Skip to main content

Νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων

Νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων DAIKIN.

Μια νέα, ευέλικτη πρόταση που καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

Αναλογιζόμενη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις  που επικρατούν, η DAIKIN εισάγει στην αγορά τη νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων και Υπηρεσιών, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις στον τομέα της ψύξης.

Η νέα Υπηρεσία, είναι άμεση διαθέσιμη, προσφέρει πληθώρα προϊόντων που εκτείνονται από λίγα kW μέχρι MW, κάτι που είναι άκρως ανταγωνιστικό στην αγορά.

Φυσικά υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επιλέξει την υπηρεσία προσωρινής ψύξης: Για παράδειγμα:

1.  Ως λύση έκτακτης ανάγκης: Για παράδειγμα, αν ένα σύστημα ψύξης έχει βλάβη λόγω φυσικής καταστροφής ή λόγω βλάβης εξοπλισμού. Χάρη στην προσωρινή ψύξη, το σύστημα επανέρχεται στη σωστή λειτουργία.

2.  Για ψύξη σε ετοιμότητα: Για κρίσιμες εφαρμογές και διαδικασίες, ενισχύοντας κάποια κατασκευή ή χημική διεργασία, όπως όταν ελαττώνεται το πλεόνασμα εφεδρείας ενός νοσοκομείου ή μιας βιομηχανίας.

3.        Σε ειδικές περιπτώσεις: η DAIKIN υποστηρίζει και αυτή την περίπτωση δημιουργώντας άνετο κλίμα, σε σπίτια ή άλλους χώρους προσφέροντας μια άμεση και γρήγορη λύση.

4.       Σε περιπτώσεις διακύμανσης φορτίου ψύξης: Κατά τη διάρκεια της επέκτασης μιας εγκατάστασης, είναι βασική ως προϋπόθεση η δοκιμή του εξοπλισμού. Όταν όμως δεν υπάρχει επάρκεια φορτίου για να παραμείνουν οι ψύκτες σε λειτουργία, αυτή η λύση ενοικίασης είναι ιδανική: Χαρίζει επαρκές φορτίο και ενεργειακή αποδοτικότητα, βοηθώντας να ολοκληρωθεί η επέκταση της κατασκευής.

Επιπλέον, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν την απόδοση ενός συστήματος, αυτό αποτελεί άλλη μια λύση χάρη στην προσωρινή ψύξη DAIKIN.

Άλλωστε αυτό βοηθάει την αύξηση της απόδοσης της ψύξης και προσφέρει οικονομία, εφόσον μειώνεται η ανάγκη αγοράς τυχόν επιπρόσθετου εξοπλισμού ψύξης, που είναι πολύ πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

5.    Ως παροχή ψύξης κατά τις προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας: Η λύση προσωρινής ψύξης θεωρείται ιδανική μέχρι να τεθεί σε λειτουργία το αρχικό σύστημα ψύξης. Εξίσου σε περιπτώσεις ανακαίνισης, μετατροπής ή άλλης αντικατάστασης, οι πλήρεις δυνατότητες ψύξης, διατηρούνται στο μέγιστο.

Συγχρόνως, η μείωση Πάγιων Δαπανών καθώς και η βελτιστοποίηση των Λειτουργικών Εξόδων που παρέχονται χάρη στην πρωτοπόρο αυτή πρόταση, αποτελούν ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Νέας Υπηρεσίας Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων που βελτιώνει τη ζωή των κατόχων.

Το όραμα της εταιρείας επικεντρώνεται πάντα στον τελικό χρήστη, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα και υπηρεσίες για να ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι άλλα μεγάλα προτερήματα της Υπηρεσίας Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων για την ελληνική αγορά αποτελούν η άμεση διάθεση, το επαρκές απόθεμα και οι μοναδικές, ανταγωνιστικές τιμές.

Πέραν της ενοικίασης των Ψυκτικών Συγκροτημάτων, υπάρχουν κι άλλες καινοτομίες που θα αξίζει να αναφέρουμε. Προσφέρει επιπλέον μια πλειάδα δυνατοτήτων στον τελικό χρήστη όπως είναι οι υπηρεσίες μεταφοράς, ανύψωσης εξοπλισμού- όπου αυτή απαιτείται- γρήγορης εγκατάστασης καθώς και οι υπηρεσίες εκκίνησης εξοπλισμού, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την σωστή λειτουργία του συνολικού συστήματος ψύξης, σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης του εξοπλισμού. Εν ολίγοις, προσφέρει την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Η εταιρεία επενδύει σε Έρευνα και Εξέλιξη γύρω από τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες κλιματισμού του μέλλοντος. Έτσι, η μέγιστη άνεση, η αποδοτικότητα, ο έξυπνος έλεγχος των προϊόντων και υπηρεσιών και υψηλή ποιότητα, είναι κάποιες από τις βασικές τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν ένα υγιές κι ευχάριστο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε τo σύνδεσμο: https://www.daikin.gr/el_gr/service/daikin-rental-services-chillers.html

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2019 ξεπέρασε τα €20 δις συνολικά και τα €2.1 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 80.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 6.100 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι και οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για μέγιστη εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 το Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ 

Αγ. Κωνσταντίνου 50, 151 24, Μαρούσι

T: +30 210 8761300, F: +30 210 8761400, E: info@daikin.gr

www.daikin.gr

www.facebook.com/company/daikin.greece

www.linkedin.com/company/daikin-hellas

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;