Skip to main content

ΔΤ_Η Daikin επιταχύνει τη μετάβαση προς τη βιωσιμότητα με τη νέα αντλία θερμότητας Daikin Altherma 3 H HT 28.01.2020

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός, η πολύ υψηλή απόδοση και η «σχεδόν» αθόρυβη λειτουργία αλλάζουν τα δεδομένα στην οικιακή θέρμανση

Η Daikin ανακοίνωσε την νέα προσθήκη στη σειρά αντλιών θερμότητας Daikin Altherma – την ολοκαίνουργια Daikin Altherma 3 H HT. Σχεδιασμένη ειδικά για να παρέχει υψηλή αποδιδόμενη ισχύ σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, η Daikin Altherna 3 H HT ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής κατοικίας Το νέο μοντέλο συμμορφώνεται πλήρως με τον αυστηρότερο κανονισμό για τα επίπεδα θορύβου BWP Schallrechner της Γερμανίας και διαθέτει έναν αθόρυβο συμπιεστή εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης σε οποιοδήποτε χώρο. Η μονάδα αποτελεί επίσης μια ιδανική αντικατάσταση του λέβητα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να διατηρούν την υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης. Η μονάδα έχει επίσης τη δυνατότητα ψύξης με τη χρήση μονάδων fan coils ή ενδοδαπέδιου δροσισμού.

Κορυφαία Απόδοση και Άνεση

Η νέα, φιλική προς το περιβάλλον Daikin Altherma 3 H HT, παρέχει υψηλά επίπεδα απόδοσης στις χαμηλότερες εξωτερικές θερμοκρασίες καθώς προσφέρει κορυφαίας ποιότητας θέρμανση ακόμα και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -25 ° C. Σε σχέση με άλλες αντλίες θερμότητας που επιβαρύνουν την κατανάλωση ρεύματος για να παρέχουν θερμότητα σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, η ολοκαίνουργια μονάδα παρουσιάζει τρομερή ανθεκτικότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες εξοικονομώντας έτσι μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Επίσης, η καινούρια αντλία θερμότητας εξασφαλίζει μέγιστη θερμοκρασία νερού προσαγωγής στους 70°C χάρη στη νέα τεχνολογία με scroll συμπιεστή με διπλό ψεκασμό Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν ένα κορυφαίο σύστημα θέρμανσης το οποίο ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές ανάγκες χρήσης.

Η Daikin εξελίσσοντας την οικολογικά υπεύθυνη τεχνολογία της εφαρμόζει και στη νέα μονάδα την τεχνολογία Blueevolution με R-32 για να επιτύχει υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, με 30% λιγότερη χρήση ψυκτικού υγρού.

 

Αθόρυβη Λειτουργία και Εντυπωσιακός Σχεδιασμός

Σε σχέση με τις μονάδες 1ης και 2ης γενιάς που ανήκουν στη σειρά αντλιών θερμότητας Daikin Altherma, το νέο μοντέλο διαθέτει έναν ανεμιστήρα αντί για δυο που λειτουργεί σε χαμηλότερη ταχύτητα και άρα παράγει λιγότερο θόρυβο. Τα πτερύγια του ανεμιστήρα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν αυξημένη ροή αέρα με χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Η μονάδα διαθέτει αντικραδασμική βάση με rubber pads και ενισχυμένη στήριξη για μειωμένη μετάδοση των δονήσεων ενώ περιλαμβάνει 3 επίπεδα ηχομόνωσης μαζί με ένα αφαιρούμενο κιτ από ηχομονωτικό υλικό και μεταλλικό περίβλημα για μείωση στο ελάχιστο του θορύβου του συμπιεστή.

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τις επίτoιχες μονάδες της Daikin να αναγνωρίζονται διεθνώς για τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους, η Daikin Altherma 3 H HT έχει ήδη βραβευτεί με τα iF DESIGN AWARD και Red Dot Design Award 2019. Συνδυάζοντας τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά με έναν ευπροσάρμοστο σχεδιασμό, το καινούριο μοντέλο διαθέτει μια μαύρη οριζόντια μάσκα που καλύπτει ολόκληρη την μπροστινή πλευρά κρύβοντας διακριτικά τον ανεμιστήρα και μειώνει τον λειτουργικό ήχο, ενώ το γκρίζο ματ φινίρισμα αντανακλά το χρώμα του εξωτερικού τοίχου ώστε η μονάδα να ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα. Ο κ. Βασίλης Κοκκίνης, μηχανικός πωλήσεων του τμήματος θέρμανσης της DAIKIN HELLAS και υπεύθυνος για τις αντλίες θερμότητας, δήλωσε σχετικά:  « Με τη νέα αυτή μονάδα η Daikin δείχνει το δρόμο προς μια νέα φιλοσοφία στις αντλίες θερμότητας. Η αρχή έγινε το 2006 με την εμφάνιση της πρώτης γενιάς Daikin Altherma και τις καινοτομίες που προστέθηκαν στις συμβατικές μέχρι τότε αντλίες θερμότητας από την εταιρεία. Το επόμενο μεγάλο βήμα ήταν το 2010 με την παρουσίαση στην αγορά του best seller μοντέλου της ελληνικής αγοράς, τη μονάδα υψηλών θερμοκρασιών, που λειτούργησε καταλυτικά στην διείσδυση των αντλιών θερμότητας στην αγορά θέρμανσης. Με τη νέα αυτή μονάδα η Daikin μετουσιώνει όλη την έρευνα και τεχνολογία δημιουργώντας ένα ακόμη κορυφαίο προϊόν.»

 

Πληροφορίες για την DAIKIN HELLAS

Η βιομηχανία DAIKIN HELLAS ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN HELLAS διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2015 άγγιξε τα €15.366 δις συνολικά και τα €2.109 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.800 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 6.100 εργάζονται στην DAIKIN HELLAS Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN HELLAS στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

DAIKIN HELLAS Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN HELLAS ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN HELLAS Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN HELLAS Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN HELLAS με την επωνυμία: DAIKIN HELLAS Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;