Skip to main content

Daikin Academy Θεσσαλονίκης 16.05.2018

DAIKIN ACADEMY

 ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ

Με τα εγκαίνια του πρωτοποριακού κέντρου εκπαίδευσης στη Θέρμη

 

Το σύγχρονο εκπαιδευτικό της κέντρο στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η  Daikin Hellas, στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης που κάνει για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου.

Η Daikin αποτελεί την επιλογή των ειδικών διεθνώς για ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης και επαγγελματικής ψύξης, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα ευέλικτων και καινοτόμων προϊόντων για κάθε τύπο κτιρίου που παρουσιάζονται στις νέες εγκαταστάσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης του Βελγίου κ. Luc Liebaut και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Chairman της Daikin Europe κ. Frans Hoorelbeke, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης.

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρέσβης του Βελγίου κ. Luc Liebaut αναφέρθηκε στην παρουσία της Daikin στην Ελλάδα: «Η εταιρία παρέμεινε στη χώρα, ενίσχυσε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και συνέχισε να πιστεύει στη χώρα. Τα σημερινά εγκαίνια του εκπαιδευτικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη αντανακλούν την εμπιστοσύνη της εταιρίας στην Ελλάδα. Αντανακλούν επίσης την πάγια πεποίθησή της ότι είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά στους πελάτες σου και τους τοπικούς αντιπροσώπους, μιας περιοχής με ξεχωριστή και υπερήφανη ταυτότητα».

Με τη σειρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας χαιρέτισε την επένδυση της Daikin Hellas αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επικροτώ την απόφαση της Daikin Hellas να επενδύσει στην περιοχή μας. Με την ευχή αυτή η επένδυση να είναι η αρχή περισσότερων επενδύσεων από την πλευρά της μητρικής εταιρίας. Είναι διαρκής επιδίωξή μας ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε επιχειρηματικό κόμβο των Βαλκανίων και βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό της επιχειρηματικής κοινότητας για να υλοποιήσουμε μαζί αυτό το όραμα».

Στη δέσμευση της Daikin Hellas για συνεχή εξέλιξη και γνώση αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas κ. Ηλίας Κατσούλης: «Tα εγκαίνια του πρότυπου εκπαιδευτικού κέντρου Daikin Academy στη Θεσσαλονίκη είναι ένα σημαντικό ορόσημο της μακροχρόνιας πορείας της Daikin Hellas στη χώρα μας. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί για εμάς ένα κομβικό σημείο στον επενδυτικό και εμπορικό μας χάρτη, που θα λειτουργήσει σαν πόλος συγκέντρωσης των συνεργατών και αντιπροσώπων μας στη Βόρεια Ελλάδα. Η σχέση μας άλλωστε μαζί τους είναι το μυστικό της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Στη Daikin πιστεύουμε ότι μόνο με ευελιξία και συνεχή επένδυση στη γνώση, μπορούμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Ακριβώς, όπως και οι συσκευές μας, επιδεικνύουμε σαν εταιρία μία ευελιξία παντός καιρού και επιχειρηματικού κλίματος.»

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα εντρυφούν αποτελεσματικά στη φιλοσοφία και το όραμα της Daikin  και έχουν στη διάθεσή τους τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα του κλάδου για hands on εμπειρίες και εξάσκηση. Ήδη στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό κέντρο στο Μαρούσι, που εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρία,  έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 300 επαγγελματίες από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα.

 

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2015 άγγιξε τα €15.366 δις συνολικά και τα €2.109 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.800 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 6.100 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Related articles

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;