Skip to main content

Daikin Event Island

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η DAIKIN HELLAS

Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με μία ξεχωριστή εκδήλωση για δημοσιογράφους και συνεργάτες

Την έναρξη της πιο σημαντικής περιόδου της χρονιάς για τον κλάδο του κλιματισμού γιόρτασε η Daikin Hellas με μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσία περίπου 200 συνεργατών και πελατών της.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους με το δικό του ξεχωριστό χιουμοριστικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas κ. Ηλίας Κατσούλης παρουσίασε τη νέα εταιρική υπογραφή της Daikin Hellas «Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρε: «Η Daikin είναι αναμφίβολα ο Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό κλίμα με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 17 δις. δολάρια. Με ιστορία που ξεκίνησε το 1924, μετράμε σήμερα περισσότερες από 9 παραγωγικές μονάδες σε όλο τον κόσμο στις οποίες κατασκευάζεται κάθε εξάρτημα των προϊόντων μας και διεθνή εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες».

«Με τουλάχιστον 3 πατενταρισμένες τεχνολογίες αιχμής και δεκάδες βραβεία, η Daikin δρομολογεί τις εξελίξεις του κλάδου, επενδύοντας αδρά σε έρευνα και ανάπτυξη. Έχοντας πάντα τον άνθρωπο στην καρδιά της και το σεβασμό ως θεμελιώδη αξία Και το βλέμμα σε ένα πιο πράσινο αύριο με βασικό πυλώνα την αειφορία»τόνισε ο κ. Κατσούλης.

Ο κ.Κατσούλης αναφέρθηκε επίσης στην ολιστική θεώρηση της Daikin, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι εταιρία κλιματισμού: «Ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα η Daikin είναι μία εταιρία που αποστολή της είναι να σας διασφαλίζει συνθήκες άνεσης παντός καιρού, στο κρύο και στη ζέστη, χωρίς κανέναν περιορισμό στις εποχές, στις ανάγκες ή στα τετραγωνικά. Γι’ αυτό δηλώνουμε πανέτοιμοι να καλωσορίσουμε όλες τις εποχές του χρόνου, καθότι διαθέτουμε τις απαραίτητες συσκευές για κλιματισμό, ψύξη και θέρμανση». 

Η Διευθύντρια Πωλήσεων της Daikin Hellas κ. Χριστίνα Αντωνίου αναφέρθηκε στους φιλόδοξους στόχους πωλήσεων της εταιρίας για τη φετινή χρονιά, επισημαίνοντας ότι ο πήχης των προσδοκιών είναι ψηλά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η περσινή χρονιά έκλεισε πολύ θετικά με αύξηση του κύκλου εργασιών μας χάρη στην ευελιξία, το πνεύμα καινοτομίας και φυσικά την σκληρή δουλειά όλων μας Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι από κάθε άποψη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και φέτος, έχοντας θέσει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους για τις πωλήσεις μας τους οποίους είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε».

Η βραδιά έκλεισε με καλοκαιρινή συναυλία της Τάμτα, που διασκέδασε τους καλεσμένους, ενώ η Daikin Hellas ανακοίνωσε ότι ο θεσμός καλωσορίσματος των εποχών θα συνεχιστεί με τη διοργάνωση αντίστοιχης εκδήλωσης καλωσορίσματος της χειμερινής περιόδου τον Οκτώβριο.

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 90 μονάδες παραγωγής και πάνω από 150 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος ξεπερνά τα €17 δις συνολικά.  Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 70.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 5.500 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;