Skip to main content

Εταιρικη υπευθυνοτητα

Η εταιρεία DAIKIN HELLAS μέσα στα πλαίσια των ενεργειών της είναι και η υποστήριξη της κοινωνίας που δραστηριοποιείται και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Μέσα από οργανισμούς με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, προσπαθεί να συμμετέχει με μικρές ενέργειες και να υποστηρίζει με αυτόν τον τρόπο την συνέχιση της  λειτουργία  τους. Ας στηρίξει ο καθένας μας με τον τρόπο του και η εταιρεία ως ομάδα.

>2012

DAIKIN Hellas SA: εταιρικη κοινωνικη ευθυνη

Με υπευθυνότητα, σεβασμό και κοινωνική ευαισθησία, η Daikin Hellas, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που μας χρειάζονται περισσότερο. Με άξονα την έννοια της κοινωνικής ευθύνης, έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα ένα σύνολο προσφορών σε διάφορους κοινωνικούς οργανισμούς, συλλόγους καθώς και ιδρύματα. Συγκεκριμένα: 

  • Στο Χαμόγελο του Παιδιού, το 2007  η Daikin Hellas δώρισε κλιματιστικά μηχανήματα ενώ το 2008 δώρισε 20 μονάδες κλιματισμού για τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου, τα σπίτια φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα καθώς και δωρεάν εγκατάσταση μέσω του δίκτυο διανομής (www.hamogelo.gr)
  • Το 2010 πραγματοποίησε δωρεά 2 κλιματιστικών μηχανημάτων στο  Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά» (www.unborn.gr)
  • Στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων προσέφερε κλιματιστικά μηχανήματα (www.sep.org.gr)
  • Το 2012, δώρισε 1 μονάδα κλιματισμού για χώρο πολλαπλών χρήσεων του Σώματος στους Αγ. Αναργύρους

2013

Προσφορά στο 17ο Νηπιαγωγείου Εύοσμου Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία Daikin δώρισε στο 17ο Νηπιαγωγείο Εύοσμου Θεσσαλονίκης, δύο κλιματιστικές μονάδες για την καλύτερη θέρμανση και ψύξη του χώρου όπου βρίσκονται σε καθημερινή βάση παιδιά προσχολικής ηλικίας. 
Τα παιδιά του νηπιαγωγείου για να δείξουνε την ευγνωμοσύνη τους έστειλαν στην εταιρεία μία ζωγραφιά με τις ευχαριστίες τους. Η ζωγραφιά αποτελεί μέρος της διακόσμησης του γραφείου της Daikin Hellas.

Στηριζοντασ Με Εργα Τουσ «Γιατρουσ Χωρισ Συνορα»

Στην εκδήλωση της Daikin Hellas στις 28.02.2013 για την παρουσίαση  καινούργιων προϊόντων,  η εταιρεία προσέφερε «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» ως εταιρικό δώρο στους συμμετέχοντες , ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τους « Γιατρούς χωρίς σύνορα». Η καμπάνια των Γιατρών χωρίς σύνορα με τις παστίλιες, είναι ένα πανευρωπαϊκό μήνυμα για υποστήριξη του καθενός μας στον πόνο των άλλων. Η Daikin Hellas, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το περιβάλλον και τον άνθρωπο θέλησε να μεταφέρει αυτό το μήνυμα σε όλους τους συνεργάτες της μέσα από το event.

Προσφορα Χαρασ Στο Χαμογελο Του Παιδιου

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Χαμόγελου του Παιδιού για την οικονομική του ενίσχυση, είναι και η πώληση αντικειμένων. Με στόχο την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου, η Daikin Hellas αγόρασε υλικό γραφείου για την εταιρεία αλλά και για ιδιωτική χρήση. Επιπλέον, το προσωπικό της εταιρείας προχώρησε σε αγορές σχολικών ειδών για τις οικογένειες τους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον σύλλογο.

Διπλα Στο Κοινωνικο Φαρμακειο Του Δημου Βυρωνα

Η έλλειψη υποστήριξης από το υπουργείο υγείας για τις κοινωνικές ομάδες που δεν διαθέτουν ασφάλιση και χρήματα για να αγοράσουν φάρμακα, υπήρξε το έναυσμα για να στηρίξουμε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βύρωνα. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 31.03.2013 με ιδιωτική πρωτοβουλία, το προσωπικό της εταιρείας και η ίδια η εταιρεία αγόρασαν φαρμακευτικό υλικό το οποίο και προμήθευσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στηρίζοντας έτσι τους οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας.

Δραστηριοτητεσ Εταιρικησ Κοινωνικησ Ευθυνησ Η Daikin Hellas Στηριζει Τον Ομιλο UNESCO

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Daikin Hellas, στηρίζει πάντα με σεβασμό τις ομάδες των συνανθρώπων μας που χρειάζονται συμπαράσταση και βοήθεια. Συνεπώς, η εταιρεία δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται δίπλα στο έργο του Ομίλου Unesco Πειραιώς & Νήσων Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ».  

Το συγκεκριμένο έργο είχε σκοπό να εξυπηρετήσει δεκάδες άπορες τρίτεκνες/πολύτεκνες οικογένειες, που χρειάζονταν στήριξη σε καθημερινή βάση (φαγητό, φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης). Οι δομές που δημιουργήθηκαν από τον Όμιλο σε συνεργασία με τους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος περιελάμβαναν τα εξής: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Εστιατόριο, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Ανοιχτό Κέντρο Διημέρευσης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο καθώς  και Κοινωνικό Λαχανόκηπο.  

H Daikin Hellas, ανταποκρινόμενη στη σημαντική αυτή προσπάθεια της UNESCO προσέφερε ένα σύνολο κλιματιστικών μηχανημάτων με στόχο την κάλυψη των αναγκών κλιματισμού των υποδομών καθώς και όλων των δομών του οργανισμού.  

Κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων των Δομών, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικαίας, Αλεξίου, η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, απένειμε Τιμητική Διάκριση στους χορηγούς.  

Ευχαριστούμε θερμά την UNESCO και τον Δήμο για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε σε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

2014

Έμπρακτα δίπλα στην ΕΔΟΚ (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΣΕΩΝ) στην Κεφαλονιά

Ο τραγικός σεισμός στην Κεφαλονιά κινητοποίησε πολλούς οργανισμούς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μην δράσει έμπρακτα σε αυτή την κοινωνική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα της ΕΔΟΚ, δώρισε τα μεταφορικά της ομάδας διάσωσης στη Κεφαλονιά με στόσο την άμεση υποστήριξη της τοπικής κοινότητας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. 

Ενέργεια ενίσχυσης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Στην εκδήλωση της Daikin Hellas για την παρουσίαση  καινούργιων προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε 11 Μαρτίου 2014 στο Village Cinemas  Athens Mall η εταιρεία αγόρασε mouse pads από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το προσέφερε ως εταιρικό δώρο στους συμμετέχοντες , ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα έσοδα του Οργανισμού. Ταυτόχρονα το προσωπικό της εταιρείας σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης φορούσε το βραχιόλι από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;