Skip to main content

Daikin ΔΤ_Δύο Νέα Καταστήματα

Ενισχύεται το δίκτυο καταστημάτων Daikin Blue Dealer Plus

Η εταιρία συνεχίζει το δυναμικό αναπτυξιακό της πλάνο με δύο νέα καταστήματα

Δύο νέα καταστήματα Blue Dealer Plus σε Νέα Ιωνία και στο κέντρο της Αθήνας έρχονται να προστεθούν στο δίκτυο της Daikin Hellas, προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση μέσα από ένα πρωτοποριακό concept αγορών.

Το concept Blue Dealer Plus, που έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας, Stirixis Group, αντανακλά τη νέα προσέγγιση της εταιρίας στην ενίσχυση της εμπειρίας αγοράς.

Κάθε κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα: ένα αφιερωμένο στις λύσεις κλιματισμού και το άλλο στις λύσεις θέρμανσης. Η αντίθεση αυτή ενισχύει την τεχνογνωσία της Daikin και την προϊοντική της γκάμα, που διασφαλίζει συνθήκες άνεσης παντός καιρού.

Πέρα από την εντυπωσιακή του διακόσμηση και τις μοναδικές συνθήκες άνεσης που προσφέρει, το concept καταστημάτων Blue Dealer Plus έχει εμπλουτιστεί με state of the art τεχνολογίες  όπως ψηφιακές οθόνες με στόχο να ενισχύσει τη βιωματική εμπειρία των επισκεπτών.

Συνολικά η Daikin Hellas διαθέτει σήμερα 6 καταστήματα Blue Dealer Plus, ενώ ο στόχος είναι να φτάσουν τα 18 μέσα στην επόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του στρατηγικού Πλάνου της εταιρίας Fusion 2020. H εταιρία καταγράφει σταθερά εντυπωσιακό growth rate της τάξεως του 113% για το 2017 και 124% για το 2018.

Με αφορμή την προσθήκη των νέων καταστημάτων στο δίκτυο Daikin Blue Dealer Plus, η κ. Χριστίνα Αντωνίου Διευθύνουσα Σύμβουλος της Daikin Hellas δήλωσε: «Το όνομα της Daikin είναι συνυφασμένο διεθνώς με την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή στον κλάδο των λύσεων κλιματισμού, θέρμανσης και ψύξης. Η Daikin Hellas εμπνέεται από αυτή τη φιλοσοφία και ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων Blue Dealer Plus με ένα concept που αντανακλά το μέλλον της λιανικής στον κλάδο. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα νέα καταστήματα και απόλυτα αφοσιωμένοι στο όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη».

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2017 άγγιξε τα €17.620 δις συνολικά και τα €2.8 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία

επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 78.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 7.600 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Related articles

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;