Skip to main content

Daikin Academy Αθήνας 20.03.2018

DAIKIN ACADEMY

 ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Με στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου από τους ειδικούς

H Daikin Hellas, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους συνεργάτες της πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω του ειδικού εκπαιδευτικού κέντρου της στο Μαρούσι.

Μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Daikin Academy έχουν πάρει ήδη περισσότεροι από 300 επαγγελματίες από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Οι διδάσκοντες είναι όλοι καταρτισμένα στελέχη που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια που θέτει η Daikin κατά την αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού.

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα εντρυφούν αποτελεσματικά στη φιλοσοφία και το όραμα της Daikin, μαθαίνουν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του κλιματισμού, θέρμανσης και της επαγγελματικής ψύξης και έχουν στη διάθεσή τους τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα του κλάδου για hands on εμπειρίες και εξάσκηση.

Με το πέρας των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες αποκτούν πολύτιμη γνώση τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους. Η Daikin αποτελεί την επιλογή των ειδικών διεθνώς για ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης και επαγγελματικής ψύξης, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα ευέλικτων και καινοτόμων προϊόντων για κάθε τύπο κτιρίου που παρουσιάζονται στις νέες εγκαταστάσεις.

«Μέσω του εκπαιδευτικού μας κέντρου, που ονομάσαμε Daikin Academy φιλοδοξούμε να εμφυτεύσουμε την παρακαταθήκη του ονόματος της Daikin σε απαιτητικούς επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν τους πλέον ειδικούς. Η Daikin Academy ενισχύει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας προς την εταιρία, διοχετεύοντας τον αέρα του αύριο. Μάλιστα σύντομα θα εγκαινιάσουμε ανάλογες εγκαταστάσεις και στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε ο κ. Βασίλη Κοκκίνης, Υπεύθυνος του Daikin Academy.

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2015 άγγιξε τα €15.366 δις συνολικά και τα €2.109 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.800

εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 6.100 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Πληροφορίες  για τη STIRIXIS Group

Η STIRIXIS Group είναι μια διεθνώς βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει ολιστικές επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία. Δημιουργεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται business concepts σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του λιανικού εμπορίου, F&B, και στη βιομηχανία της φιλοξενίας και αναψυχής. Η STIRIXIS Group παρέχει στους πελάτες της πρακτικές συμβουλευτικού χαρακτήρα, στρατηγικής ανάπτυξης που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της υλοποίησης, καθώς και τις εκτελεστικές δεξιότητες που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών πλαισίων. Παρέχει πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τα τελευταία 20 χρόνια, από 500 έργα που έχει υλοποιήσει σε 22 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Σήμερα η STIRIXIS Group έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Βουκουρέστι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.stirixis.com.

 

White Background - Black Text

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;