Skip to main content

Εξοικονόμησε ενέργεια & χρήματα με τη σωστή συντήρηση των κλιματιστικών & των αντλιών θερμότητας

Γνωρίζεις πως η σωστή συντήρηση και φροντίδα του κλιματιστικού και της αντλίας θερμότητας επεκτείνει τον χρόνο ζωής τους και βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου; 

Είναι γεγονός! Η ετήσια συντήρηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση όχι μόνο για τη σωστή λειτουργία τους, αλλά & για την ποιότητα του αέρα στο χώρο σου καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, εξοικονομώντας χρήματα, χρόνο και μειώνοντας το ανθρακικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Κάθε πότε χρειάζεται να κάνεις συντήρηση στις συσκευές σου;

Συνήθως ένα κλιματιστικό ή μια αντλία θερμότητας με κανονική χρήση εντός πενταετίας χρειάζεται συντήρηση κατ’ ελάχιστον μια φορά το χρόνο αναλόγως των συνθηκών λειτουργίας ιδανικότερα πριν μπει ο χειμώνας και το καλοκαίρι, εποχές όπου χρησιμοποιείται συχνά.

Δες πώς κερδίζεις από την συντήρηση του κλιματιστικού σου ή της αντλίας θερμότητας

Βελτίωση της απόδοσης 

Ο έλεγχος ομαλής λειτουργίας βοηθά στο να συνεχίσει το κλιματιστικό / αντλία θερμότητας να αποδίδει σωστά στις ανάγκες του χώρου σου, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα και κατ' επέκταση διασφαλίζεις εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας

Ακολουθώντας τις συμβουλές των εξειδικευμένων τεχνικών μας, διασφαλίζεις ιδανικές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αύξηση διάρκειας ζωής των συσκευών

Με την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση επεκτείνεις τον χρόνο ζωής των συσκευών σου και γλυτώνεις χρήματα από πιθανές δυσλειτουργίες, αλλά και χρόνο από έκτακτα ραντεβού.

Επιλέγοντας τη σωστή συντήρηση έχεις κάνει την καλύτερη επένδυση!

Επενδύοντας στην τακτική συντήρηση της συσκευής σου από το εξειδικευμένο δίκτυο της Daikin, εξασφαλίζεις την μακροζωία της, τη βέλτιστη αποδοτικότητα, την εξοικονόμηση χρημάτων και το σημαντικότερο, την αδιάλειπτη λειτουργία της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.  Έτσι, γεμίζεις ξεγνοιασιά και απολαμβάνεις την απόλυτη ισορροπία του χώρου σου καθημερινά! Αυτό είναι η καλύτερη επένδυση!

Βρες το πρόγραμμα συντήρησης που σου ταιριάζει. 

Παρακάτω μπορείς να βρεις το πακέτο συντήρησης της Daikin που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Total Care 10 (Maintenance & Warranty _ Split & Altherma)

Με το εν λόγω πακέτο, επεκτείνεις τη χρονική διάρκεια ισχύος της εγγύησης κατασκευαστή της συσκευής σου, στα 10 (δέκα) συνολικά έτη με κάλυψη στα ανταλλακτικά και την εργασία.

Επιπροσθέτως, περιλαμβάνει 9 (εννέα) ετήσιες συντηρήσεις από εξειδικευμένο τεχνικό με την αξιοπιστία και τη δέσμευση στην ποιότητα υπηρεσιών της Daikin Hellas, ώστε να απολαμβάνεις πάντα την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σου. Για τον έγκαιρο προγραμματισμό & τη δρομολόγηση της ετήσιας συντήρησης, θα λάβεις υπενθύμιση στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση.

Έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς το συγκεκριμένο πακέτο εντός 1 (ενός) έτους από την ημερομηνία εκκίνησης του συστήματος σου, όπως αυτή έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα Stand By Me.

Daikin Care 

Το εν λόγω πακέτο, περιλαμβάνει ετήσιο έλεγχο από εξειδικευμένο τεχνικό με την αξιοπιστία και τη δέσμευση στην ποιότητα υπηρεσιών της Daikin Hellas, ώστε να απολαμβάνεις πάντα την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σου. Για τον έγκαιρο προγραμματισμό & τη δρομολόγηση της ετήσιας συντήρησης, θα λάβεις υπενθύμιση στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση.

Έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς το συγκεκριμένο πακέτο εντός 1 (ενός) έτους από την ημερομηνία εκκίνησης του συστήματος σου, όπως αυτή έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα Stand By Me.

Warranty 10 ( Warranty_ Split & Altherma)

Με το εν λόγω πακέτο, επεκτείνεις τη χρονική διάρκεια ισχύος της εγγύησης κατασκευαστή της συσκευής σου, στα 10 (δέκα) συνολικά έτη, ώστε να απολαμβάνεις πάντα την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της, είναι η ετήσια συντήρηση του συστήματός σου από αδειούχο / πιστοποιημένο τεχνικό & η ανάρτηση της τεχνικής έκθεσης στην πλατφόρμα του Stand By Me.

Έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς το συγκεκριμένο πακέτο εντός 1 (ενός) έτους από την ημερομηνία εκκίνησης του συστήματος σου, όπως αυτή έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα Stand By Me.

Συντήρηση Αντλιών Θερμότητας

Πραγματοποίησε τη συντήρηση στο σύστημα Θέρμανσης σου,  με την αξιοπιστία & τη δέσμευση στην ποιότητα των υπηρεσιών της Daikin Hellas

Λίστα ενεργειών που υλοποιούνται:

 1. Έλεγχος λειτουργίας συστήματος
 2. Έλεγχος ιστορικού βλαβών
 3. Τοποθέτηση καταγραφικού εργαλείου για έλεγχο αισθητηρίων πίεσης και θερμοκρασίας.
 4. Πλήρης έλεγχος της κατάστασης των μονάδων (εξωτερικά και εσωτερικά) και της εγκατάστασης.
 5. Έλεγχος ηλεκτρολογικών συνδέσεων , και έλεγχος ρελέ εφεδρικών αντιστάσεων.
 6. Έλεγχος και καθαρισμός υδραυλικών εξαρτημάτων.
 7. Δοκιμαστική λειτουργία επενεργητών συστήματος.
 8. Έλεγχος λειτουργίας συστήματος, και έλεγχος ρυθμίσεων συστήματος (πχ αντιστάθμιση, ρύθμιση των ΖΝΧ).

Οι παραπάνω εργασίες αφορούν τη συντήρηση μόνο του των μονάδων και του εξοπλισμού που τις συνοδεύει και όχι το υπόλοιπο κύκλωμα (όπως fan coil, ενδοδαπέδια, κλπ) και τους αυτοματισμούς (πίνακες αυτονομίας κλπ).

Συντήρηση Κλιματιστικών Τοίχου

Πραγματοποίησε τη συντήρηση στη μονάδα σου , με την αξιοπιστία & τη δέσμευση στην ποιότητα των υπηρεσιών της Daikin Hellas.

Λίστα ενεργειών που υλοποιούνται :

 1. Πλήρης έλεγχος της κατάστασης των μονάδων (εξωτερικά και εσωτερικά) και της εγκατάστασης
  1.     Έλεγχος διαβρώσεων μεταλλικών μερών
  2.     Κατάσταση μονώσεων σωληνώσεων
  3.     Σημάδια λαδιού
  4.     Έλεγχος ότι η αποχέτευση δεν έχει συνδεθεί σε αποχέτευση λυμάτων
  5.     Καθαρισμός πατώματος εξωτερικής μονάδας
 2. Έλεγχος και σύσφιξη ηλεκτρολογικών συνδέσεων
 3. Καθαρισμός φίλτρων, στοιχείων και πλαστικών μερών με πιστοποιημένο, εγκεκριμένο για χρήση σε κλιματιστικά και φιλικό προς το περιβάλλον χημικό
 4. Απολύμανση της εσωτερικής μονάδας με κατάλληλα, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για χρήση σε κλιματιστικά
 5. Έλεγχος λειτουργίας συστήματος