Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ DAIKIN URURU SARARA

 

01 Ιουλίου 2020

Ο καθαρός αέρας στο χώρο μας είναι αναγκαιότητα

Η Daikin ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό κλίμα διαθέτει στην ελληνική αγορά τις πιο πρωτοποριακές συσκευές για οικιακή χρήση

Σε μία περίοδο που η εξασφάλιση υγιεινού περιβάλλοντος στο σπίτι μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η Daikin ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα, διαθέτει μέσα από το δίκτυο των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα τις ιδανικές προτάσεις για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση υγιεινού και καθαρού αέρα στο σπίτι τους.

Η ζήτηση για συσκευές που εγγυώνται καθαρό αέρα στο σπίτι, όπως φανερώνει και η κίνηση στα καταστήματα στην εποχή μετά την έναρξη της πανδημίας, είναι αυξημένη, στοιχείο που καταδεικνύει πως ο απόλυτα καθαρός αέρας δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ειδικοί της Daikin έχουν τη λύση:

Ururu Sarara, το καλύτερο κλιματιστικό της αγοράς

Το κλιματιστικό Ururu Sarara της Daikin σας επιτρέπει να θερμαίνετε και να δροσίζετε οποιονδήποτε χώρο γρήγορα και αποδοτικά, ελέγχοντας παράλληλα τα επίπεδα υγρασίας και ανανεώνοντας τον αέρα δημιουργώντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον. Επιπρόσθετα, η κατοχυρωμένη τεχνολογία Flash Streamer της Daikin εγγυάται καθαρό αέρα στο χώρο σας ακόμη και με κλειστά παράθυρα. Ποια είναι όμως τα στοιχεία εκείνα που διαφοροποιούν τη συγκεκριμένη συσκευή από κάθε άλλο κλιματιστικό που κυκλοφορεί;

Φιλοσοφία της Daikin είναι ότι η θερμοκρασία δεν καθορίζει πάντα την αίσθηση της άνεσης που νιώθουμε. Ως εκ τούτου, σχεδιάζοντας το Ururu Sarara το Τμήμα R&D της εταιρίας εφάρμοσε μία ολιστική προσέγγιση που εξασφαλίζει απόλυτες συνθήκες άνεσης κατά τη χρήση. Σε αυτό το πλαίσιο, το Ururu Sarara της Daikin προσφέρει μια πλήρη οικιακή λύση κλιματισμού παρέχοντας ψύξη, θέρμανση, καθαρισμό αέρα, αερισμό, ύγρανση και αφύγρανση.

Ειδικότερα το Ururu Sarara της Daikin είναι το μοναδικό κλιματιστικό της αγοράς που διαθέτει τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

·         Εξαιρετικά αποτελεσματικό αερισμό: ανανεώνει τον αέρα του χώρου. Ο προσαγόμενος φρέσκος αέρας διοχετεύεται μέσω ξεχωριστής σωλήνας από το εξωτερικό μηχάνημα στον χώρο αφού πρώτα προκλιματιστεί.

·         Σύστημα ύγρανσης URURU: διατηρεί την υγρασία σε επίπεδα που εξασφαλίζουν άνεση τροφοδοτώντας τον εσωτερικό χώρο με υγρασία που παραλαμβάνει από το εξωτερικό περιβάλλον δίχως ξεχωριστή παροχή νερού

·         Σύστημα αφύγρανσης SARARA: διατηρεί το εσωτερικό περιβάλλον άνετο και καθαρό απομακρύνοντας την υγρασία από τον αέρα χωρίς να ελαττώνει τη θερμοκρασία

·         Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό αέρα: βελτιώνει την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους χάρη στην τεχνολογία Flash Streamer της Daikin.

·         Νυχτερινή λειτουργία που εξοικονομεί ενέργεια, αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας

·         Ταχεία ψύξη ή θέρμανση με την επιλογή της ισχυρής λειτουργίας

·         Λειτουργία Comfort και έξυπνοι αισθητήρες  που διασφαλίζουν άνεση και εξοικονόμηση δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αποφεύγοντας τα ανεπιθύμητα ρεύματα αέρα

·         Αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής μονάδας: Το κουμπί “Silent” (Αθόρυβη λειτουργία) του τηλεχειριστηρίου μειώνει την ηχητική στάθμη λειτουργίας της εσωτερικής μονάδας κατά 3Db

·         Φίλτρο καθαρισμού αέρα από τιτάνιο με επικάλυψη απατίτη που απορροφά τα μικροσκοπικά σωματίδια, αποσυνθέτει και εξουδετερώνει τις οσμές.

·         Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο καθαρισμού αέρα με ειδικό βουρτσάκι και δοχείο αποθήκευσης σκόνης που εξασφαλίζει σταθερή παροχή αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας κατά 25%.

·         Τρισδιάστατη ροή αέρα που συνδυάζει την αυτόματη οριζόντια και κάθετη κίνηση των πτερυγίων για αποτελεσματικότερη διανομή του αέρα ακόμα και σε μεγάλους χώρους.

·         Λειτουργία ύγρανσης, λειτουργία ευχάριστου δροσερού αέρα, λειτουργία άνετου ύπνου.

Καθαριστές αέρα Daikin για κάθε χώρο

Για τους καταναλωτές που δεν επιθυμούν να αγοράσουν κλιματιστικό, οι ειδικοί της Daikin προτείνουν την πιο οικονομική και ευέλικτη λύση ενός καθαριστή αέρα από τη γκάμα της ο οποίος παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:

·         Καθαρό και υγιεινό αέρα: οι καθαριστές αέρα Daikin συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων άσθματος και αλλεργιών, 'προστατεύοντας' ουσιαστικά το ανοσοποιητικό και την υγεία σας με την απομάκρυνση των σωματιδίων σκόνης και γύρης από τον αέρα καθώς και αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών.

·         Έλεγχο της υγρασίας του χώρου σας: η τεχνολογία της Daikin διαχειρίζεται την υγρασία του χώρου σας διατηρώντας τον σε ελεγχόμενα επίπεδα προστατεύοντάς σας από την ξηροδερμία αλλά και το στεγνό, τραχύ λαιμό. 

·         Περιβάλλον με φρεσκάδα: οι καθαριστές αέρα της Daikin ελέγχουν και εξουδετερώνουν τις οσμές του χώρου σας και έτσι ο χώρος σας θα μυρίζει φρεσκάδα δημιουργώντας την αίσθηση της καθαριότητας. 

Η γκάμα καθαριστών αέρα της Daikin περιλαμβάνει δύο εξελιγμένα προϊόντα:

1.       Καθαριστής αέρα MC55W τεχνολογίας Daikin Flash streamer

Η μοναδική διπλή μέθοδος καθαρισμού της DAIKIN συνδυάζει τον καθαρισμό του αέρα εξωτερικά της μονάδας με διοχέτευση ιόντων ισχυρής οξειδωτικής δράσης αλλά και εσωτερικά με την καινοτόμο  τεχνολογία Flash Streamer η οποία εξουδετερώνει τα παθογόνα σωματίδια που κατακρατούνται στο ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης. Τέλος, το αποσμητικό φίλτρο απορροφά και αποσυνθέτει τις οσμές ενώ χάρη στην συνεχή αναζωογόνησή της απορροφητικής του ικανότητας δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

2.       Καθαριστής-ιονιστής αέρα MCK55W με λειτουργία ύγρανσης Daikin Ururu

Ο κορυφαίος καθαριστής αέρα Daikin Ururu καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα του χώρου σας

Σε μία εποχή που οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται απόλυτα τη σύνδεση της ποιότητας του αέρα με την ευεξία, την άνεση, την παραγωγικότητα, αλλά κυρίως την υγεία μας, το κλιματιστικό Ururu Sarara και οι προτάσεις από την γκάμα καθαριστών αέρα με την εγγύηση αξιοπιστίας και την εμπιστοσύνη που συνοδεύει το όνομα της Daikin, αποτελούν την πιο premium επένδυση για το χώρο σας.

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2019 ξεπέρασε τα €20 δις συνολικά και τα €2.1 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 80.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 6.100 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι και οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για μέγιστη εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 το Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ 

Αγ. Κωνσταντίνου 50, 151 24, Μαρούσι

T: +30 210 8761300, F: +30 210 8761400, E: info@daikin.gr

www.daikin.gr

www.facebook.com/company/daikin.greece

 

Related articles

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;