένων σας με πρωτοποριακά μέτρα ασφάλειας.

bg-image

Περιορίζει την αναγκαιότητα για έλεγχο επί τόπου

Με τη χρήση δυνατοτήτων απομακρυσμένου ελέγχου, η ανάγκη για συνεχή παρουσία επί τόπου μειώνεται σημαντικά.

Ελαχιστοποιούνται οι χρόνοι μη λειτουργίας και οι κλήσεις μηχανικών

Οι δυνατότητες διαχείρισης από απόσταση σας επιτρέπουν να αντιμετωπίζετε γρήγορα τα ζητήματα μόλις αυτά προκύπτουν με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι χρόνοι μη λειτουργίας και να μην χρειάζεται επίσκεψη μηχανικών για κάθε μικρό πρόβλημα.

Βελτιστοποιημένη συντήρηση

Πληροφορίες μέσω δεδομένων που λαμβάνονται από παρακολούθηση από απόσταση μπορούν να οδηγήσουν σε βελτιστοποιημένες πρακτικές συντήρησης. Αναλύοντας τάσεις και δεδομένα απόδοσης από απόσταση μπορείτε να προγραμματίσετε δραστηριότητες συντήρησης πιο αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά

Απομακρυσμένος έλεγχος, έλεγχος απαίτησης και προγραμματισμός

Ελέγχετε και παρακολουθείτε το κλίμα των κτιρίων σας οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε. Από ένα πρόγραμμα περιήγησης Web μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των μονάδων σας, συμπεριλαμβανομένων των σημείων ρύθμισης θερμοκρασίας, των ταχυτήτων ανεμιστήρων, των καταστάσεων λειτουργίας θέρμανσης ή ψύξης και πολλών άλλων.

Με τον έλεγχο απαίτησης μειώνεται η κατανάλωση αιχμής με ελάχιστη επίδραση στην άνεση μέσω πρόβλεψης μελλοντικών αναγκών και ρύθμισης της απόδοσης λειτουργίας των αντίστοιχων μονάδων.

Τα προγράμματα αποθηκεύονται στον ελεγκτή έτσι ώστε οι μονάδες να λειτουργούν σύμφωνα με το πρόγραμμα ανεξάρτητα από τη σύνδεση στο Ίντερνετ.

Παρακολούθηση της ενέργειας

Λάβετε λεπτομερή απεικόνιση και εξαγάγετε δεδομένα ενέργειας των κτιρίων σας. Δυναμικά γραφήματα, συγκρίσεις και απεικονίσεις είναι διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν στην αξιολόγηση της απόδοσης και πιθανών βελτιώσεων για τη μείωση της υπερβολικής ενέργειας και του ενεργειακού κόστους. Εκτός των λεπτομερών ενεργειακών δεδομένων των συστημάτων HVAC υπάρχει η πιθανότητα προσθήκης εξωτερικών μετρητών για τη μέτρηση της κατανάλωσης των συστημάτων φωτισμού και νερού.

Διάταξη αλληλοσύνδεσης

Είναι δυνατή ενσωμάτωση έξυπνων κανόνων για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των μονάδων σας ορίζοντας ειδικές ενεργοποιήσεις και προγραμματίζοντας απαραίτητες ενέργειες όταν προκύπτουν αυτές οι συνθήκες. Μέσω της αρχής «Εάν ..., τότε ...» είναι δυνατή βελτιστοποίηση της άνεσης των χρηστών και της απόδοσης των μονάδων. Για παράδειγμα ένας κανόνας μπορεί να είναι: «Εάν ένα παράθυρο είναι ανοιχτό, τότε μετά από 5 λεπτά απενεργοποίησε τον κλιματισμό».

bg-image

Κατανομή κατανάλωσης ρεύματος

Η αναλογική κατανομή της κατανάλωσης ρεύματος σας επιτρέπει να υπολογίζετε την κατανάλωση για συγκεκριμένους τομείς των κτιρίων σας. Για παράδειγμα μπορείτε να υπολογίσετε πόσο ρεύμα χρησιμοποιείται από έναν ένοικο σε συγκεκριμένο όροφο. Για αυτή τη λειτουργία απαιτούνται μετρητές ενέργειας.

Απομακρυσμένες ρυθμίσεις πεδίου

Οι ρυθμίσεις πεδίου των εξωτερικών μονάδων μπορούν να προσαρμοστούν από απόσταση. Έτσι οι τεχνικοί και οι διαχειριστές των κτιρίων μπορούν να προσαρμόζουν, να διαμορφώνουν και να παρακολουθούν τις εξωτερικές μονάδες από απόσταση και συνεπώς να μειώνεται η ανάγκη παρουσίας στην τοποθεσία, να εξοικονομείται χρόνος και κόστος που σχετίζονται με ταξίδια, εργασία και συντήρηση, να αυξάνεται η αποδοτικότητα και η συνολική απόδοση.

Ιστορικό τοποθεσίας

Εντοπίστε προγραμματισμένη ενεργοποίηση μονάδων ή μη αυτόματες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στις μονάδες και στις τοποθεσίες. Παρελθοντικά συμβάντα, αλλαγές και ρυθμίσεις που σας διευκολύνουν να προσδιορίζετε τάσεις, βελτιώσεις απόδοσης οργάνων και προγραμματισμός στρατηγικών για το μέλλον. Παίρνοντας πληροφορίες από ιστορικά δεδομένα θα παίρνετε ενημερωμένες αποφάσεις, θα υιοθετείτε στρατηγικές και θα πραγματοποιείτε συνεχείς βελτιώσεις, φέρνοντας «επανάσταση» στην προσέγγιση διαχείρισης των HVAC σας.

bg-image

Πρόβλεψη & ειδοποιήσεις Email

Πρώιμοι αλγόριθμοι πρόβλεψης σφαλμάτων βοηθάνε στην πρόληψη μεγάλων βλαβών. Με βάση τα δεδομένα συναγερμών και λειτουργίας, μια λογική πρόβλεψης συγκεκριμένη για τις μονάδας, σας επιτρέπει να προλαμβάνετε ενδεχόμενη εμφάνιση προβλημάτων σε μια μονάδα. Σε αυτή την περίπτωση δημιουργούνται συναγερμοί λογικής πρόβλεψης που επιτρέπουν έγκαιρες προειδοποιήσεις και διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας.

Πρόσβαση σε δεδομένα λειτουργίας

Παρακολουθείτε, αναλύετε και συντονίζετε παραμέτρους HVAC άνετα από απόσταση έτσι ώστε να μπορείτε να παίρνετε ενημερωμένες αποφάσεις εν κινήσει. Η πρόσβαση πραγματικού χρόνου σε λειτουργικά δεδομένα, οι μετρήσεις απόδοσης και η χρήση ενέργειας σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε ρυθμίσεις, να αντιμετωπίζετε ανωμαλίες και να διατηρείτε απόδοση αιχμής με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση της ανάγκης φυσικών παρεμβάσεων. Τα λειτουργικά δεδομένα μπορούν να ληφθούν για περαιτέρω ανάλυση και τακτικές αναφορές.

Ανάλυση εσωτερικών & εξωτερικών μονάδων

Καταπιαστείτε με εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση, την κατανάλωση ενέργειας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κάθε μονάδας. Συγκρίνετε άνετα δεδομένα όλων των μονάδων, εντοπίζοντας ανεπάρκειες και βελτιστοποιώντας την συνολική αποτελεσματικότητα του συστήματός σας. Με μια ολιστική άποψη των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων θα επιτυγχάνετε πρωτοφανή επίπεδα λειτουργικής αρμονίας και εξοικονόμηση ενέργειας.

bg-image

Διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών

Λαμβάνετε έναν χάρτη όλων των τοποθεσιών με ειδοποιήσεις κατάστασης, αξιολογείτε και συγκρίνετε τοποθεσίες μεταξύ τους. Από την άποψη του χάρτη μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση σε κάθε τοποθεσία για να παρακολουθείτε και ελέγχετε την τοποθεσία από απόσταση. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται οι επισκέψεις σε τοποθεσίες και λαμβάνετε πληροφορίες που οδηγούν σε ευκαιρίες για μείωση των λειτουργικών εξόδων με ταυτόχρονη διατήρηση εξαιρετικών επιπέδων άνεσης.

Ενσωμάτωση κτιρίων

Από την κεντρική πλατφόρμα είναι δυνατός έλεγχος των HVAC αλλά και άλλων εγκαταστάσεων στα κτίρια. Για παράδειγμα το σύστημα φωτισμού μπορεί να συμπεριληφθεί στα προγράμματα και να ενσωματωθεί με αλληλοσύνδεση ώστε να υπάρχει μόνο ένα σημείο ελέγχου και να βελτιστοποιείται η ενεργειακή αποδοτικότητα για τα κτίριά σας.

Ιστορικό συναγερμών & ειδοποιήσεις με Email

Λαμβάνετε λεπτομερή επισκόπηση των συναγερμών που σχετίζονται με τις τοποθεσίες σας και κατάσταση πραγματικού χρόνου των συναγερμών. Λαμβάνετε ειδοποίηση συναγερμών με email με πρόσβαση σε λεπτομέρειες συναγερμών στην πλατφόρμα Daikin Cloud Plus.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;