Επιτέλους, ξανά μαζί

Daikin_Header_LP_STAGE 1_Family_Friends_SOUTH_EL.jpg

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ

Απολαύστε ξανά μοναδικές στιγμές μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, χάρη στους Καθαριστές Αέρα της Daikin. Αφήστε την ανησυχία για ιούς, βακτήρια και αλλεργίες στο παρελθόν. Τώρα φροντίζουμε εμείς τον αέρα του εσωτερικού σας χώρου, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε σε αυτούς που σας έλειψαν περισσότερο.

Daikin_AIR_PURIFIER_FULL_FILM_01_MASTER.wmv

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Αναπνεύστε ελεύθερα, φροντίζουμε εμείς για την υγιεινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας!

Οι Καθαριστές Αέρα της Daikin εξασφαλίζουν στον χώρο σας πιο καθαρό, υγιεινό και φρέσκο αέρα.

Air purifier_Daikin-HQ2383.png

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Οι Καθαριστές Αέρα της Daikin προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα συνδυάζοντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Streamer και την ενεργή εκκένωση ιόντων πλάσματος με φίλτρα HEPA υψηλής απόδοσης.

Το αποτέλεσμα είναι υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα για όλους.

Air Purifier_6 friends - South_Installation picture_004.jpg

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ;

Οι Καθαριστές Αέρα της Daikin μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, απομακρύνοντας από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης και κατακρατώντας το 99% των βακτηρίων και ιών που μεταφέρονται με τον αέρα.

bg_header.jpg

Νews Alert: Οι Καθαριστές Αέρα της Daikin αποτελεσματικοί απέναντι στους αναπνευστικούς ιούς σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pasteur de Lille.

Ανακαλύψτε τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στον ανθρώπινο κορωνοϊό HCoV-229E και τη γρίπη H1N1 από το Ινστιτούτο Pasteur de Lille και μάθετε πώς οι Καθαριστές Αέρα της Daikin αποτελούν ένα επιπλέον μέτρο καταπολέμησης των αναπνευστικών νόσων.

Daikin Streamer

Ανακαλύψτε τους Καθαριστές Αέρα μας

MC55W.jpg

Καθαριστής Αέρα με τεχνολογία Streamer

Η τεχνολογία μας Streamer φιλτράρει τα σωματίδια που μεταφέρονται με τον αέρα και εγκυμονούν συχνά σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

MCK55W.jpg

Καθαριστής Αέρα Ururu με Streamer

Ο Καθαριστής Αέρα Daikin Ururu καθαρίζει και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του αέρα στο σπίτι σας. Απλώς γεμίζετε περιστασιακά το δοχείο 2.7 λίτρων και αυτό θα υγράνει τον αέρα στον χώρο σας με μέγιστο ρυθμό 500ml/ώρα.

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ ΤΗΣ DAIKIN


Αφήστε μας να καθαρίσουμε τον αέρα και τη σκέψη σας από ιούς, βακτήρια και αλλεργίες!

Daikin Clean Air. Because we care.