Skip to main content

Διπλάσια ζήτηση σε σχέση με πέρυσι στις αντλίες θερμότητας Daikin Altherma ενόψει του χειμώνα

Διπλάσια εμφανίζεται η ζήτηση για τις αντλίες θερμότητας στα καταστήματα Daikin σε σχέση με πέρυσι. Η επικοινωνία για την κλιματική αλλαγή και η αυξημένη κατανάλωση ενέργειας, οδηγεί τους καταναλωτές στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον.

Καταλυτικό ρόλο στην αύξηση της ζήτησης έχει παίξει και το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», στο πλαίσιο του οποίου μπορεί να γίνει ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας με ευνοϊκούς όρους.

Χρησιμοποιώντας έως και 75% ανανεώσιμες μορφές ενέργειας οι αντλίες θερμότητας της Daikin συνεισφέρουν στην μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της εταιρείας που έχει στο επίκεντρο την βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία.

Οι αντλίες θερμότητας Daikin Altherma αποτελούν την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατοικία καθώς προσαρμόζονται σε κάθε εγκατάσταση και είναι εύκολες στην χρήση, ενώ η ενεργειακή τους κλάση Α+++ ικανοποιεί τις απαιτήσεις «πράσινων» κτιρίων.

Η αντλία θερμότητας Daikin Altherma χρησιμοποιεί εξωτερικό αέρα για τη θέρμανση του χώρου, αλλά και του ζεστού νερού χρήσης καθιστώντας αυτό το σύστημα την ιδανική επιλογή για κατοικίες που διαθέτουν ή επιδιώκουν την αυτονομία. Ειδικότερα για τα συστήματα αντλίας θερμότητας που συνδυάζουν και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με ηλικιακούς συλλέκτες, επιτυγχάνοντας μέγιστη αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ως η εταιρεία που σύστησε στην Ελλάδα τις οικιακές αντλίες θερμότητας, η Daikin διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία που εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μέγιστη άνεση και υψηλά επίπεδα απόδοσης.

H κα. Χριστίνα Αντωνίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Daikin Hellas ανέφερε σχετικά: «Ο φετινός χειμώνας είναι ήδη ανοδικός για τις αντλίες θερμότητας καθώς ο συνδυασμός άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν, τις καθιστά την ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες κατοικιών που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημα θέρμανσης σε μια πιο οικολογική και οικονομική λύση. Έχοντας τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη».

Υπενθυμίζεται ότι η βιώσιμη ανάπτυξη και ο περιορισμός των επιπτώσεων των συστημάτων θέρμανσης/κλιματισμού στο φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι βασικός πυλώνας της στρατηγικής της Daikin τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη χώρα μας. Συμβάλλοντας καθοριστικά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η Daikin αναπτύσσει λύσεις που υποστηρίζουν τη δημιουργία βιώσιμων πόλεων.

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN  ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN  διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2015 άγγιξε τα €15.366 δις συνολικά και τα €2.109 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.800 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 6.100 εργάζονται στην DAIKIN  Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN  στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

DAIKIN HELLAS Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN HELLAS ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN HELLAS Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN HELLAS Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN HELLAS με την επωνυμία: DAIKIN HELLAS Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ 

Αγ. Κωνσταντίνου 50, 151 24, Μαρούσι

T: +30 210 8761300, F: +30 210 8761400, E: info@daikin.gr

www.daikin.gr

www.facebook.com/company/daikin.greece

www.linkedin.com/company/daikin-hellas

www.instagram.com/daikin_hellas/ 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;