Skip to main content

Stand By Me Πάντα σε κλίμα ασφάλειας

Κάποιοι θυμόμαστε την ταινία, άλλοι το ομώνυμο τραγούδι! Σίγουρα όμως όλοι μας νιώθουμε αυτό το ίδιο, feelgood συναίσθημα. Αυτό επιτυγχάνει και το νέο πρόγραμμα Stand By Me της DAIKIN παρέχοντας σιγουριά, υποστήριξη και χρηστικότητα. 

Με δωρεάν* επέκταση εγγύησης +2 έτη, αντικατάσταση εξαρτημάτων, άμεση τεχνική υποστήριξη και νέα ειδικά πακέτα συντήρησης,

ο χώρος σου αποκτά ένα μοναδικό κλίμα άνεσης και ασφάλειας.

Δίπλα σου με σημαντικά πλεονεκτήματα

Η DAIKIN στέκεται δίπλα σου για όποιο ζήτημα προκύψει με τη μονάδα σου, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα Stand By Me σου προσφέρει κορυφαία προνόμια, όπως νέα ειδικά πακέτα συντήρησης σχεδιασμένα ειδικά για τη μονάδα σου, δωρεάν* επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, άμεση ανταπόκριση σε τεχνικά ζητήματα και επιπλέον εγγύηση για εξαρτήματα. Πάνω απ’ όλα όμως, σε γεμίζει ξεγνοιασιά ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις απόλυτη ισορροπία στην ατμόσφαιρα του χώρου σου.

Κέρδισε δωρεάν* επέκταση εγγύησης και πολλά ακόμα προνόμια!

Καταχώρισε εδώ τη νέα σου μονάδα DAIKIN σε 4 απλά βήματα

1. Ζήτησε από τον εγκαταστάτη σου τον προσωπικό σου κωδικό.

2. Καταχώρισέ τον στην πλατφόρμα standbyme.daikin.gr 
3. Συμπληρώστε την online φόρμα και ενημέρωσε το προφίλ σου.
4. Δες συγκεντρωμένα τα στοιχεία της μονάδας σου και τα διαθέσιμα πακέτα υπηρεσιών. 

Πώς λειτουργεί;

Η υπηρεσία Stand By Me εμφανίζει την ταυτότητα των εγκατεστημένων Daikin μονάδων σου (σειριακούς αριθμούς, ημερομηνία εγκατάστασης κι εκκίνησης, στοιχεία του εγκαταστάτη κ.α.), μπορεί να προγραμματίσει τις τακτικές συντηρήσεις της μονάδας σου, να κρατήσει αρχείο κάποιας επισκευής που έγινε, να δώσει πρόσβαση στον εγκαταστάτη, να παρέμβει στις ρυθμίσεις από την έδρα του και πολλά ακόμη.

Με την DAIKIΝ  καθημερινά στο πλευρό σου

Δωρεάν* επέκταση εγγύησης

“Και όταν τελειώσει η εγγύηση, τι κάνουμε;” θα έχεις αναρωτηθεί σίγουρα, ειδικά κατά τη διαδικασία αγοράς μιας νέας συσκευής που αποτελεί επένδυση για τον χώρο σου. 

Η DAIKIN είναι πάντα εδώ και ακούει τις ανάγκες σου, παρέχοντας επέκταση της εγγύησης κατά 2 έτη.

Έτσι, η εγγύηση ισχύει πλέον για 5 έτη αντί για 3 της αρχικής με κανένα επιπλέον κόστος*. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται αμέσως μετά την καταχώριση της μονάδας DAIKIN και καλύπτει εξαρτήματα και εργασία. 

Επέκταση εγγύησης

To πρώτο πλεονέκτημα του Stand By Me είναι η δωρεάν* επέκταση εγγύησης:

✓ Iσχύει για service και για εξαρτήματα

✓ Eνεργοποιείται αμέσως μετά την εγγραφή και ισχύει από την ημερομηνία εκκίνησης της μονάδας

Αντικατάσταση Εξαρτημάτων

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μη χρησιμοποιήσεις γνήσια ανταλλακτικά DAIKIN, σε ενδεχόμενο βλάβης. 

Όντας στο πρόγραμμα Stand By Me απολαμβάνεις εξαιρετικές υπηρεσίες, ενώ ακόμα και σε ενδεχόμενο αντικατάστασης εξαρτημάτων έχεις εξασφαλισμένες προσιτές τιμές ανταλλακτικών και αναλωσίμων. Έτσι, μπορείς να επισκευάσεις τη μονάδα σου με αυθεντικά ανταλλακτικά DAIKIN, μέσα από έναν επίσημο συνεργάτη τεχνικής εξυπηρέτησης από το δίκτυό μας, πανελλαδικά. 

Το Stand By Me εγγυάται ότι:

✓Κάθε ελαττωματικό εξάρτημα αντικαθίσταται άμεσα

✓Αποφεύγονται δυσάρεστες και αναπάντεχες χρεώσεις

✓Εξασφαλίζονται η μεγάλη διάρκεια ζωής, η ομαλή λειτουργία και όλα τα υπόλοιπα οφέλη μίας εγκατάστασης Daikin

Έχει αξιόπιστη υποστήριξη από άρτια καταρτισμένους συνεργάτες Daikin

Οι συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης της DAIKIN χρησιμοποιούν αποκλειστικά πιστοποιημένα ανταλλακτικά DAIKIN και διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για την επίλυση όλων των ενδεχόμενων προβλημάτων.

Stand By Me σημαίνει ξέγνοιαστη λειτουργία και αξιοπιστία με μοναδικά πακέτα συντήρησης και συνδυαστικά!

Δεν χρειάζεται να μας ειδοποιήσεις εσύ για τη συντήρηση της συσκευής σου. Σε ειδοποιούμε εμείς!

Αφού εγγραφεί η μονάδα σου στο Stand by Me μπορείς να επιλέξεις κατάλληλα προγράμματα συντήρησης, ενώ για ακόμα περισσότερη ξεγνοιασιά υπάρχουν και συνδυαστικά προγράμματα που περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης έως και τα 10 χρόνια μαζί με τις ετήσιες συντηρήσεις της μονάδας σου. 

Οι επίσημοι συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης της DAIKIN ειδοποιούνται αυτόματα όταν η μονάδα σου έχει εγγραφεί στην πλατφόρμα standbyme.daikin.gr Η τακτική και έγκαιρη συντήρηση εξασφαλίζει εκτός από την τέλεια λειτουργία της εκάστοτε μονάδας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους της, άρα και περισσότερη οικονομία για σένα καθημερινά. Παράλληλα διασφαλίζεις τη μακροζωία της μονάδας σου ώστε να απολαμβάνεις το ιδανικό, By Daikin, κλίμα για πολλά χρόνια!

Άμεση ανταπόκριση από τους συνεργάτες της Daikin

Οι συνεργάτες της Daikin ειδοποιούνται αυτόματα για την ανάγκη συντήρησης σε εγκαταστάσεις που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται:

✓Γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη

✓Διαχείριση όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με την εγκατάσταση, όπως έγγραφα και αρχεία παρακολούθησης και συντήρησης κ.α.

✓Άμεση πρόσβαση σε σωστή πληροφόρηση η οποία συνεισφέρει στην άψογη υποστήριξη

Έχεις το δικό σου ψηφιακό αρχείο

Με την υπηρεσία Stand By Me, παρακολουθείς συνεχώς όλα όσα σχετίζονται με τη μονάδα σου και έχεις συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Στην υπηρεσία έχετε πρόσβαση εσύ και ο συνεργάτης της DAIKIN που εγκατέστησε την μονάδα σου, ενώ μπορείς να διαχειριστείς τα έγγραφα καταχώρισης της μονάδας σου, αρχεία συντήρησης, σχόλια service και πολλά άλλα. Η εύκολη πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες βοηθά τον εκάστοτε συνεργάτη της DAIKIN να παρέχει γρήγορη και εξαιρετικά ποιοτική εξυπηρέτηση.

Μην ξεχνάς! Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις όλα τα προνόμια της υπηρεσίας Stand By Me, είναι
η καταχώριση της μονάδας στην
 πλατφόρμα.

Μάθε περισσότερα για το Stand By Me εδώ.

 

*Τα επιπλέον 2 χρόνια δωρεάν εγγύησης αφορoύν αγορά από το προτεινόμενο δίκτυο συνεργατών Blue Dealer.