Skip to main content

Τέλεια ισορροπία στην ατμόσφαιρα του χώρου σου

Ανακάλυψε όλες τις τεχνολογίες που προσφέρουν το απόλυτο Climate Balance 

Είναι δύσκολο να χωρέσει όλη η τεχνολογία Daikin σε ένα και μόνο blog! 

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην “φωτίσουμε” τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των καινοτομιών της Daikin που χαρίζουν τέλεια ισορροπία άνεσης, θερμοκρασίας και ποιότητας αέρα στον χώρο σου.

Πάμε να τις ανακαλύψουμε;

 

Flash Streamer

Εξελιγμένη τεχνολογία για κορυφαία εσωτερική ατμόσφαιρα.

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρόνια για την ενεργοποίηση χημικών αντιδράσεων με τα μόρια αέρα, το Flash Streamer απομακρύνει αλλεργιογόνα όπως η γύρη και οι μύκητες προσφέροντας πιο φρέσκο, πιο υγιεινό και πιο καθαρό αέρα.

Παράλληλα, το αποσμητικό φίλτρο από τιτάνιο αποσυνθέτει οσμές όπως για παράδειγμα του καπνού ή των κατοικιδίων.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο, ότι η τεχνολογία Streamer της Daikin απενεργοποιεί περισσότερο από το 99,9% του νέου κορωνοϊού (SARS-CoV-2).

 

Coanda Airflow

Δεν είναι απλώς μια τεχνολογία είναι… φαινόμενο.

Όλοι το έχουμε ζήσει κάποια στιγμή, στο σπίτι ή το γραφείο. Κάποιοι μπορεί να κρυώνουν και κάποιοι να ζεσταίνονται ενώ είναι την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο! 

Εδώ έρχεται το Coanda να δώσει τη λύση.

Το φαινόμενο Coanda βελτιστοποιεί τη ροή αέρα, παρέχοντας καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας σε όλο το δωμάτιο. Ουσιαστικά κατευθύνει τον ψυχρό αέρα προς τα πάνω για ταχύτερη απόδοση ψύξης και αντίστοιχα τον θερμό αέρα προς τα κάτω για γρηγορότερη θέρμανση.

Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένες περσίδες, η εστιασμένη ροή αέρα εξασφαλίζει μοναδικό κλίμα άνεσης όλο τον χρόνο.

 

Φωνητικές εντολές Daikin

Συνδεσιμότητα και άνεση σε απόλυτη ισορροπία.

Πάρε τον έλεγχο του κλιματιστικού σου και απόλαυσε μέγιστη άνεση, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σου. Μέσω του Amazon Alexa ή του Google Assistant μπορείς να ρυθμίζεις κύριες λειτουργίες όπως τη θερμοκρασία, το mode, την ταχύτητα ανεμιστήρα και πολλά άλλα!​

Λιγότερα κλικ, λιγότερος χρόνος, η ίδια ευκολία. 

Η δυνατότητα φωνητικών εντολών διατίθεται μέσω της εφαρμογής Onecta της Daikin για να ρυθμίζεις το εσωτερικό κλίμα του χώρου σου από το smartphone σου, ακόμα και όταν είσαι εκτός.

 

Έξυπνοι αισθητήρες

Τεχνολογία που αισθάνεται.

 

Έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας

Ο έξυπνος αισθητήρας για την ανίχνευση της θερμοκρασιακής κατανομής στην επιφάνεια ενός δωματίου κατευθύνει τη ροή αέρα στις περιοχές που χρειάζονται ψύξη ή θέρμανση, δημιουργώντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον.

 

Aισθητήρας κίνησης 2 περιοχών

Η ροή του αέρα κατευθύνεται σε ζώνες όπου εκείνη τη στιγμή δεν ανιχνεύεται ανθρώπινη παρουσία προσφέροντας άνεση, ενώ όταν δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο η μονάδα αυτόματα μεταβαίνει σε λειτουργία ενεργειακής εξοικονόμησης.

 

Ηeat boost

Ένα δυνατό boost στη θέρμανση του χώρου σου.

Τώρα που είναι καλοκαίρι μπορεί να μην σε απασχολεί, αλλά με τον ερχομό του χειμώνα και την κατακόρυφη πτώση του υδράργυρου σίγουρα θα θες να ζεσταίνεις τον χώρο σου γρήγορα και οικονομικά.

Αυτό ακριβώς κάνει η λειτουργία Heat Boost.

Κατά την εκκίνηση της μονάδας σε λειτουργία θέρμανσης, το Heat Boost ενεργοποιείται αυτόματα. Πρόκειται ουσιαστικά για την αύξηση της συχνότητας του συμπιεστή κατά την εκκίνηση, προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία κατά 14% ταχύτερα, σε σύγκριση με ένα κανονικό κλιματιστικό (μόνο ζεύγος)* .

Έτσι, η λειτουργία Heat boost θερμαίνει άμεσα το σπίτι σου αμέσως μετά την ενεργοποίηση του κλιματιστικού, και το σημαντικότερο αθόρυβα και οικονομικά.

*Συνθήκη δοκιμής Heat boost: Κατηγορία 50, εξωτερική θερμοκρασία 2°C - Εσωτερική θερμοκρασία:10°C, ρύθμιση σχ. υγρ.: 23°C.

 

Xαμηλή στάθμη θορύβου

Τεχνολογία που εργάζεται αθόρυβα.

Ωραίες οι σύγχρονες τεχνολογίες ψύξης & θέρμανσης και σίγουρα παίζουν ρόλο στην επιλογή ενός κλιματιστικού, αλλά η αληθινή άνεση επιτυγχάνεται μόνο αν η λειτουργία του είναι πραγματικά αθόρυβη.

Γι’ αυτό και ο ειδικά σχεδιασμένος ανεμιστήρας των κλιματιστικών Daikin βελτιστοποιεί τη ροή αέρα, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης και ταυτόχρονα χαμηλά επίπεδα ήχου. 

Μάλιστα η στάθμη ηχητικής πίεσης σε πολλά μοντέλα κλιματισμού Daikin φτάνει μέχρι και τα 19dBA, γεγονός που τα καθιστά πρακτικά αθόρυβα!

Άλλο ένα πλεονέκτημα που σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση ενός κλιματιστικού Daikin και στην επίτευξη μοναδικής ισορροπίας στην ατμόσφαιρα του χώρου σου.

 

Μάθε περισσότερα για κάθε σειρά κλιματιστικών Daikin εδώ.

Related articles

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε Συνεργάτη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Εικονικό Κέντρο Εμπειρίας της Daikin

Χρειάζεστε βοήθεια;

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Χρειάζεστε βοήθεια;